Райна влезе в къщата на ”Big Brother”

Фолк певицата се присъедини към хората в "Big Brother All Stars" - всички те са бивши участници в риалити формати.

Обратно в новината

Коментари - Райна влезе в къщата на ”Big Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че възпитана Райна застана на страната надвете тъпи и невъзпитани Златки, особено черната, която вечно налита на бой и скандали, още като се канеше да бие Къци Вапцаров.

ОЩЕ ЕДИН ПАРЦАЛ В ТЕЛЕВИЗОРА

само факта че толкова я коментирате означава много - а за мен е готина, силна, независима , уважаваща себе си жена, без да се дава да я манипулират и баламосват , не се бута в чичко паричковци, избира си момчета по любов

що е маке, все е юнак!

Райна е много по хубава и има талант за разлика от агресивните Златки. Очевадно е, че Нова тв и екипа на шоуто са избрали черната Златка за победител. Професионална брадърка, за което получава прилични хонорари. Участва в различни формати на Нова, дори и предаване имаше, но това не е прави нито по умна, нито харесвана от зрителите. Какво се заядоха с артистичното име на Людмил, а някой знае ли името на Денди?! Оформиха се лагерът на професионалните брадъри срещу участниците от други шоу програми, където подбора се е правил на база талант или физическа сила. Ели, Златка Димитрова, Недялко, Пенка ,Денди са си лика прилика.Хора с голямо самочуствие ,жажда да се показват от телевизора, да се навират в реалити формати за пари и известност, Ако не бяха наредили на Финдо да спаси Златето можеше да е първият изгонен участник. Златка да си ходи при Миро ,да си го пази и да изживява мъката по починалият си баща с близките си, а не да натоварва зрители и участници с лични проблеми.

Къде другаде да влезе - в Сорбоната ли?

Не гладам предаването. Харесах Райна, след като видях каква страст влага в танците. Може да е всякаква, но браво за това, че не е с някой, защото е някой, а са с нея, защото е Райна! Това могат да си позволят много малко хора у нас в момента. А за жени да не говорим.

и аз не гледам предаването, но раъна ми харесва, защото е талантлива в различни области, привлекателна и интересна, и наи-вече е личност с изграден силен характер, не се дава лесно.

Е ,много принизяващи-г-н Кънчев и реалититата на Нова,обидно е да се гледат ...Но за пари ...

много звбавно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Гледах я Райнето, ама нещо много и са издули устните.Сигурно се е оприщило от притеснение горкото.Бай брадър, дай и нещо да се понамаже.

Като се сбогува с феновете очаквах нещо интересно да се случи.....но забравих,че е ЧАЛГАРКА ! Жалко! Все пак това "ШОУ"е интересно на ПО-ТЪПАТА част от населението!

Представям си какво невиждано шоу ни очаква, за да може лиглата да ни убеди, че не е лигла... Добре, че не мисля да го гледам, макар ясно да съзнавам за колко изпростяла ще ме имат ромите!

Тази не заминаваше ли ,или отново разиграват драми за привличане на внимание..Няма край.

Къде да заминат(би било прекрасно но уви...),помийна яма като родината ни няма да намерят в която да са принцеси.

Хубаво момиче е Райнето, но прекалява с маниерниченето. Харесва ми,че е работлива и активна. Не е мързел като Златките.

За мен Райна е антипатична и фуклива.

не виждам кое е антипатичното - хубаво момиче, талантливо, учи, работи, и наи-вече независима, сама се издаржа, което е похвално.

Най-хубавите жени в Бг ,и на 1-во място бяха : Преслава,Райна и Десислава !

И защо цъкате минуси? Може да са чалгарки, но са хубави.

Ненавижам чалгата, но съм съгласен с теб. Наистина са красиви жени. Едното няма общо с другото. Както казваше Фънки, "пускам си Слеър и тв Планета(без звук) и всичко е ок:)

За мен няма кой знае каква стойност влизането на Райна. Така или иначе не гледам предаването. Предпочитам хубава книга или филм пред това.

И що пишеш тука, при простаците?

Първо, никъде не съм класифицирал който и да било като простак. Ако някой е разбрал това, че не гледам предаването като обида, моля да бъда извинен. Мнението ми е напълно лично и имам право на това според Конституцията: "Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин."

Този Пънчев тотално е изкукал. Като види жена, се държи като пълен нефел. Сигурно още сънува Лияна, така я гледаше на финала....ужасен е! Памелааааа Андерсоооон!

хаха, да, с Лияна беше много смешен. Така му потекоха лигите, но поне беше честен да признае, че го е развълнувала като жена. А не като Тервел да отрича. Иначе Лиянчето е супер секси, няма мъж на който да не му зейне устата, а и се облича много предизвикателно и събужда веднага първичното в мъжа. Той Кънчев само в ц..те я гледаше докато говореше, сигурно е вдигнал самолета, хихи...

