Хю Джакман се оперира от рак

Холивудският актьор Хю Джакман, който през 2008 г. бе определен от сп. People за "Най-секси мъж в света", е претърпял операция по отстраняване на карцином, съобщи самият той на страницата си в Instagram​.

Обратно в новината

Коментари - Хю Джакман се оперира от рак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ръсите благословии! Явно е топил здраво чушката в соса и от там карцином, какво слънце, какви пет лева! Същата работа като карцинома на гърлото на Майкъл Дъглас - от орален секс! И Господ си събира вересиите! Айде сега вийте!

Абе (защото вероятно си мъжки пол) червена шапчице, каква чушка в какъв сос бълнуваш, бе? Хайде, рак на ларинкса, или на езика разбирам да е от "соса", ама на носа? То по твоята логика и рак на пръстите можеш да получиш. Недей да пишеш глупости, бе! Ти с носа си ли действаш, когато задоволяваш приятелката си?

а пък ти си пълен кретен

Добър актьор, дано се оправи. Последният му филм "Prisoners" е страхотен. Който не го е гледал, да си го дръпне от Замунда.

Дано да се излекува, защото въпреки посредствената роля във Wolverine, той определено не е посредствен актьор. А и от интервюта с него изглежда доста земен и уравновесен човек, който не е заслепен от парите и славата. Забележка към дир.бг: сменете розовият цвят на пояснението, че вади очите!

Няма да е лошо да сменят и заглавието, защото той сам няма как да се оперира. Оперирали са го лекари. Ама нищо де - нека всичко да си е по-розово, кой ти дири заглавието