Вижте нашите и чужди знаменитости на горещо парти!

Мис Туризъм Свят Алина Синагари и Джон Сийн, които пристигнаха в България за да журират конкурса Miss Euromodel, уважиха горещото парти на Плейбой в Sin Sity.

Обратно в новината

Коментари - Вижте нашите и чужди знаменитости на горещо парти! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли купон без Жаси и какво толкова секси има да ти се вижда цепката на задника!!!!!!!!

Чета коментарите във всички теми и си мисля:Ако сте толкова нахъсани и злобни на площада като стачкувате(а вие стачкувате ли всъщност?!)сега няма тъз държава да е на тва дередже.Ама Вий си псувайте тука в нета.........

Тошо Тошев го тресе вторият пубертет. Той е живо доказателство за приказката, че никога не е късно човек да стане за резил. Халал да му е силикона! Вониииии

Вони, братя и сестри, вони! Вони на суета и душевна проституция.

tiq adrenalinki navsqkade se navirat, a Rosica Ivanova kakav silikon e nadula

galito satencata napravo smarta v deistvie neem dumi ....

i az ne ia vijdam Galia ot Saten...

ама къде видяхте снимка на галя от сатен????..много искам и аз да и се посмея

Тошо Тошев яко го тресат комплекси, по точно взел е да дава фира на акъл. С пари не всичко може да се купи,/ в неговия случай младост/, но със сигурност с тях можеш да станеш за смях! Приятелката не става дори за синовете му.

Оправяме се. Поне ако не друго, имат стил мацките. Пропорцията е Жена:МъжДрехи:Състо На мен лично ми хареса Гергана Гунчева- винаги е лъчезарна и има младежко изражение, а също и Роси Иванова. И евала на мацето за роклята с гол гръб/задник. Чудя се само къде ли й е бельото? ... ;)

Ама честно-Галя от Сатен е застаряваща парцаливка!

Ха-хааааа, а пък тази, дето се води приятелка на редактора на Труд-сигурно би умряла за него, ех-любов, любов. Чудна работа-в другите страни под знаменитости се разбира, хора, които се занимават с нещо смислено, а не модели на плейбой.....А редактора на Труд-незнам какво редактира, ама вестникът е пълен с жаргони....абе, явно е зает човека с друго.

Кви са тез скумрии бе:)

TAQ ROSITO KOGA SI SLOJI SILIKON ?

Ей ги проституткитееееее. Само че са скъпо платени толкова колкото не заслужават. Особено Тошкова. Прекрасно име, прекрасно отразява вътрешната кухота

Тая пък Галя от Сатен е една хубавицаааааа... Има много красиво носле и вълнуващи джуки. Направо е извънземна в лицето

БРАВО!! НАШЕ ЛОШО НЯМА!!! СУПЕР СА ДЕВОЙКИТЕ!!

Петя Григорова се оказа поредната куха притурка на позастарелия плейбой Хр. Сираков. На събитието иначе е имало доста сексапилни и готини жени..няма значение коя каква е ..що се отнася до външен вид, макар че при някои е малко пошло, ловят окото.

Jasmina i Rosi Ivanova sa nai-la4ezarni.

как ще е грозна ве? Мацката е супер!

Охааааа!Нека са грозни!Искам ги всичките в пакет :-)))

Галя от Сатен, ХАХАХАХАХА...

Съжалявам,ама Галя от Сатен е като плашило.а пък тая Жасмина е на всяка манджа мерудия.Няма ли кой да и каже ,че е не струва.Айде стига с тези самозабравили се VIP персонистига с този фалш и измама.

i az

Chakam snimkite!!!!!!!!!!!!