Джина Стоева сменя 5 тоалета, впечатлява Мистър Македония

С нов провокативен видеоклип блесна Джина Стоева преди дни.

Обратно в новината

Коментари - Джина Стоева сменя 5 тоалета, впечатлява Мистър Македония | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В случая става дума за кофти реклама от страна на АРА за пореден път. Не знам по какъв критерий са избрани снимките, но са от най-кофти направените за клипа! Относно това, че изглеждала като травестит коментари на комплексирани деца, запомнили лафа на Албена Вулева ...

Джина,Джина,кажи кога най-после ще свалиш сутиена та да видим какво мърда отдолу. После и прашките махни,позавърти се...всичко друго е бошлаф,пеене,плейбец

4ETA-po gore napisanoto ot mnozina i nemoga da poviarvam,4e ne se vijda kolko gotino e momi4eto.....ne i triabva silikon,a ima i proporzii na tialoto za mis-ka.......ne i zlobeite.i v lize e hubava,vijda se vupreki ne mnogo iasnite fotosi.......iasno e za6to ia uhajva MISTERA.......jelaia i mnogo kasmet

Gotina e!

Става дума за мистър някоя кръчма кръстена Македония.

Ей че прост и злобен народ! Цял свят ще ни се смее-за какво?Знаете ли какви вампири са чужденките?Ама нали сте чуждопоклонници и им лижете гъзовете!

Добре, тя е скромна и интелигентна и най-вече симпатична, тогава защо вие чалга, а????Нищо скромно, симпатично и най-малко пък интелигентно не виждам в отвратната чалга.Ама вие там от Русе бая чагарини извадихте.

Джина в действителност е доста приятна и симпатична, знам я, но изглежда не е фотогенична ...жалко, иначе е слънчев човек и най-важното може да пее. Просто като я видиш прави впечатление . На всички Вас не прави чест за тези злобни подмятания или просто си пишете ей така от скука...

taq prili4a na travestit,sigurno toq si pada po travestiti ako q haresal

Джина Стоева kato ime mnogo mi prilicha na Richard Gruev ili puk na Ferario Spasov :))))) I ne znam kakva e na jivo, no na snimkite e prosto yjasna. Dano pone da moje da pee...

Аз съм човек на възраст. Ама требе да съм доста изпаднал че да се хвърля на тази дама. Доста конска физиономия. Тези фотографи направо ме изумяват. Вместо да прикриват дефектите те избират ракурс който подчертава дефекта. Иначе нищо лично.

vai,mnogo talasymi na edno mqsto, mnogo neshto:-))))Smqh,smq Selski bek i Mis Selska prychka,ha-haa:-)

Джина е от Русе и тук много хора я познават. Тя е младо момиче, но явно не е фотогенична и изглежда винаги по-възрастна. жалко, че не ви харесва, но на жива тя не изглежда така. Много е мила.

Джина Стоева не е от красавиците , на просто не е фотогенична. На жива изгрежда много приятна и симпатичва. Освен това, тъй като лично я познавам мога да ви кажа, че е много скромна и интелигентна. В този си образ, тя е просто в роля. Момичето е много свястно, макар и да не е от най-красивите, поне няма пластики и силикон. Най-вече пее прекрасно.

Хора, разбирате ли , че започва да става страшно ? Съвсем ще ни сбъркат.Тая лелка с вид на магистрална гастрольорка впечатлила с тоалетите си мистър македония.На показаните снимки той прилича на граф Дракула, а тя няма тоалети, а грозни бански костюми.Излагаме се пред цял свят, а после се чудим, защо не ни броят за хора.

Единствения логичен извод който си направих е че: Мистър Македония си пада по застаряващи травестити. щото тя певачката е едно към едно с тях.

ама тоя е много страшен.

Ей, ама че коментари! За мен нищо не остана! Еми... какво да се прави: БЕЗ КОМЕНТАР!

stra6na vizia ima6, djina! a pak Mr.Makedonia ... s dve dumi - bez dumi!

малее тея много смешни незнам колко тоалета е сменила ама жсе пак не е станало по красива и този македонец.. не трябва се показва на обществени места :)

Мното свежо се майтапиш Sprio.

Е та това ли мистър Македония. Мале, я съм по убав от него.

Боже ега ти ЦИРКА ГРОЗОТИЯ С ГРОЗНИК че се и мислят за нещо . Да се скъсаш от майтап . Тая май се взема на сериозно !

selska pry4ka.....kakwoto i da si oble4e wse taq.....

off pisna mi ot tapia PR na razni selski tetki, deto s prosto oko se vijda kolko sa zle

Голяма работа станала! Мистър Македония се впечатлил от Джина! Голям Праз! Все едно Мистър Хасково се е впечатлил от нея! Голямо събитие, Нема що!

Oh yjas!yjasno izglejda. ima niakakvo srubsko izlu4vane.

Доколкото знам, тая е от най-старите певачки чалгарини.И сто тоалета да смени пак ще впечатли само някой селски младеж чалголюбител.

Ау, какъв вампир ! Отивам да ми леят куршум ... тоя мистър Македония трябва да е много изпаднал.

Толкова е гореща, че чак е прегорела !

Егати Мистър Македония какъв е смешен!