Златка Райкова очаква дете

Няколко седмици след като официално оповестиха връзката си Златка Райкова и ММА боецът Георги Валентинов разкриха, че очакват първото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Златка Райкова очаква дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

строши годзиломера!

Падението на "журналистите" продължава непрекъснато и с пълна сила - информират ни непрекъснато за Златките.Това за тях е важна новина.Те не виждат какво става.Какво трябва да отразяват и пр.Ако това е част от елита на нацията - господ да пази България.

Едва ли е възможно, тази рахлопана бричка да запали, камо ли да потегли!

аждее!нов златко или златка!увазаважте и почитаите нисто неправестите хора.мислете само за детеродните си органи и будете истински европеици!пример за децата са само разни кухари и зени с меркантилно вузприятие относно музете.явно днес се пласират мутрите и ескорта им!?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо в съседната новина (за Прея и Георги) не се допускат НИКАКВИ коментари???

Работя бодигард в Син- Сити. Карам Е-класа. Два пъти в годината пътувам в чужбина с различни кифли. Посещавам фитнес.Епилирам се. Дрогирам се умерено и само с качество. Имам незавършено СПТУ по автотранспорт. С какво съм по-лош от ТИР-аджията директор в Министерство на образованието, или генерала ВИФ-аджия Коджейков?

Млада, красива, интелигентна, образована, с успешна кариера и отличен доход, живея сама в жилище на няколко нива, вторник и петък посещавам различни екзотични дестинации ..... Не търся нищо!!! Просто се хваля :))))

Тъкмо! Сега вече Лиянчето може да атакува, тя все се мъчи да вземе мъжа на някоя бремена. Това е скрита мисия на ББ, за да може да има сеир. Очакваме бой Златка и Лияна

Аз залагам за Златка.

Не бързай толкова! Лияна тренира от години бокс. Да няма после... счупиха ми носа...

Дир-а както винаги разбрали, не разбрали, чули, не дочули нещо и да пишат някаква ''новина''. Предполагам, че хората в dir-a са над 18год и се очаква да имат средно образразование. Тогава хора би трябвало да разбирате малко повече български. ТОВА БЕШЕ МИСИЯ и беше казано много ясно, че е МИСИЯ, и се разбра много ясно, но май на вас ви трябва повече време за да го разберете

И аз това им казах ,ама липсва четаемост и чуваемост !

Много, много добре казано. Хубаво е, че има и хора, които като чуят нещо го разбират, а не се хващат за едната дума, която са чули!!!!!

Кьорфишек новина. Не е бременна. От френска любов никой не е забеменял.

На никой не му пука за тази кукувица!!Дир-а пишете само тъпотии!!

Хора, защо злобеете така? Щом са решили да имат дете - чудесно. Това, че момичето има силикон, или е бивша плеймейтка или каквото и да е, не я прави нито по-добра, нито по-лоша от всяка една от нас. Да е жива и здрава Златка, лека бременност и здраво бебче.

Знаете ли защо държавата ни е зле?Заради липсата на морал,ред и справедливост.Не това ,че е бивша проститутка,не я прави равна с тези,който не са такива.Момчето е ужасно тъпо.Тя е аморална.Какво бебче,какви 5лв.Всеки има право да се поправи.Но за да се поправиш първо трябва да отчетеш,че си сгрешил.Не може да смяташ,че злото е като доброто.

А вие може би сте безгрешен? Много интересно как решавате кой трябва да се поправя и кой не. Няма смисъл да пиша повече. Здраве и успехи!

И това ли ви е топ новината? Труженичка на лекото поведение надупена от побойник....... МНого ви е ниска летвата за интересни новини.

дете закърмено със силикон вероятно ще е много устойчиво на радиация и поне малко по-умно от смартфон как е заченато ?

Не знам кой е пластичният хирург на Златките, но двете са с визията на 40 годишни лелки. Побързала да забременее, за да задържи младото си гадже. Животът и времето ще покажат колко дълго ще се изтърпят заедно.

Златките в лице и в глава не са добре, изкарват си парите с тяло. В тяло са доста добре и явно българския бизнесмен това и търси.

Странно, как досега не е хванала от толкова много безразборни партньори?

Честито на младите ! Сега биг брадър да им спретне сватба,а после кръщане на детенцето, Тази вечер да напуснат къщата двете баби ,Мира и страшилището на сезона Ваня. Да дадат в края свобода за младите и освободят най после от деспотичната господарка участници, зрители и самият голям брат, Ама и той се страхува от гнева и крокодилските сълзи на мама Фоти.

Ама бързо се ражда това дете-кога легнаха в предаването , кога стана белята.

Не се заяждай с девойката-пардон бременната жена- тази работи в телевизията, работи в биг брадър, като, като.... като-а бе виждал съм я в спалнята. Няма нищо общо със твойта селска внучка.

Страхотна новина!...Откога я чакам!...Толкова много се радвам! Само не знам кога да повърна - сега или когато вечерям!...Какво ни занимавате с тъпотии..Нещастници!!!

