Глория и Йорданка Христова изглеждат ”на нож” в Music Idol

Не е ясно дали поради сценаристки трик или заради лични взаимоотношения обаче, напоследък фолк дивата и председателката на журито постоянно намират повод да се "сдъвчат".

Обратно в новината

Коментари - Глория и Йорданка Христова изглеждат ”на нож” в Music Idol | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

dan4eto nai-qkata ispalnitelka mnogo e sladka

не знам какво се разбира подСЕЛСКИ ИОТ СЕЛО.?половината софиянци са си абсолютни селяни!!!!!

MISLQ 4E EDINSTVENIQ POZITIVEN 4OVEK V PREDAVANETO E DONI:)VSI4KI OSTANALI SA SILNO DRANE6TI SELQNDURI:)NAI-VE4E PLEVEN4ANINA SLAVI TRIFONOV:)KOITO NE SPRQ DA SI POKAZVA AROGANTNOTO I PROSTA6KO POVEDENIE:)UJASNO E, MOLQ VI,bTV, SVALETE GO!!!!!STIGA E BIL NA VQKA TENDJERA POHLUPAK V BG!!!!IZTRI SE SE VSI4KO KOETO PRAVI:)

ники каза: един съвет към Глория - да се научи да се държи като дама, не като певица от ресторатите - да избягва ръкомаханията, оправянето на косата, слепването на усните - изабщо излищно театралничене, което я прави смешна и евтина ---как да се научи като в нейната мутракеска ценностна система това са признаци на аристократизъм :))))))))))))))

За момичето от прекрасния български град Дряново, мога да кажа, само - горката тя!И на последното издание на предаването пак се изгавриха с нея, индиректно, а как и каза Слави чао, толкова унизително и гадно и подигравателно, че заслужава и някой с него така да се изгаври да види какво е да те унижават пред цяла България!Глория е надута, но изненадващо прави верни коментари!Йорданка Христова и тя като Венета се издъни и показа, че като махне маската на вечно весела и ухилена лелка е доста злобна и подигравателна, само си спомнете и момичето с мустаците на кастинга какви коментари направи и колко гадно го направи, само Дони е ОК:)А водещия Андрей надминава всички по комплексираност, много е дразнещ!Междодругото и аз да си кажа любимците:)-Пламен Пътов, Невена Цонева и Илияна Ковачева!Вярно,че не е Памела Андерсън, скъпо жури, но като ви гледам и вие не сте много красиви!

На фона на ВИП Брадър усещането което създава Music Idol е коренно различно. Повечето от участниците са страхотни - моите фаворити са Теодор, Преслава и Валентина. Що се отнася до журито - на моменти са адски дразнещи.Що се отнася до Глория има или няма място там, мисля че има - при положение, че огромната маса от хората слушат чалга. Както се видя някои от участниците бяха в стихията си пеейки чалга- например Илиана от Дряново. Подкрепям Йорданка Христова за това , че въпросната учителка отдавна трябваше да е извън шоуто и други можеха да бъдат на нейно място, но не я подкрепям за заидларския начин по който го каза. Защо например трябваше да изхвърчи Деница, която е класи над Илиана и като пеене и като визия, не знам. Най-много обаче ме дразни водещия Андрей. Поне за мен шоето ми създава настроение, а в гадното ни ежедневие това не е малко.

Напълно съм съгласна с Дора. Боже мой, чудя се каква музика и стил е чалгата, ами нека да си я пеят в Сърбия, тук е България да пеят българска народна музика. Видяхме как Азис и Десислава пеят народна музика и то много добре, ЗАЩО им са тия турски и сръбски циганиии. Но то не е само музиката ами и голотата Десислава на Биг брадър каза, ЧЕ АКО ПЕЕ ОБЛЕЧЕНА КАТО МОНАХИНЯ още на втората песен, салона ще се опразни. И още нещо ЗАЩО СЪРБИ И ТУРЦИ НЕ ПЕЯТ БЪЛГАРСКИ ПЕСНИ. ЦЯЛ СВЯТ СЛУША МИСТЕРИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЛАСОВЕ САМО НИЕ НА БАЛКАНИТЕ НЕ. Вижте Елица и Стоян. СУПЕР СА. МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪБЛЕЧЕ ЕЛИЦА ДА НАПОМПИ ГЪРДИ ДА СИ ПРИСАДИ ОЩЕ КОСА НА ГЛАВАТА надявам се тогава глупавите ни сънародници да ги оценят.

