Избраха най-сексапилния мъж на планетата

Американското сп. "Пийпъл" обяви Адам Лавин, фронтмен на групата Maroon 5, за най-сексапилния мъж на планетата за 2013 година.

Обратно в новината

Коментари - Избраха най-сексапилния мъж на планетата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз ще избирам между Мишо Шамара и Павел Чернев!

Няма по-хубав от моят син, този е ЩКАРД

Мисля, че с медийна подкрепа има шансове и за най-силния мъж на годината.

Как така избраха,без да са ме питали?!? Е,не - отпада! :)

Абе, момичета, на този ли викате най-сексапилният мъж? Че и на планетата?! Леле!!

Е на теб ли да викаме?;))

Очи и вежди на едно място...:))).

Готин пич!

Явно всяка година трябва да е различен, иначе пак щеше да е Чанинг Тейтъм. Кой знае - догодина може някой кореец да изберат :))).

Напълно съм съгласна с избора на списанието. Адам Лавийн е един от мъжете, които много ярко изпъкват със сексапил. От него струи нещо дяволито, има нещо дивашко и първично и същевременно много красиво и магнетично. Освен това, е много добър изпълнител.

Това момче е евреин.Лавайн-Левит.Силно лансиран ,защото е от рода на избраните и то на тези,които са имали право да носят кивота.Неговата фамилия означава -змей,затова е и дяволит.Синьото око е от смесен брак.Но поради факта,че е Левит е силно подкрепян.Но сексапил няма.Може би е талантлив в друга област.

niama nishto hubavo v malkite svinski zlobni ochichki. Tialoto e hubavo, da, no s tia otvratitelni tatuirovki, go e zagrozil. Az lichno ochakvah da e Bradly Cooper (silna godina), Liam Hemsworth, etc.

На мен татуировките (по принцип и неговите в частност) ми харесват. Ако за теб са "отвратителни", имай си мнението, но не за всеки е така. И тъй като долавям предразсъдъци спрямо татуировките, то нека ти кажа, че по твоята "логика" някои могат пък да кажат, че и други форми на телесно оцветяване/разкрасяване са "отвратителни" - напр. гримът, боядисаната коса, пробитите уши с обици и пр.

Харесвам го като изпълнител, но не и като мъж, има странно лице. Жена съм.

Много си права, да си уточниш пола, когато изказваш мнение за този.

razbira se, che triabva da utoichni. Nali takiva zlobari kato teb vednaga shte ia napadnat, che zavizhda. Zhenata se e argumentirala dobre, a ti kakvo argumentirash?

Хубавец, ама тая рускиня здравенцето ще му вземе!

kva ruskinia te goni? Ruskiniata e istoria ot predi 2 godini. Chovekat e sgoden za namibiikata, izrastnala v South Afrika, narechena Behati Prinsloo. Predi tova mina prez driga krasavitsa ot Viktoria, narechena Nina Agdal. Nazad si s infoto

Не разбирах защо толкова ожесточено го плюят тук другите мъже, докато не видях снимките му с готината мадама:)

Много е арно чадото. Музикант казвате.Като намине към нашия манастир може и на калугерско хоро да го научим.

kokobrais

Може и на шУше да поиграете!

Откакто го видях, ходя с памперс, щото капя отвсякъде!

Dir-a, не ни провокирайте с такива снмки, щото ще получиме масова ерекция, независимо от пола... Супер е - прилича ми на един познат от Тутракан...

Ни съм съгласна (по принцип винаги съм съгласна, но сига не съм), чи тоз михлюзин е най-секси мъж на планетата Земя. Най-секси парче на планетата, спорид мен, е Валери Божинов, фудболистчето!

Добра ирония! (без да искам ти сложих минус, извинявай).

:)

ахахахахахахахахахахаха ''михлюзин'' :DDD

Определено е готин, макар и да не ми допадат определения като "най-сексапилен на планетата".

