Райна: Няма ли огън във връзката - тръгвам си!

Фолк певицата Райна сподели във VIP Brother че приключва връзката си с даден мъж, ако помежду им вече няма огън.

Обратно в новината

Коментари - Райна: Няма ли огън във връзката - тръгвам си! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

раине,лаинее,ако си ги забиеш всичките на гърба ше заприличаш на таралеж,ма!

Ти за това ли ходиш така разчепатена все едно цял живот си яздила буре!

Райна е по-застаряла селянка.

Няма ли пари в банката, не влизам!

Много ви моля там по-долу в коментарите къде сравнявате Райна с Диляна Попова. Сравнение не може да има, Диляна е класи над Райна. Да, чичко гугъл ми каза, че и двете са родени септември 81, но дотук. За да не бъда толкова лоша ще кажа, че и Райнето е упорита и амбициозна като Диляна и се справя сама в живота, което е похвално. В днешно време повечето жени, особено привлекателните гледат да виснат на шията на някой шаран и да го доят. Друг плюс за Райна е, че наистина има страхотно тяло. Но като красота, излъчване, интелект, възпитание изобщо не може да се сравни. Диляна е уникално красива без грим, без прически, без маркови парцалки, това е истинската красота. А Райна и др.китосани хубавици като ги видиш без грим и се плашиш. Освен това е Диляна е много слънчев, земен и естествен човек, не се величае като селските фолк певачки и разни измислени убавици като Николета, Златки и др. неизвестни патки. Всичко това е защото е интелигентна и дори и да е постигнала много не се е самозабравила. А всички други са тъпи селски парчета и колкото и известни да станат, селото никога няма да ги напусне.

Образованието на Райна не е основно,нито средно все пак. И без грим си е хубава, просто устните-е-е-е- не трябваше да ги надува.

Ти си боклук! Огън да те гори! И си смешна, набедена "нашенска ВИП"!

Vazmozhno li e da sashtestvuva tolkova zloben chovek? Za sazhalenie si.

' огън със силикон се гаси силикона не гори рефрен за нов чалга проект

"Новинка" от която никой не се интересува ,същата като онази с хранителното разстройство. Дирчовци самоуважавайте се не драскайте глупости,моля ви.

Райна винаги си е била селско парче и такава ще си остане. И не случайно само "гадният пияница" Константин я издържа 6 години. Другите "красиви и интелигентни" се отказаха доста по-рано /горките/. Освен това защо е влязла в този Брадър,след като се е пазарила за допълнителни привилегии в договора?! И го виждаме в епизодите-никакви неудобства и провокации към нея. Защото иначе ще стане страшно. Ще се види колко е егоцентрична,примитивна и глезена. "Психоложката от Нбу". Страшна работа,братче! Психоложка под прикритие.:) Оле-мале!

наде, ти ли си ?

Огън от пари .... Защо отново ни вкарвате в този изтъркан сериал?

НЯКОИ КОМЕНТИРАЩИ ТУК СА МИС ''БЪЛГАРИЯ САМО ДЕТО НИКОЙ НЕ Е ЧУЛ ЗА ТЯХ, А РАЙНА Е РАЙНА - ЕДНА ОТ НАЙ КРАСИВИТЕ БЪЛГАРКИ, КАКТО НИКИ КЪНЧЕВ КАЗА -ПЕРЛАТА В КОРОНАТА ,ЧАРОВНА,ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВА,

МАЛКО СИ ЗАКЪСНЯЛА ЗА ОГЪН. С ТАЗИ ЧЕРВЕНА РОКЛЯ И ПРИЧЕСКА ПРИЛИЧАШ НА 50 ГОДИШНА ЖЕНА. МАХНИ СИЛИКОНА ОТ УСТНИТЕ СИ И ВЪРНИ МЛАДЕЖКИЯ СИ ВИД. ТОГАВА МОЖЕ И ДА СЕ ПОЯВИ НЯКОЯ ИСКРИЦА.