Сега,сега, че да не хабиш вечерята! Пази Боже, България от тези ВИП-ове.

Може два пъти:един път преди и един път след.Аз вече отивам за първия

O, те се размножават? Ужас ...

само да не се роди черно-че много станаха

Кое е това моме?-Какво може да прави, къде работи ,че го пишете тук. Имам и аз една внучка- но отиде в Испания-не знам - била на главната магистрала-много работила и тя е бременна-да и пратя ли снимка.

Новината, че чакат бебе беше мисия!!! по поръчка на ББ,той им нареди да идат на двора и да съобщават само радостни новини и Златка измисли това. и етоооо.....народЪт ликуййй!!

на такива като тази трябва да е забранено със закон да се размножават!!!!!

Голяма "новина" ! Само сред имигрантите в Харманли има 40 бременни араБки -които ще родят в България

Вече всичките т.нар "звезди" си приличат - с едни и същи носове!! Жалко!

С толкова интелигентни и образовани родители, сигурна съм, че детето ще бъде Нобелов лауреат

kokobrais

Аз пък залагам на Пулицър!

И на кой му пука!

И се размножават...

Изгубих си съня от радост!

вапрос на вкус казал заека и си целунал задника

Това със сигурност е станало много трудно. Такова чудо лесно не фаща, щото много е махало.

Прекрасно, хубаво и умно българско момиче! Имам две дъщери и всичко, което искам за тях е да живеят добре, да са интелигентни и да изглеждат превъзходно като Златчето! Това ще им отвори всяка врата в живота. Дай Боже, повече такива български девойки!

Вероятно не говорите за Златка, защото не се покрива описанието с действителността. Вероятно сте сбъркали статията. А иначе дай боже повече такива?!?!?! И това отваряло всяка врата?!?!?!?! Май просто с отварянето на крака се отваря врата в България. Тъжно

Не, не съм объркала статията...пак погледнах, но става въпрос за русата Златка, а не за черната! ......Аз на времето бях толкова хубава...е нямаше пластика, но .....доста балабанки съм счупила, ако ме разбирате какво искам да кажа..., като баща! Живота е труден вече и напълно разбирам тези прекрасни момичета. Не всичко е четене и книги, понякога трябва да си съобразителна, умела, хитра......само да са ни живи и здрави!

Мадам,нали не говорите сериозно?Казвате това на шега?Обратното би било много жалко за Вас и със сериозни последствия за децата Ви.

Дано да се шегувате, че иначе трагедията е пълна. Не вярвам, че искате дъщерите ви да са парцалеси, пази боже. А Златка с този нов нос, просто е неузнаваема-ужас.

Шегува се , разбира се! А вие и се хващате...или "му" ...защото според мен това го пише мъж!!

Такива "майки" като вас са издигнали на пиедестал материалното благополучие на дъщерите си, защото самите те не са сполучили с брака си - я са попаднали на пияница или на честен сиромах или в комбинация. Такива майки на драго сърце тикат хубавите си щерки в устата на богати чичковци или млади изроди с пари, като изпадат в умиление само при мисълта, че щерка им ще се вози в мерцедес. Въпросът, дали младото момиче е щастливо, тук няма значение. Важното е мамчето да се пъчи, като тъща на заможен човек - може и наборче. Истината е на друго място и е много по дълбока. Но....каквото повикало, такова се обадило....

kokobrais

Лелче, объркала си автобуса!

Аз не се учудвам от коментара на Майка. Възможно е да е ирония, но по-скоро смятам, че е искрена. По принцип една жена трудно може да стане к...ва. К...лъкът върви по наследство, така че мили хора, напълно е възможно. Каквато майката, такива и дъщерите.

Изабела....Изабела е ...... бременна... бременна ли е Изабела....

Едноклетъчно вкарва течност в друго едноклетъчно и тези двете си мислят, че ще станат многоклетъчни. А да не говорим, че ми дреме на микроорганизмите дали това е истина или мисия. П.С. Няма по-тъпо и пропаднално шоу в БГ от ВБ.

Дира, вече много се изложихте! Тийнеджърчета чалгарчета ли го поддържат този сайт?!

Снимки на развратници!

е тва беше на майтап

За пореден път се убеждавам, че прекалената информация нанася и поражения, т.е. за да са пълни сайтовете пишат глупости, чули недочули, а ако е така затова ли се чекне толкова във фитнеса.

Нито ще се жени нито е бременна , това беше заблуда от биг брадар - мисия. Но явно от дира и от други сайтове не гледат и правилно правят. Ето как стават клюките.

Нацията продължава да се обогатява интелектуално...

ослепителна е!

разберете,че операцията на носа и е по спешност... тя не е искала умишлено операция.... просто Камен Куката я смля от бой и и счупи носа много грозно... затова се е оперирала...

kokobrais

Ми да се беше оставила Гонзи за автентичност!

в сравнение с черната златка, николета лозановаи някои други дето постоянно ни ги тикат в очите - то русата златка е малко по-приемлива

До сега! От сега ще видите какво ще стане. И нея ще почнат да ни я тикат непрекъснато в новините.