Лияна наистина има страхотно тяло, но по едно време дадоха отблизо лицето й без грим и изглежда доста захабено. Предполагам, че това е причината да се хлопоти по цял ден с мазила. А Кънчев изглежда точно като незадоволен чичко.

Защо някои мъже смятат, че дебилността е "секси"? Дали и те не са такива?

Кризата на средната възраст го гони г.н Кънчев, иска младооо...

Г-н Кънчев работи за шоуто. Всичко е сценарий, деца. Пука му на него за Райна и Лияна, та и за наборката му от САЩ.

На фона на измислените вип персони, които щъкат из къщата на Биг Брадър Райна изглежда по звезда. отколкото е. Ясно е, че и тук победителката вече е избрана и няма да е Райна. Тъжно е, че провинциални .простовати момичета. известни със скандално поведение и силиконите в тялото си, медиите превръщат в модели за подражание.

Райна като певица не мога да я оценя, защото не слушам този стил музика. Като танцувални умения обаче ми хареса, много е талантлива. В лицето не е красавица, но е чаровна. Но тялото й е убийствено, страхотни пропорции и извивки, много съразмерна, личи си че освен добър ген много спортува. Малко са жените, които могат да се похвалят с такава фигура. Като човек предстои да я видим и опознаем.

Много е готина, женствена, само устните-е-е-е...ЗАЩО И ТИ, РАЙНА?

Какво й е на горната джука на таз лелка? Да не би оса да я е ухапала? Ужас - да се наложи със студен компрес.

Как може да кажеш за жена на 32, че е лелка, тогава жените са най-секси и опитни. Това са едни от най-хубавите години за една жена, разцвета й във всяко едно отношение. Я, си избърши жълтото по устата и недей много да знаеш, че годинките бързо се търкалят. Само че дали и ти на 32 ще изглеждаш така и с такова тяло, че днешните малки момичета сте толкова зле във фигурите и тресете целулит още от ученички, като станете на годините на Райна наистина ще сте лелки, но незаради възрастта, а защото ще изглеждате като такива.

Бих добавил не само в тяло, но и в лицата са зле. С тези цигари, солариуми, тежки гримове и бурен сексуален живот, доста бързо се амортизират. Имам колежка на работа, която е на 23 и вече е толкова състарена, изглежда към 45, сбръчкана, изморен вид и доста млади има които изглеждат така.Истината е че много малко жени продължават да изглеждат добре в годините напред, както и мъже. И тук е важен не само генът, но и начинът на живот. Който иска да живее на много бързи обороти, бързо остарява.Така че "лелка" и "чичо" се определя не по години, а по това как изглеждаш, как разсъждаваш, как се обилчаш и т.н.

Райна направи грешка. че прие да участва в това интригантско шоу. Сега Брадъра ще я вкара в интриги, за да я очернят . Личи си, че хвалебствията за Златка Димитрова, за нейната благотворителна дейност са да забравим нейната необразованост и скандалжийски нрав. За жалост няма промяна, тя продължава да вика, да раздава команди, да реве с повод и без повод , да крещи и да се прави на най знаеща, можеща и велика. Много жалко ще е ако тя стане победителят на който да подражават младите. В момента при Гала коментаторите Патрашкова ,Ники Китаеца и Нина Никол са се разгорещили да сипят хвалебствия за ЗлатитУ и да чернят Джийсъна,който си позволи да номинира тяхната любимка.

в униформа на стюардеса е много еротична особено със силикона под носа

Райна ми е леко антипатична като излъчване и даже не мога да го обясня защо. Аз не съм виждала талантите й, просто защото не слушам такава музика. НО, Коцето може да те накара да се залееш от смях, да простак е, но е земен. Тази Райна се държи като примадона, все едно е нещо кой знае какво, няма лошо да има самочувствие, но е хубаво да има и покритие. Аз такова не виждам, сори.

Е как да го видиш? Тя не е герой на жълтините, които четеш и това е показателно.Не е проста, завършила е психология и е доста хубава, като махнем силикона настрана.

коцето е пален простак. тои не заслужаваше раина. добре че тя се усети навреме и се отарва от него. не виждам защо раина да няма самочувствие, след като се труди и постига всичко сама в живота за разлика от простите златки, които са бес професя и никакви знаня, на чужда издражка, а пращят от самодоволство и нахалство, сякаш са постигнали нещо в живота, та едва ли не ни ги дават и за пример.

Много гнусен и противен тоя Кънчев бе... Бляк.

Тя май напоследък е повече популярна с изявите си в разни формати, отколкото чрез музикални изяви.Феновете й може да ме оборят, тъй като не слушам чалга.Хубав ден на всички!