бах'тьи бурсука и тоз...

Ама разбира се. Мис свят филипинка, най-секси мъж евреин. Що ли не се учудвам. Ако се разходиш 5 минути по улиците на Стокхолм, ще намеря поне няколко мъже по-секси от тоя гьон.

Що в Стокхолм? Ела при нас у Мало Бучино и ще паднеш от изненада!

Nina

хаиде, почна се с тъпите американски класации в края на всяка година! ама странно разбиране имат тези американци за мъжки сексапил! дано поне с женския улучат!

Ако това е на-сексапилния мъж на ПЛАНЕТАТА , не ми остава нищо друго, освен да си сменя пола и оринтацията

Еми то това е целта на занятието.

Аз пък предпочитам да сменя планетата...

аз мислех, че ще изберат Делян Пеевски

Бъркаш "секси" със "свински", явно не си вегетарианац.

Прилича на помак.

Има нещо, малко бие на Плевнелиев...

Прилича ми на индианец готвещ се за война. Тези американци да бяха включили и някой българин, та да прилича на истински мъж.

Булгар, булгаррр!

Ако това го бяха сложили до Лазар Ангелов или до Кобрата, така мило щеше да им се усмихне, че и най-дълбоко зомбирания американец, щеше да вдене за какво иде реч.

За жалост, точно българите не са пример за сексапил, наистина стига вече с това тупане по гърдите.

Не съм съгласна с тази класация..

Ами вкусове различни, на мен ми харесва като външност

Ти от кой пол си.

Някой медиен бос се обзаложил, че може да направи и най-невзрачния човечец сексимвол.

Ако е така, значи има надежда и за теб, пробвай се.

Ти пък как прецени.

Сексапилен или не - въпрос на субективно виждане. Лично аз го намирам за интересен и чаровен, определено хубав мъж. Но дали е евреин, гей или с татуировки е съвсем друг въпрос. А тук коментарите са предимно за това, т.е. откровено хейтърство и ограниченост. Дажи видях и фрапантни глупости от сорта на "гейовете не могат да са в класации за сексапилни мъже" /а че човекът изобщо не е гей е друга тема/. И после българите били толерантни, свободомислещи и широкоскроени...

Българите сме толерантни, но не толерасти. Открий разликите.

Подобно изявление само по себе си говори достатъчно. Да живеят претенциите за толерантност и за какво ли още не.

Отдавна се заменят истински стойностните неща с фалшиви. Подменят се стандарти, възприятия и вкусове. За това старателно се грижат медиите и рекламата. Основната цел е затъпяване и опростачване на населението. Та и подобни класации като тая, която е супер нелепа, е част от тази игра.

Здравейте, Искам да внеса малко яснота по повод следната информация в статията: 1) This Love - част от албума "Songs About Jane" oт 2002, но издадена и съответно популяризирана на 27 Януари 2004. 2) She Will Be Loved - същата история, само че датата е 27 Юли 2004. 3) Moves Like Jagger - това е сравнително скорошна песен, издадена на 21 Юни 2011.

И аз точно за това щях да им пиша! Иначе за мен е сексапилен, има много пронизваш поглед, но не е най-най..

Мне!!!

Не знам като музикант как е - не е мой стил, но определено е далеч от понятието за сексапилен мъж. Ширина на рамене по-малка от таза, много немъжествено. Нямам нищо против него, но е абсурд да е пръв в такава класация.

За еврейн може и да е секси , ама иначе не става : )) Особенно в планетарен мащаб . Колкото гуинет е красавица : ))))

"евреЙн", "асабенНо" - човече, научи се да пишеш, преди да изказваш "дълбокомислени" мнения, защото така само се излагаш.

"особенНо"

Защо пък за еврейн?Не може да няма по-хубави мъже -евреи от тоя.Да е живи и здрав човекът, нооо...си е направо грозен според мен.

Награда от гейовете за това, че ги подкрепя.

