90-годишнината от рождението на Апостол Карамитев събира театралния елит

Народният театър "Иван Вазов" ще отбележи 90-годишнината от рождението на Апостол Карамитев днес от 17.00 ч.

Обратно в новината

Коментари - 90-годишнината от рождението на Апостол Карамитев събира театралния елит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уви малък съм и не съм имал възможност да се докосна до театралното му представяне и го познавам само от филмите. Страхотен бе във всичко което съм гледал. Всеобщият любим филм Любимец 13 е един генялен за времето си филм и още по-генялно изпълнение. Поклон пред паметта му.

той беше и си остава един велик актьор поклон пред паметта му

Той почина на 50 год. възраст през далечната 1973 год. малцина го познават днес, само от старите филми, а съвсем малко са хората, които помнят от театралната сцена НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ТЕАТРАЛЕН И ФИЛМОВ АКТЬОР СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

прекрасна идеа!браво!

Изключителна личност, изключителен актьор, изключителен мъж! Отиде си преди много години и само на 50, но никога не съм чул някой да каже лоша дума за него! Хубав, скромен, талантлив! Светъл! Паметта за него също е светла!

Не си чувал?!? Мъж?!? Ами май си го познавал само от малкият екран! Истината е, че беше такъв педерст, че пред него Азис е направо пич... Нека някой друг, който го е познавал да каже...

мисля, че си прав за сексуалната му ориентация (никога не бих го сравнила с азис!!!). но пък не може да му се орече таланта и каризмата, които притежаваше на екрана.

Ти си просто един обичаен български идиот.

Сексуалната ориентация няма нищо общо с това, дали някой е изключителна личност и изключителен мъж. Само една проста махленка - женска или мъжка- все тая - може да се интересува от сексуалната ориентация на хората, да ги клевети и да ги оценява според нея. А, има и още един вариант - сигурно си гледал "Американски прелести" - там най-трагичният герой беше баща, който следи сина си да не би да е гей, ненавижда хомосексуалните и се държи грубо с тях, защото е....хомосексуален - страхлив, нереализиран, ненамерил сили да бъде себе си, агресивен и жесток. Накрая стана убиец. Ами...така е с омразата. Жалка работа е тя!

И що няма нито един коментар тука? Нали ревете за стойностни новини, за стойностни хора! Ама коментирате само простотиите и бельото на "виповете". Лицемерни сте!