Все не слушате чалга, все не гледате "тъпи" предавания,а като гледам доста добре сте запознати.

Добре им го каза!

Не квалифицирайте , ако обичате!Не съм слагала определения на предавания ,а типът музика наистина не ми допада.Как точно да го напиша? А съм толкова добре запозната, защото често чета link. Не мислите ли , че е инфо-портал?

ЗАЩО ПИЛЕ МОРАЛНО ВЛЕЗЕ ПРИ ТЕЗИ ПАРЦАЛЕТИНИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА МАГИ ЖЕЛЯЗКОВА ДРУГИТЕ СА ОБЩЕСТВЕНИ ............................

Райна изглежда прекрасно, но вероятно завистливите участници ще побързат да я номинират. Все пак тя е единствената звезда с талант, а не измислена миска, плейметка. Жалко, че стана ясно, че устатата ревла Златка Д, е нагласената победителка. Биг Брадър се изненада, че тя дразни с поведението си и съквартирантите я номинираха първа. Набързо Брадъра взе мерки и Финдо( който дори не я познава и не знае името и) трябваше да я спаси от изгонване. Ако продължават с купения вот вероятно Джийсън ще бъде първи. Недялко, Киро Скалата Златка Райкова сигурно са подсигурили хората си от вън да ги подкрепят.

Сега да вкарат онези тъпачки тризначките и оня селяндур Пацо и всичко ще е перфектно.

Да,по-добре тях ,отколкото разни Зратки ,че и тая Желязкова...Ма много я лансират ,бе,то не са предавания ,водещи,явно много е закъсала с парите.

Тази Маги Желязкова е грозница и половина. Гнусна е и за гледане и за слушане.......

Аз пък не разбрах,защо Биг Брадър се обърна официално към лицето-Финдо!,а на другия участник-Людмил,не признава псевдонима!?И същото се отнася за номиниралите го,поради това,че ги дразни името му.Аз пък намирам,че негоните номинации бяха ИЗКЛЮЧИТЕЛНО аргументирани,особено за това ревящо моме-Златка Д.Вече рИва доста в миналото предаване.Нека сега да си реве дОма!

Като свършат балъците VIP-персони ще дойде краят на брадъра!

като гледах и слушах предаването снощи, вече имам идея кой ще е на финала. От приказките на водещия това ще е недоразумението Златка Д., Райна, а за третия имам колебания, но предполагам Желязкова. Толкова са прозрачни намеренията на екипа на предаването, обективирани от Кънчев. Благотворителността не е нещо с което да се кичим, намирам аз и много прав беше нарисувания младеж, който каза, че по-добре да събираш пари чукайки на различни врати, отколкото да биеш тъпана. Изобщо много хубави бяха коментарите на гостите, макар и водещия да правеше опити да ги прекъсне и омаловажи

ДО КОГА ЩЕ СЕ ДАВАТ ПАРИ ЗА БЕЗМИСЛЕНИ ТВ ФОРМАТИ

Докато пращате смс-си!!!

Голяма стринка е станала тази Райна.

Още от предното й участие видяхме, че без пудра и грим е досто грозновата с малки свити злобни устнички, освен това с действията си показа, че е доста заядлива, дребнава и съскаща....

Пилеее!

ПАЧАТА СИ Е ПАЧА

Лелка от всякъде.

Свирепа завист! Много си зле!

голям праз... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За да е пълно шоуто липсва само Пацо. Представяте ли си комбинацията Пацо - Нидялко.... ще е просто супер

Забрави да добавиш и тризначките:)

Защо му трябваше на това хубаво и способно момиче,да влиза в такъв формат???

За пари, за какво друго, както и всички останали тоже.

Тя ми е фаворит.Дано спечели!

красива, интелигентна, различна, огнена , независима-както каза Ники Кънчев ''бижуто''на къщата

ПО ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ ЕДВА ЛИ НЯКОИ БИ СЪТВОРИЛ. В ТАЯ КЪША СА СЪБРАНИ ЛЕКИ ЖЕНИ С ТЕЖКИ ПОРОЦИ И НЯКОЛКО КОМПЛЕКСАРИ.

МИ НЕ ГЛЕДАЙ, ЧОВЕК! Не разбрахте ли ,че това е целта на Нова телевизия? Да опростачва нацията?

Като напудрена матрьошка.

Облякла се е като гуврнантка.Разбирам,че е ретро ,както и прическата и ,но този стил не и подхожда.

Готина естествена,темпераментна мадама!!!!Лично аз харесвам такива жени,не лигави и изкуствени като Лияна. Много ми е интересно дали това,което се пише за нея и Пламен е вярно......