Вини Джоунс: Имам рак на кожата

Футболната легенда и кино звезда Вини Джоунс шокира фенове и медии като обяви, че има рак на кожата.

Обратно в новината

Коментари - Вини Джоунс: Имам рак на кожата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вини, погледни го и от добрата страна. При откриването на рак, някои говеда като Стилян Петров с това стават известни.

Кураж Вини! Ти си мъжкар! Малко са останали като теб в съвременния футбол, сега е пълно с гелосани гейчета. Успех Вини!

Ракът е страшна болест-не може да се опише с няколко думи!Ужасът е за болният и за близките му!В Б-я никой не провежда психотерапия на пациентите,дори лечението е ужасно само по себе си!Трябва да се заложат огромни средства и най-добрите учени да започнат работа за откриване на лечение,вместо да се занимават с оръжия,подслушвания и пр.глупости.Но ми е странно ка се излекува Майкъл Дъглас,за което се радвам-дали наистита е открито лекарство против рака,но не се пуска в масова употреба по финансови причини?!Бог да ни е на помощ тук в Б-я!

Напълно сте прав/а. След като ти съобщят "благата вест" лекарите те оставят напълно сам. И ако нямаш добри приятели с които да преодолееш приемането на диагнозата си изгубен. Аз, слава богу, имах, но с помощта на спрециалист шокът щеше да бъде преодолян по-бързо и по-безболезнено...

Пълна трагедия

Мелонома е много агресивен вид рак, но при него са описани най-много случаи на спонтанна регресия на болестта, т.е. болестта изчезва спонтанно. Това е една от многото енигми на това заболяване, за което онкологията все още няма обяснение.

Е, това е ужасно. Но какво да направим. Май, май няма как да се излекува.

Ако е меланом, а не както е написано в статията, страшно му стискам палци! Ама страшно! Дано да е друга диагнозата!

Дано да се оправи човекът. На всеки болен от тази страшно болест, независимо дали е Вини или друг му стискам палци и му желая успех в тази борба за живот.

Културата на редактора е както на голяма част от коментиращите, т.е. нулева. Джакман призна за базално-клетъчен карцином - широкоразпространен и много лесно лечим. Ранното откриване не е такъв огромен фактор както при другите ракови заболявания, просто защото той трудно метастазира. Меланом е една от най-агресивните форми на рак - метастазира изключително бързо, за съжаление оцелелите са наистина единици. Наистина е необходимо да позваш материята, за да знаеш, че 'рак' е едно събирателно понятие, а не някакво заболяване, което възникава и се развиза по един и същ начин. Оттам можеш лесно да заключиш, че историите за универсална панацея са на границата на абсурда, а хората, които ги разпространяват са любители на историите за световната конспирация. Такива индивиди вече се диагнстицират с психиатрични диагнози в нормалните държави (замислете си, милички, все пак и всемогъщия Джобс си отиде от това, а едва не е имал достъп до вашият целебен цяр, дето го крие индустрията). Дано Джоунс се пребори, защото предстои една много тежка битка. Искрено му пожелавам да е силен и да я спечели.

Прогнозата зависи много от етапа на развитие. За съжаление наистина развитието е много бързо и е важно при нови кожни аномалии да се консултираме с дерматолог без забавяне.

А според вас какви са причините за тези заболявания? Според мен, актъорите са рискова група, тъй като се подлагат на много разкрасяващи процедури, които са агресивни за кожата: солариуми, лифтинги и пилинги за подмладяване, тежък ежедневен грим.Това е обединяващото между отделните актъори. Така ми се струва, но не съм специалист...може да не съм права.

Ракът вече е лечим. PR-ът му да отвори гугъл, има публикации, ама как ще стане като горките не четат други езици, сал един английски.

Дръж с ВИНИ! Ти си Голям Пич! Ще успееш!

Дано да се оправи и да е здрав! Страхотен актьор с милиониии фенове по света! Късмет, Вини!

Вече не е важно да получиш правосъдие или здраве, важно е да ти се вземат парите. Лесните методи за лечение на рак са отречени яростно от лекарската и фармацевтична мафии . За щастие вече има по-добри средства за информация и рано или късно тъмнината ще бъде победена.

Добре де, защо не ни "светнеш" за някой лесен начин? Не ги пази в тайна само за себе си! Тъкмо ще прецакаме въпросните мафии. То една мафия да прецакаш и пак си на кяр. Или ти чакаш когато тебе те хване ракът, тогава да се развихриш? Кажи и на нас къде зимуват раците! ;-)

Даже не с един, а с два начина - наскоро загубих близък човек заради рак и се наложи да изчета доста по темата. Ето две от най-интересните попадения: 1. Лекарството открито от Рик Симпсън - базирано на конопено масло и активната му съставка тетра хидро канабиол. In 2001, Nova Scotian Rick Simpson discovered that a cancerous spot on his skin disappeared within a few days of applying an essential oil made from marijuana. Since then, Simpson and others have treated thousands of cancer patients with incredible success. Researchers in Spain have confirmed that THC, an active compound in marijuana, kills brain-tumor cells in human subjects and shows promise with breast, pancreatic and liver tumors. The U.S. Food and Drug Administration, however, classifies marijuana as a Schedule I drug, meaning that it has no accepted medical use, unlike Schedule II drugs, like cocaine and methamphetamine, which may provide medical benefits. 2. Методът на доктор Роял Реймънд Райф: Той прилага принципа на резонанса, който използват оперните изпълнители, за да счупят стъкло, оказва се че може да бъде приложен и в борбата с близо 500 болести. Идентифицирайки споецифична честота на всеки болестотворен отганизъм, Райф ги облъчва и унищожава мембраните им. След това организмът сам абсобира нездравата тъкан. Използвайки този метод той успява да излекува онкоболни, без обаче да унищожава здравите клетки. За да докаже правотата си, изследователят се наел да излекува 16 болни в крайна фаза на рак.

Рак - това е най-страшната дума, която човек може да чуе - в личен план. Не го пожелавам никому, дори на най-злия си враг! Дано лекарите да успеят да му помогнат!

Меланома е много злокачествено образувание.На Хю Джакман диагнозата е за съвсем лека и лечима форма.

напулно вярно. тя тука не правят вуобще справка като пишат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.