Хехе, този "гей" е минал толкова готини мадами, за които ти можеш само да мечтаеш:)

Бе той и голият охлюв може да ги "мине"...

Какви са тези тези тесни гърдички на "най-сексапилния мъж"??????

Ужас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не ми харесва

Евреите винаги печелят.

Вече не ! Те територия си нямат и едва крепят измислената си държава : )))

те за това избутват сирийците насам.

тоя съсел не може да е сексимвол всичко е бизнес и пари..кой знае кой го лансира... .а може и да е от цветовете на дъгата...

Дир-ника , що ме изтри? Погледни Снимка 2- чист ....сексуалист ! Ти прецени какъв , не е трудно- от една партия сте !

Всичко е въпрос на вкус, според мен. Аз не виждам в този мъж никакъв, ама абсолютно никакъв сексапил. А татуировките са направо отблъскващи. Ненавиждам нашарена човешка кожа. Едно време съседите ми - щофьори на камиони, бяха така нашарени. Друг никой не би си го и помислил...

+ моряци / с по 1 котвичка на ръката/ и пандизчиите / с прободеното от стрела сърце/. Ама това наистина е отврат

По тази "логика" и пробиването на ушите за обици е равнозначно на примитивизъм. То бива ограниченост, ама толкова...

Абе не че нещо, ама Брад Пит на 50 изглежда много по-добре от този.

Талантлив музикант и певец - Да. Сексапилен, че и най-сексапилния - НЕЕЕ!!!

Това със сексапила е доста относително. За мен този не е сексапилен, никак даже. За мен най - сексапилния мъж си е моят мъж, когато безкрайно обичам и точка!

Не е вярно, най-сексапилен пък е моят мъж!:))

За нашите мъже , Главна Буква! Бъди щастлива!

Баси конската физиономия (да ме прощават животинките)!

Спрете са бе,то бива ,бива ,ама Вие са забравихте бе.Това пъвно не е мъж.Той си е чисто гей.После,такъв зализан ,какъв сексапил бе.Значи имаше един Шон Конъри.После един Том Круз,после един Киану Риивс и като втори Ал Пачино.То друго при вас няма. И Говорим за главите им и излъчване иначе Том и Пачино са ниски.Спрете са бе .

Петър Чобанов заслужава титлата!

Той благородно отказва да бъде номиниран, за да даде шанс на другите...

Има нежно излъчване, да, а и с тия тънки устнички... Неееее

Мда. И на мен не ми харесват устните му - верно са тънки.

Адам Ливайн/Аdam Levine/, ей, "дирски" тъпани!Каква е тази глупост с идиотското изопачаване на името!?Страхотен фронтмен, на забележителна група!Стилът им на творчество и изпълнение е характерен, собствен за групата и ясно различим от хилядите други групи!Великолепно собствено творчество, с 95% собствени композиции на песните!?Адам е, така или иначе, все пак главния творец!И с музика и с текстове на песните!Любими са ми/наред с доста други, разбира се/, а аз слушам рок-музика от 1965 година, когато я чух за пръв път, в началото на тогавашното лято!Имам и слушам с удоволствие всичките албуми на "Марун 5"!Не са много, пет на брой заедно с най-ранния им, който е без Джеймс Валънтайн, но все пак най-любим ми е "Hands all over"!Великолепни музикални творци!Адам винаги е заявявал, че ако няма с какво да развълнуват като музика, почитателите на рока, никога няма да търсят единствено комерсиални резултати!Затова албумите им са сравнително малко на брой!Музикалните им наградите обаче, вече никак не са малко!Смятам, че напълно са си ги заслужили!

Може би единственият смислен коментар тук.

Прочети пак статията. Класацията не е за музика.

Истинското му име е Адам Левин, много талантлив музикант, гей и деиствително е симпатиага. За секс символ, едва ли!

Името му се произнася Адам ЛАвин. Не е гей, но брат му е. И съответно ги поддържа, гейовете.