Това е жури и трябва да има критика към към всеки един участник.Всичките са професионалисти и защо да не си кажат мнението.Помислете малко за какво са ви тези глави....

kato go poglednesh jurito , stava ti iasno - ot edna strana intelektualcite Doni i Jordanka; ot drugata prostata kompleksirana Gloria i komleksirania Slavi, koito sam ne znae koi e. Jalko! Kandidatite dano si izberat pravilnia pat!

СТИГА СТЕ СИ ГОВОРЕЛИ ГЛУПОСТИ. Кога Славчо ще покани някой които разбира повече от него КОМПЛЕСАРЧЕТО ! Глория е една най- обикновенна стара чалгаджийка която се прави на интересна и нали е тъпа неможе да различи телевизионна изява от ресторанска. Тъй че, жалко за децата , които до един са по-добри в момента от смешното жури. Дони се изложи , Данчето също при тази компания в журито ако бяха сериозни хора щяха да се откажат. Най- се радвам ,че най-после лъсна задника на Славчо - колко си е просто това измислено и жадно за известнос селянче ! Един цървул колкото и да го лъскаш , обувка не става баце ! Това е Славчо убавеца , славния ерген !

kato go poglednesh jurito , stava ti iasno - ot edna strana intelektualcite Doni i Jordanka; ot drugata prostata kompleksirana Gloria i komleksirania Slavi, koito sam ne znae koi e. Jalko! Kandidatite dano si izberat pravilnia pat!

Koito ne iska da go kritikuvat , da ne hodi na konkursi. Koito go drazni predavaneto, da ne gleda. Za men kandidatite peiat strahotno, a tezi s po skromnite vazmojnosti uspiava6ti do sega , sa dobri stratezi , taka 4e vsi4ko si e OK

Коментара на Алекс е най-точен и мисля че изчерпва всичко което си струва да се каже. А тези които мислят че журито е супер, нямат дотатъчно знания - етични и музикални.

НА МЯСТОТО НА ГЛОРИЯ И СЛАВИ ТРИФОНОВ В ЖУРИТО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ МАРГАРИТА ХРАНОВА И ВАСИЛ НАЙДЕНОВ. УЧАСТНИЦИ СА ЧУДЕСНИ МЛАДИ ХОРА, НАХЪСЕНИ И СУПЕР ТАЛАНТЛИВИ. ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ ОТ СЪРЦЕ И ДА ВЪРВЯТ ВСЕ ТАКА НАГОРЕ.

Когато изкажеш мнение, което е различно от това на някой друг, това не те прави злобен. Жалко за изпълнителите, че ги накараха да пеят чалга, може би за да е щастлив Трифонов-човека, който наложи тази музика в ел. медии. Тъпо и упорито доста силово ни наложи вкус, за който следва да се срамува, но милия толкова си е повярвал, че спасение няма, вижте каква арогантност, жалко, че има трибуна, въпреки, че незнам дали някой го гледа......

Аз по принцип обичам доста по-твърда музика, но съм била на концерт на йорданка Христова заедно с майка ми преди няколко години и повярвай ми - тази жена едва ли някога е пяла на плейбек, а гласът й е много силен. Когато човек критикува трябва да проучи наистина слабите страни и тогава да пише или говори. Що се отнася до шоуто - не съм гледала дори едно цяло предаване, но от това, което съм видяла и чула ми прави впечатление, че всички деца са много талантливи и наистина с големи възможности. Понеже гледах само едно от предаванията, в което участник си тръгна много се ядосах, че напусна Деница, а онова момченце с родителите-музиканти което толкова се толерира от журито - остана. А като цяло в предаването най-много ме дразнят водещите... Това, че младите трябваше да пеят чалга, а не българска народна музика въобще няма да го коментирам. Пожелав успех на всички участници и дано наистина най-добрият (и психически най-издръжливият) да спечели.

tupi tupi i pak tupi 6te si ostanat bulgarskite Folkadjiiki!! edna takava e i Baba Gloria!

ЙОРДАНКА Е ЗВЕЗДА ОТ ВРЕМЕТО НА ПЛНОТО ТОЛЕРИРАНЕ НА ПЕВЦИ УДОБНИ НА ВЛАСТТАР, ПРИ ОТСЪСТВИЕ НА КАКВАТО И ДА БИЛО КОНКУРЕНЦИЯ А ДОНИ С НЕТИ СА ПЕВЦИ НЕИЗВЕСТНИ НА ЗАПАД ОТ КАЛОТИНА ГЛОРИЯ -МУТРЕСА СЛАВЧО -КОМПЛЕКСАР КАК ТОГАВА ДА СЕ ПОЛУЧИ ИСТИНСКО СЪСТЕЗЕНИЕ ТАКА ДЪЛГО НЕ ЩЕ ПРИСЪСТВАМЕ НИТО НА ЕВРОВИЗИЯ НИТО НА БАЛКАНВИЗИЯ!

