Pink Martini покориха публиката в НДК

Страхотен купон устроиха на публиката в зала 1 на НДК музикантите от Pink Martini, начело с магнетичната си вокалистка Сторм Лардж, предаде репортер на БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Pink Martini покориха публиката в НДК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ме е яд, че не можах да присъствам на концерта им, но късно разбрах и нямах възможност да си купя билет, иначе много ги харесвам и песните им ми допадат по темпарамент.

Невероятен концерт! Прекрасно настроение! Томас положи доста усилия да говори на български и се получиха забавни моменти ;-) За съжаление, оригиналната певица ми липсваше на някои от песните. Дано се е възстановила от операцията!

Концертът беше средна хубост - започна що-годе добре, протече вяло - изсвириха си парчетата като за пред българска публика. Към края вече нямах търпение да свърши, че да си ходя, а и на музикантите също май не им се стоеше. От снимките е видно, че солистката е трябвало по-добре да си обезкосми подмишниците.

За какво си дал пари да ги гледаш... слушай си Калина Маилна и си пий ракията ... Много си прост! Концерта беше невероятен, въпреки скованата в началото БГ публика ...

Ракия пия (признавам си), но коя е "Калина Маилна" - не се сещам. Ако се опитваш нещо да намекнеш за чалга - в огромна грешка си :) Концертът наистина не беше нещо особено ...