Мишел Пфайфър: Сектантството едва не ме уби

Актрисата Мишел Пфайфър призна, че е била последователка на секта и вярвала, че човек не се нуждае от храна и вода, за да живее.

Обратно в новината

Коментари - Мишел Пфайфър: Сектантството едва не ме уби | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Милата, хич не и е било лесно да пази равновесие. Ако е била толкова грозна колкото проста щеше да се казва Квазимодо с фустата.

Загадка е защо българинът се прехласва по "ИЗВЕСТНИ" - тук всеки се препира - о ама тя е известна, пък ти си ... кой, никой, неизвестен. АБЕ... с какво е известна?! С наркомания?! С БЕЗУМНА ПРОСТОТИЯ (как може на 20 годишна жена да й промиеш така акъла, че да ти слугува доброволно; май американотата имат някаква тайна в развитието си :)... С кое е известна - с някоя секс сцена, с безбройни бракове и разводи, с пари, пари от показване на физиономията си по екрана?!?!?! ЖАЛКО Е ДА СЪДИШ БРАТА СИ, КОЙТО ТЕ ХРАНИ И Е ДУХОВЕН, а да СИ ИДОЛОПОКЛОННИК на някаква тъпа реклама... (Красива била, че у нашия двор има 10 хиляди пъти по-красиви жени, при това РАБОТНИЧКИ, а не наркоманки на сектантска хранилка!). Научихте децата си, че е по-добре да си боклук, ама известен и с пари, отколкото Човек... затова земята отмъщава...

Друга загадка е и модата как "известните" на стари години правят "сензационни" разкрития, че уж на младини били наркомани, сектанти, проститути... И ТОВА ИМ СЛУЖИ ЗА РЕКЛАМА, вместо законът да ги преследва, вместо обществото да се отврати от тях... абе загадка!

Според мен всички народи се захласват не само българския и това най-вероятно е за да избягат поне за малко от скапания си живот...

НИЩО ЧУДНО -ОТ БЛОНДИНКА ТРУДНО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА НЕЩО ПОВЕЧЕ! ИЗВАДИЛА Е КЪСМЕТ, ЧЕ ПОНЕ ЛЮБОВНИКА Е ИМАЛ МАЛКО РАЗУМ! тАЯ И ЗА КРЕВАТ НЕ СТАВА, АМА НЕЙСЕ!!!

Ти да не си обратен бе как така да не става?

И нас от доста години се мъчат да ни убедят, че не се нуждаем от храна....

Прав си.. И като гледам какво се продава за храна са ни убедили на 70%

Еми как как, наивна като всяка тъпа п...ка...

И у нас имаше една секта, която проповядваше, че дружбата ни със СССР е като слънцето и въздуха - и до момента строят тръби и ние плащаме и заема и лихвата, за да може по тръбата да ни продават нафта.

Това е култът на сърпа и чука - последователите му са само безмозъчни идиоти

Напротив, последователите на тая секта са много заможни, успели, уважавани от българското и западното общество, търсени, ценени. А такива като вас освен да пишат глупости, за нищо друго не стават.

интересно че трябва и да вдигаш гири.тук не бих се справил,все пак трябва и някое кюфте да сложиш на корем.

Защо от Америка дойдоха у нас и намериха регистрация десетки такива секти?Колко млади и наивни хора погубиха живота си само защото идиотите от администрацията за вероизповеданията са продажни нищожества!

ся вече, кат има опит, да спретне и тя една сектичка и глей парите как ще валят

Малцина са избраниците. Останалите никога не стигат до истината.

Има такава секта, или каквото е там. Дори гуруто й идва в БГ, не ми се рови за името му. Имало в София и един таксиджия, който се хранел със слънце. (Да се чуди човек защо работи?) Но, иначе, заран да се понапечеш на слънчице, без да гледаш към него си е кеф, а и тонизира.

Проблема е сериозен.Започва се със"здравословно хранене",вегетарианство,суровоядство,веганизъм,сега въпросното момиче живее с човек който нарича себе си "Слънце".Спят на земята.Какво още ще последва?Фотосинтеза?

Наистина има такива хора, които се хранят само със слънце и вода.... Това обаче не е секта и не трябва да се плаща нищо. Въпрос на личен избор е. Това обаче не е за всеки и трябва много подготовка и духовно развитие, за да се стигне до такова ниво на съществуване.

И от къф зор, да те питам теб? С какво си полезен с това слънцеядство? Правиш енергия като фотоволтаик, може би? Или със спестената храна храниш група римляни? Вече признаха, че вегетарианството е психическо заболяване, а за другото - нямам думи какво е, ако си вярват тия дето се пържат на слънце, но си е, според мен, чисто шарлатанство! И такива патки като жената-котка и други мацки, се връзват и издържат разни гурута, докато умрат от глад...Тц, тц, простотията не била само у нас, което е успокоително все пак!

...Да, а най-много помага като си въобразиш, че си цвете...

Няма да обиждаш така цветята, тези най-много до фитопланктон да го докарат.

Католическата църква също е еретическа и зарибява хората.

Това са небивалици! Има отделни ситуации,но като цяло е Християнска реглигия и няма нищо обшо със сектантството!

красива жена и великолепна актриса, добре че са и помогнали, защото сектите са много опасни - здравеите дир , някои тук е коментирал под името бат г.....то, писал е само цинизми, още повече, че не се отнасят за статията, защо не сте го изтрили

A премълчава, че тая двойка и е осигурявала роли, закоито е трябвало да отслабне. Сега вече ще ги съди за издевателство, защото е криза и вече няма роли. Типично американска благодарност.

Gal

ама работи ти фантазията....

Всъщност нещата може да стоят и по друг начин. Благодарение на този си начин на живот е придобила това излъчване и чар , който я направи световно известна актриса. Мислите ли дали пък не е така?!

Gal

ами да, да се храниш със слънце те прави по-лъчезарен някак си....

Ако не беше толкова хърбава нямаше да я вземат да играе жената котка.

Ами какво щеше да играе "Жената Биволица". Ибреее.

Не бъди саркастичен, всъщност си прав в прекия смисъл :)

Ами да, така е. Ако не дрога ще е секта

То тъпотията няма граници....

Боли ме хея за тая Мешел. Егати тъпата история, сигурно освен пари и с дупе е плащала. Писнало и да се дупи - и край на сектата. Ей тъп хамериканци. Друго си е да си Баба ти Вуна от Куртово Конаре.

Ето на, меркантилността и егоизма са я спасили. Финансовите несгоди са я накарали да спре да бъде последовател, иначе нещо зародиш на акъл? А мнееее, глупости, от де.

Да разбирасе няма грам акъл за това четеш ти за нея и си я гледал/а във филми а теб те знаят съседите ти .

Абе ей келеш, мен ме викат Ал Капучино ако искаш да знаеш. И ме знаят не само съседите, ами цялата махала.