Мишел Пфайфър: Холивуд има къса памет

Холивудската звезда Мишел Пфайфър вярвала, че след като отгледа децата си, ще има още много предложения за роли.

Обратно в новината

Коментари - Мишел Пфайфър: Холивуд има къса памет | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е имала ангажимент през 2011, два през 2012, един през 2013, и един потвърден за 2014. Не знам защо реве...

В един небезизвестен американски филм Голди Хоун казва, че в Холивуд има само три роли - на мацка, прокурор и мис Дейзи. :)

хубава интелигентна жена-актриса, и то с добро семейство, майната му на Холивуд, ти имаш най-доброто, празната слава е за празния живот, твоя е смислен!

Напротив имаме две актриси, на които им викат Българската Мишел Пфайфър Теодора Духовникова и Евелина Борисова. И двете са много готини, но истината е, че Мишел е неповторима и като класа, и като красота, дори и сега.

Не са й малко годините. Пък и какво толкова се напъва за Холивуд, от поне 10 години насам се правят само бози, ама наистина тъпи и безсмислени филми.

Това може да го каже изключително прост човек ;) Кажи един филм и веднага ще ти осоча съвремене много по-добър. Проблема е, че има изчерпване на историите, но това не прави филмите по-малко интересни.

Как може да се изчерпят "историите" ?. Може ли да се "изчерпи" съдбата или предопределеното ни на нас и на околните от Господ ? Като им се е "изчерпило" интересното в живота (та не могат да напишат сценарий) да направят това, което са правили класиците в средновековието или рания капитализъм (без телевизия и Интернет) - да разкажат за живота около тях - той е неизчерпаем ...

колко странно..сега насила не могат да ме накарат да им гледам филмите ма които се възхищавах навремето..колко смешни сме били..

kokobrais

Колко си глупава, да не кажа проста!

Хич да не ти пука, въпреки редките участия, тези които са ти фенове никога няма да те забравят, защото си рядко красив и интелигентен човек. За прогнилия от наркотици и проституция Холивуд няма какво да си говорим.

За съжаление и Холивуд, както и популярната музика след 90-те се изчерпиха. Дългогодишният слугинаж на "имеперията на злото", стремъжът за безкраен "ръст на продажбите" (пак слугинаж, но на парите), сбърканите ценности и "динамиката" на Интернет водят до изчерпване и обезценяване на американския официоз, а не на малкото светли Души преминали от там в близкото минало и настояще.

Супер е, ама не разбирам защо толкова и пука, че Холивуд обръща гръб на застаряващите актриси. И пари си има, и слава, защо не си гледа живота и кефа?

и богат мъж също!

Много е тъжна съдбата на остаряващите жени и несправедлива... затова да грабим с пълни шепи сега каквото можем докато сме млади и да се възползваме докрай от властта над тъпите мъже, която дава сексапила!!!

За щастие на мъжете,активния им жъвот в секаса продължава много повече от този на кухите шибанелки.Затова колкото може трябва да минат през любовната писалка,а после нека жалеят тези евини пацули.Харесва ли ти този стил,а кучко.

Този стил, Адаме, е няколко степени по- злобен от коментара, на който отговаряш. Това си го знаеш и сам сигурно. Това, което явно не признаваш, е че на една жена може да и се намери доста по-голямо оправдание да пише с такава горчивина. Защото остаряването продължава да е многопо-голяма трагедия за нас жените, благодарение на вас- вашите псилхогически особености и правилата ,които сте наложили в света.

Поне направи ли си труда да прочетеш какво са написали другите.Сигурно е,че не си.Ако сега го прочетеш,може бу ще разбереш какъв жалък парцал си,и дано разбереш,защо за теб мъжете са тъпи,а за Мишел не.Сигурно си някоя тлъста претенциозна комплексарка.

Хахаха, адам и аврам са един и същи нещастник..., познах по неграмотното писане и липсата на интервал след запетайките и точките... Не говоря на теб и на другите жалки мъжленца а се обръщам към мацките да не ви жалят а да ви цедят до дупка докато могат!

дори никога вече да не й дадат роля в холивудски филм ,тя имаше шанса да участва във великия филм ,,Опасни връзки,, където партнираше с гениалния Джон Малкович и Глен Клоуз !!! филма е стар ,но е класика :)

То да беше само този филм!... Отделно, ако изброим в колко различни филмови жанрове е правила роли и винаги им е вдъхвала живот!

че не и дават роли. За мен си е чаровна жена и талантлива актриса.

Последно я гледах в Звезден прах и там прави много свежа роля! Абе от тези актьори, които имат силно излъчване на екран незамисимо каква роля играят!

Браво, любимка ми е все още. Възрастта и отива, което не може да се каже за всяка жена, особено актриса.

Според мене, най-добре да си гледа живота и щастието и да не й пука за паметта на Холивуд.