има една приказка''''Когато човек иска нещо,намира начин, когато не иска -намира оправдание '''', та именно тя заряза Коцето защото е независима и уважаваща себе си Райна е много красива, след Коцето мъжете в живота и са много свестни , интелигентни ,красиви момчета ,100 пъти по готини от пияния женкар Коцето ,макар тя да се крие , а иначе рядкост са такива жени катоРайна в днешно време, да са с момче по любов, а не златотърсачка, ако беше такава още щеше да е с тоя елементарен клоун Коцето

Много е грозничка горката.Без грим нищо не струва,Има по възрастни от нея които изглеждат страхотно.Затова са постоянно с очила за да си скрият смачканите физиономии.Иначе е яка в танците.

ами то винаги ще се намери някои по-хубав от теб. и какво от това, по-важно е какво представляваш като личност. един талантлив и интересен човек с характер, каквато е раина, няма никога да остане сам в живота. не е нужно да се харесваш на всички, достатачно е да те харесват тези, които ти желаеш.

Айде! Още една изхвърляща се фолкаджийка. Оня ден четохме за Анелия, дето мачкала мъжете, сега пък за тая, дето си тръгвала като няма огън. Ами от къде си тръгваш, мари госпожа, като никъде не си стигнала и няма от кого?! Пожарникарката ни тя! Колко сте жалки и нямате и грам поглед на себе си отстрани, за да се видите колко ви е акъла!

Предполагам, че така би се изказала всяка средно-статистическа стара мома. Но за Райнчето все още не е твърде късно да си промени мирогледа, ако и стиска да си преглътне горделивостта и да слезе на земята, разбира се.

Носът и лицето й са ужасно сплескани и не прилича на нищо!За това и вече 5 години е сама, а пък претенции огромни.Така ще си умре сама, с 2та песа.

С ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ НА ПАТИЦА - И ЛИПСА НА БЮСТ - НЕ ЗНАМ КОЙ ЛУД ЩЕ ИЗГОРИ

Беше толкова хубава! Какви са тия устни? Тежък грим, замязала е на Лияна...................Но с устата не се примирявам. ЯЗЪК!

На мен повече ми идва на Стоянка Мутафова.

Райне, мила, огънят е до време. Моли се да намериш мъж, с който след като премине огъня да остане обичта, доверието, привързаноста, да ти бъде опора и добре да си живеете! Изказването ти е доста тъпичко!

Овца!

Охо скъпа, каквото си запалила това ще ти е. Времето ти е минало, гледай поне някой още ако ти обърне внимание, ама свръши твоята.

Щом искаш огън, хвани си и ти пожарникар. И огън има, и маркуч, и кофпомпа, и е добър помпиер.

Za sajalenie i na neq godinkite osezaemo zapo4vat da li4at.Zatova horata sa kazali-hubost do vreme,ostanaloto e du6a i mirogled.

Годинките й са само 32, не са толкова много. Добре изглежда, но аз съм фен на Дилянчето Попова, само зради нея гледам Африка... Тя също е 81 набор, какво ще кажеш за нея - мацка, та кърти, тяло, лице, невероятна е, колко жени след 30 изглеждат така, не са много. Някои жени стават само докато са по-млади, но младсотта е най-кратка и преходна, а други хубавеят цял живот. Диляна може да сложи в джоба много момиченца на 20. Макар че ми е кака бих дал всичко да имам такава жена до себе си. Иначе за душата и мирогледа си прав, само визия не стига човек да е щастлив в една връзка.

Жена съм, но и аз харесвам Диляна. Много е сладко това момиче, нежно...... Райна беше хубава, сега се е загрозила и загрубяла. Жалко. И аз искам снаха като Диляна като порасне синът ми.............А мисля, че ,д,иляна се държи по-естествено и възпитано.

Диляна е супер, моля, не я сравнявайте с Райна.Място за сравнение просто няма никакво.

Доколкото съм осведомена, Коцето много я обичаше и доста години не можеше да я прежали след като тя го изостави. Той искаше и деца от нея, но явно при нея чувствата са се изчерпали. Те си знаят. Но имам доста наблюдения над мъже, които са имали голяма любов и като ги изоставят много набързо като него създават семейство, като че ли да си докажат, че още стават. Иначе жената на Коце и детето му са много сладки, да са живи и здрави. Но Райна беше неговата голяма любов, а човек има само една такава в живота си, някои за съжаление никога не я срещат. Дано Райна също срещне половинката си и да бъде щастлива.

