Канела срещу висока кръвна захар

Съвременните изследвания показват много широк диапазон на ползи от канелата, като най-натрапливо е свойството й да подобрява нивото на глюкозата и липидите в кръвта при хората с диабет.

Обратно в новината

Коментари - Канела срещу висока кръвна захар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Широк диапазон, евентуално, вреди на...., ако имате еди какво си и т.н. Леле, американците тогава какво са разбрали? И защо ми пишат това, като трябва да си направите сложни изследвания, за да разберете, дали ще ви е от полза. А пък лекуващия лекар да кажел...., какво разбира пък той, дали ще ми е добре с канела или без канела....Толкова противоречива статия.

Само че са се объркали, че канелата лекува диария, тъй като самата тя действа разхлабващо :)

Най-горе: "Съвременните изследвания показват много широк диапазон на ползи от канелата, като най-натрапливо е свойството й да подобрява нивото на глюкозата и липидите в кръвта при хората с диабет. " Най-долу: "Желателно е да се уточни приемлив ли е приема й при наличие на диабет с лекуващия специалист." Някой е малоумен, но кой ли?

И вие не мислите много - нали , ако имате установен диабет, сте на лекарства, затова не е сигурно, дали е нужно още нещо за понижаване на захарта....

Вие луди ли сте, имате ли си на представа какво са 6 грама канела визуално...това са поне лъжица и половина и то супени.

Дори и две супени лъжици да са, пак е по-добър вариант от шепа хапчета!

"имате ли представа" или "имате ли си на представа" - изберете сами

6 грама са половин супена лъжица и по-малко даже.