Коментари - Мишел Бонев: Имах сексуална връзка с годеницата на Берлускони | life.dir.bg
назад

Мишел Бонев: Имах сексуална връзка с годеницата на Берлускони

Българската актриса Мишел Бонев (Драгомира Бонева) твърди, че 27-годишната Франческа Паскале, която е официална годеница на 77-годишния Силвио Берлускони, е лесбийка и тяхната връзка е "фалшива постановка", съобщиха днес италиански медии.

Обратно в новината

Коментари - Мишел Бонев: Имах сексуална връзка с годеницата на Берлускони | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К*рвите винаги са на мода, бах мааму.

До нерегистриран!! Каква жена е тази бе ??Помия,обществото ни е залято от такива,вместо да се скрие в някаква дупка и никой да не я вижда тая ми парадира със сексуалността си ..аман от пачи

Га яди кифтетата ни рива, ся що ривеш? Подло женче!

Това завеждащата духовия оркестър на Берлускони ли беше?

Нова гювендия изгрява в ДИР-а. Снимайте я в цял ръст, или публикувайте обиколката на задника й, за да знам дали да чета статията. По другите показатели отговаря-пластмаса в джуките, елементарен плитък овчи поглед и още по-плитък мозък. Ако и задника й е с обиколката на лондонското виенско колело, ашколсун на жената!

Фиаско за тази мишка....

Тази е получавала милиони евро от Берлускони и безскрупулно го смукала, поразява ме наглостта и да му забива нож в гърба! Отново Българска помия!

Берлускони не е никакъв мъж,а тази е просто пач..вра

Много боклуци се навъдиха за много малко време... Това няма да доведе до нищо добро.

Местя го.

Мишел Бонев е много красива жена, но е тръгнала по път който е непонятен за повечето консервативни хора. Само можем да и пожелаем да намери истинското си щастие в личен план и да превъзмогне някога личната си болка, обида и драма. Успех Мишел

Кой е този път?Че не съм я гледала никъде тази актриса.

Браво Мишел, вече сте баджанаци със Силвио. Пак се прочухме по света. Хвала на такива българи или българки, не си ми много ясна Мишел.

Много е ясна даже - пропаднала и гадна, след като с това си прави реклама.Но то и няма с какво друго -пишман актриса.