и как се разбира ,коя е голямата любов ?

Като я срещнеш ще разбереш...

аз създадох семейство почти веднага след като голямата ми любов ме заряза. направих го, защото вече ми беше все едно дали ще има чувства, беше ми достатъчно, че срещнах добър човек, който в онзи момент дойде като балсам за съсипаната ми душа. с времето го заобичах. понякога все още ме измъчват спомени, но си давам сметка, че онази любов, колкото и голяма да беше, ме нарани, а зрелостта ми доказа, че истински близките хора в живота на един човек са тези, на които им пука какво му е.

ТЦ, не сте само Вие така. Много малко хора създават семейство с голямата си любов, в повечето случаи тя е опустошителна и раняваща. По-важното е наистина да попаднеш на добър човек и когато той ти даде цялата си любов, нежност, внимание и отношение не е трудно да го заобичаш и да му отвърнеш със същото. Истината е, че любовта носи повече разочарования и болка, но пък и те са ценни, защото са поучителни, човек израства и си дава отговор на много въпроси. Все пак смятам, че е по-добре да я изпиташ, отколкото никога да не я познаеш.

Бай-бааай...

Кой каза ,че Коцето се радвал на семейството си да не си им светил Стара любов ражда не хваща тъпако.

коцето е толкова вятарничав и безотговорен. намери си будала да го тарпи и чака вкащи, докато тои варшее из крачмите с други жени. това ли е шастливо семеиство? раина постапи умно, като го заряза. явно тук доста хора са с робска психика, след като я критикуват.

То и стара рЪжда любов не хваща...

Права е.Може да си позволи с работата си да е материално независима,а и няма деца ,които да укрепват връзката и,защо тогава да стои при някой ,който не запалва огъня в нея,когато го види?!

АБЕ АКО ОГЪН СЕ ВИКА НА ТРЪПКАТА ОТ НЕПОЗНАТОТО И ПО-РАЗЛИЧНОТО ОТ ДАДЕНОСТТА"....... ТО И НА 100 ГОДИНИ ЩЕ СЕ ........ ТРЪПКА ГОРКАТА :D

Превод: Тъпкача няма кинти, бегам.

сто? коцето нямаше ли кинти според теб?

Райне, такъв пожар мога да ти спретна, че ще ти припарва цял живот...

Вечен огън в една дълга връзка няма как да се запази, но в началото е задължително да го има. Но за съжаление обикновено единият във връзката е влюбеният, другият по-скоро изпитва обич, уважение и приятелство. Щастливици са тези, при който тръпката, страстта и огънят е взаимен. Няма нищо по-хубаво от споделената любов, защото само единият да обича не е достатъчно.

Райне, Райне, с този хубаво закръглен бълдър и много хубаво тяло можеш много повече да напреднеш в занаята и живота! Обяви ги на търг, давам 100000 евро за една бурна нощ с тебе!!!

пали моторо

Как ли ще звучи Миков да каже: "Обичам Райна като мед"

Като порастне още малко ЕГН-то и ще поостанеш без всякакви огньове :)))

Много се е смачкала в лицето, не знам защо

Райна, асоциирам те с ?айна :)))

На чалгаджийките огъня им пламва с мутанско търкане, и се поддържа с пуане по кратунелата.

Руиз

Съгласен съм за огъня, но в една връзка не може вечно да има буен огън. Ако връзката е сериозна и за дълго, тя се основава и на общи възгледи и отговорности, а не само на един огън, под който разбирам само чувства и страсти, но не и интелект.

Райничке, да си жива и здрава, ама както си си направила джуките, май свестен няма да те хареса.Защо го направи?Изглеждаш по-стара и някак съсипана.

не защо ги направи, а кой ги направи толкова некачествено. все пак са на лицето и да се пести при изпълнението на подобна процедура е доста глупаво...така си мисля?!

Връзката приключва, защото си чалгаджийка.

ами ще го подгрея със запалката

Защото хората могат да обичат! Огънят не е любов, но ти мило момиче, явно не разбираш какво е истинската и даваща любов. Ти си толкова егоистична и повърхностна, толкова много материалистка и самовлюбена, че ще си останеш сама. Пък си философствай и си прави фотосесии.