Dali ne pla4at vsi4ki tv za hudojestveni saveti ot dokazani eksperti - ta da ne se puli naroda k`vo stava de fakto!

Писна ми от тоя долен гологлав лигльо. Няма ли най-накрая да се намери някой от майка роден, да му го забие. Толкова е гнусен с поведението си, че не знам защо още хората го гледат. Човек, който не може да приеме поражение, не е човек.

Сринаха образованието, културата изобщо я няма, насажда се чалга ... Следователно трябва да се наблегне на чалга za da se uspee

НЕ ПОНАСЯМ СлАВИ ЗАЩОТО Е КЮчЕКчИЯ И чАлГАДЖИЯ . ВСИчКИ ОТ СЕлО ОВИчАТ чАлГА. ЗАТОВА И НЕ ГлЕДАм НЕГОВИ ПрЕДАВАНИЯ.

Gloriq e super

Когато постигнете успехите на журито тогава ги коментирайте колко са лоши!

Според мен комисията не е подбрана както трябва. На Глория не и е там мястото, не мисля че е професионалист. Пък и не е особено интелигентна. Слави е комплексар, който не може да пее и това е безспорен факт. Мисли се за богоизбран, но както и Глория и двамата са дошли от село и сега избиват комплекси. Нищо против селото, но при тях комплекса за малоценност е много засилен. И има защо :). Йорданка Христова има с какво да се гордее и мисля, че се забавлява, а Дони е заинтересован само от себе си. Това е според мен.

Според мен всеки си има вкус. Наистина Слави е комплексар, но пък какво от това. Нали все пак гледаме вид шоу.Важното е, че имаме много талантливи млади хора. Освен това нали не зависи от журито кой ще е на първо, второ, трето... място, затова нека да преценят зрителите, кой е най-добрия. За мен най-обективен е Дони и най-голям професионалист. Колкото и да оплюват Глория, тя понякога също дава добри оценки, а не като кака Ви Йорданка, която не бива да забравя как е тръгнала по пътя на певица и по-малко да оплюва момичето от Дряново. Просто ми се доплака за това момиче, ами че и то като всички се бори, макар да не е от най-добрите. На който му е приво журите и самото шоу, да си превключи телевизора на кабеларката. ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ.

fakta 4e vav vsiaka strana vinagi ima takav konflikt mejdw dvama ot jurito i se sazdava intriga, komentari, interes i po-visok reiting e dostata4no dokazatelstvo za da si napravite vsi4ki izvoda.

Вместо Слави в журито трябваше да бъде Евгени - маестрото, та той е истински музикант. Но жадния за показ герой не се предава, въпреки че от това шоу рейтингът му ще се сгромоляса. Мъчно ми е за горките изпълнители - как се отнася с тях и как ги тормози. Но никой не е вечен на небосклона на славата - и неговият край наближава.

Предаването е много добро, а какво от това, че задачата от вчера беше попфолк? Нима това не е най-слушаната музика в момента? А за изпълнителите какво да кажа - мисля, че със всеки изминал концерт стават все по-добри, просто е много трудно да определиш кой да си тръгне.

един съвет към Глория - да се научи да се държи като дама, не като певица от ресторатите - да избягва ръкомаханията, оправянето на косата, слепването на усните - изабщо излищно театралничене, което я прави смешна и евтина. За музикалните й познания на всички ни стана ясно колко знае - жанрът й е много ограничен... Грешката е в Слави, който постъпи в случая много еклектично - Йорданка Христова и Дони са страхотни попадения, но не вървят ръка за ръка с фолка. Така че, ако той беше се опитал да избяга от този вид музика, щеше да бъде нещо съвсем различно. но и той не може да надскочи себе си. така че, те двамата с Глория придават комичност на сериозността на избора на журито. Жалко за младите таланти!!!

Има участници като Невена Цонева, Теодор и Валентина които са прекрасни изпълнители, родени таланти въобще открития за българската музика

Безспорно Слави и Глория, въобще цялото жури са професионалисти, предаването е от най - сполучливото до сега излъчваните по националните медии. Защо са тези злобни тъпи коментари?

Предаването определено е много добро и ме забавлява. Според мен сценаристите се справят чудесно и не трябва от завист ние българите да оплюваме всичко хубаво и всички надарени личности от шоубизнеса.

Gloriq e nomer 1!

Gloria e nai- obektivna i diplomati4na v izkazvaniata si! BRAVOOOOO GLORIA!!!!!!!!

Права е Дора, защо трябваше да вият чалга.И Гяла от Две могили не и е там мястото, а в някоя кръчма, при мерно Овчарниците.Музика термини не са за нейната уста.И защо трабваше да ги карат да пеят чалга, като имаме толкова богат фолклор?Този въпрос им го зададох в сайта на Music Idol.Никой не ми отговори.

толкова злобни коментари! Предаването е направено да се наслаждаваме на хубава музика и изпълнения. Ако някой не му харесва начина, по който се представят младите таланти, значи просто не разбира от музика и е по-добре да си пусне Нова телевизия. Отностно държание и поведение на отделни личности всеки си има право на мнение. И стига вече с снобските изказвания за чалгата. Има 100пъти по-стойностни песни и изпълнители там отколкото в поп направлението.

Тая тъпа силиконка Глория, дето се фука само с пластмасовите си цици и дългия комплексар Славчо направо развалиха предаването...Заради тях въобще не искам да го гледам, макар че участниците са талантливи.

Предаването ми харесва ,Глория е смешна с нейните обширни изказвания,заучени клишета и оказа се ,че някой от термините които употребява ,даже по нейните признания, не съществуват в музиката. Слави е вулгарен и отвратителен.Не се чудете на чалгата, тя май отшумява и сега й правят реклама. По-важно е ,че има много талантливи млади хора,още по-хубаво е,че те за първи път пеят чалга и това не е по вкуса им,но конкурсът им го налага.

толкова злобни коментари! Предаването е направено да се наслаждаваме на хубава музика и изпълнения. Ако някой не му харесва начина, по който се представят младите таланти, значи просто не разбира от музика и е по-добре да си пусне Нова телевизия. Отностно държание и поведение на отделни личности всеки си има право на мнение. И стига вече с снобските изказвания за чалгата. Има 100пъти по-стойностни песни и изпълнители там отколкото в поп направлението.

Слави - тоя надут пуяк. Голямо самочувствие. Без никакво покритие. Сякаш не си е обръснал косата а мозъка. Грачи като гарга. А ще оценява певци. Добре, че в предаването му отиват хора доказали се като певци и актьори. Плюс неговата простотия се получава забавление за хората.

Галя (Глория) не пропуска да се изложи .. Песента която пя учителката от Дряново е гръцка и е в изпълнение на Никос Вертис. Според Глорито е сръбска и е на Дара Бубамара .. Коя я пита за авторски права и прочие .. Що се излага да коментира кат си няма хабер .. смешка ..

Не гледам предаването, защото си представям човека с кенефския хумор как се взема насериозно! Той си въобразяв, че светът се върти около него! Жалък и тъп чалгаджия (разбирай Сл.Тр.). Днес, в България всичко е обърнато с краката нагоре! Жалко!

televiziata btv ne e na murdok a pomiarska mazna pro - pravitelstvena reklamna firma za lapane na pari na garba na bg tapacite

Пък се е появила една чалгаджийка Галина от Две могили Русенско/2002г./....

Това предаване е много по-положително от VIP-Brother. Тук гледаш как млади и много талантливи хора се борят, за да успеят, а предаването на НОВА не предлага нищо друго освен картина на моралния упадък на някакви псевдо-елитни персони. Вярно е обаче, че най-слабият компонент на Music Idol е журито. Груби и цинични забележки, фаворизиране на едни за сметка на други, самоизтъкване и превземки, дебелашки хумор - какво ли не видяхме. Някои певци са подложени на такъв психически тормоз от страна на журито, че заслужават поздравление само за това, че ги издържат. Аз например направо се учудвам как издържа това момиче Кремена след като няма концерт на който Глория и Слави Трифонов да не са се заяли за изпълнението й и да не са били разменени някои цинични намеци за визията и. Че това са млади хора и имат нужда от подкрепа са неща твърде далеч от българското жури, които, да ме простят, но не блестят нито с особена красота, нито с особен талант

Zritel, mi vyrvi da chuesh neshto na Dancheto i pak ela da si govorim za Galq ot porechieto na Dunav, de kato pee se zadyhva vse edno ima astma.Dokoga samouki pevachki she kazvat na horata kvo da pravqt,be!!Da si hodi u tqh si i tam da prodava kaprizi!Ili kato cql jivot se ligavish na mutrite i to stava navik,a?