Къванч се завръща в ефир с божествено тяло

От 14 януари 2014 г. от 20 часа зрителите на bTV ще имат възможността да проследят един от най-дългоочакваните сериали в България – „Север Юг” (2011).

Обратно в новината

Коментари - Къванч се завръща в ефир с божествено тяло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сладурчо :) Ще го схрускам :)

Къванч показва невероятно развитие.Със сигурност го чака успешно бъдеще, защото не показва само перфектна външност, но и актьорски потенциал.

Ние сме прабългари.Държавата е България..Лично аз-жена съм съм българка-вълк-ария.Разбрах го ,защото като търсех значение на името си ,излезе рода дуло-вълча душа.Гордея се с това.Сини очи.Бяла.Но от глупост и манипулация-вече има партия помак.Защо ,защото някой глупак не признава,че те са българи след като са мюсюлмани.И други се намериха да ги обединят и използват.Много руснаци са мюсюлмани.Също така,преди християнството ние сме почитали Тангра.На турски бог е Тангръ.В Авганистан има Мадарски конник.Гордейте се,че сте арий.Тоест българин ,не славянин.По време на СССР,руснаците не можеха ,да кажат ,че задунайската република България е повече от тях и като история и като култура.Ние сме им дали писмеността.Грозни,Романов произхождат от родове от Средна Азия.Прабългарите са древен и велик народ.Не случайно ние имаме рая на земята.И дори тези ,които управляват света в момента-евреите,искат да докажат,че тяхната история е свързана с нас и нашите земи.Прочете малко за нашите руни,за нашия календар.На български-син.СИМ е първородния-наследника на Ной.Аз не съм славянка.Аз съм арий.Хитлер избра италианците,българите и японците.Знаете ли защо.Знака на Марс-вълка.Поздрава на римските легионери.И т.н и т.н.

...прабългари сме били преди ...1300 години.След 681-ва сме славяно-българи, а след 10-ти век - българска нация.Много е романтично сега всички да се кичим с прабългарски амулети, атрибути и родови имена....но сме пославянчен народ, факт! Паисий написа - История "Славяноболгарская" !!! ...а не..."болгарская". Ако си направиш труда да почетеш малко старокнижовен български, ще разбереш че той звучи типично славянски - така са говорели и старите славяно-българи.А че сме били чисти българи, от вероятно ирански произход е ясно.само че някъде до към 680г.: )....след покръстването двата етноса стават просто - християни и...християни.А това, че днес е модерно и "научно" оправдано да се мрази Комунизма, от там Русия/не само СССР/, от там Славянството - за това спор няма.

Пайсий мило момче ли момиче е написал История славяно Българская. Не се кича с титли.Както казах,просто има такива сайтове,значението на името.От там разбрах,какво ми значи името и тръгнах да чета и да се интересувам.Амулети не нося.Другото по-важно нещо е езика ни ,не е сходен със славянския.Защото ако беше так,нямаше да се казва,че сме приели славянския език.Не мразя СССР,нито Руснаците.Техните големи родове са от средна Азия.Руснаците са оригинално с бради с кафтани и шапките на казаците са приети и в тяхната армия.Русия се променя след Петър 1,който иска да ги подстриже,обръсне и облече по френски.Русия е голяма страна.Харесвам Толстой.Но ако прочетете,защо и как той се отказва от граф и става мужик ,ще видите една философия различна от Църковното християнство и по-близка до шаманизма,богомилството или буздизма.Винаги съм обичала да чета за психологията ,религията и начина на мислене на хората.Защото ,човек е това което мисли и вярва.Или както е писано в Библията,човек е там където е сърцето му.

да да да е много прав/а, а ти за мозъка си не се бой, той вече е промит до празно

Колко омраза. Бил турчин.Замислете се.Прабългарите са 7 племена.Омесване в прародината и по пътя насам създават всички държави в средна Азия,Украйна,Беларус ,части от Румъния,целия Балкански полуостров с български гени и кръв.ПО време на Османската империята/тя затова и се казва османска-един от прабългарските родове,не турска империя.Турска и смяната на истината започва с Ататюрк/,много българки са били вземани за жени от турците,много са били насилвани и са раждали децата.Патриотите пискат против сирийците.А би трябвало ако са патриоти да знаят,че българските еничари масово или са ги връщали в по родните им места или са служили в Сирия.Всички бунтовници от Балканите са пращани в занданите в Сирия.Доста българска кръв ,тече в Сирия.Не харесвате Кълванч,не го гледайте.Но на момчето от 100 километра,му личи ,че има прабаба българка и то не една,за да е толкова стабилен гена..Гъркините,арабките и персийките са мургави.Само българките,защото всичко е било България преди да дойдат турците са по-светли от славянските гени.И вие го плюете.При днк тест той може да се окаже повече българин от доста българи.Кайн срещу Авел.Любимото а дявола.Както евреи срещу араби-полубратя.Балканския полуостров и много други места по света.

Не е толкова важно дали някой и друг турски актьор или сериал стават за гледане между пералнята, готвенето и простирането. Срам, падение и трагедия по принцип е, че нашия слугинаж и в тази област ни залива с американски и турски безмозъчни дъвки! При наличие на толкова смислени икачествени европейски филми, а и не само европейски... Макар че е от един друг партиен марш (друга тема), идва ми наум изразът, който в случая е съвсем на място: "Земята на Ботев и Левски отново е робска земя"...

Хубави филми и сериали има от много и различни държави. Първосигнално, повърхностно и хейтърско е да се лепят етикети само въз основа на националност. Да се превъзнасят продукции единствено защото са от определен регион също е криворазбрано "ценителство". Да не говорим, че в случая с европейските филми и сериали все повече се наблюдава тенденцията да се копира от американски такива.

Космаците не вървят на такива тела...

Каквото и тяло да има си остава смрадлив фес

Бил си с "фесове", та знаеш, че смърдят ли?

Напротив- придават сексапил на мъжкото тяло (в определени количества разбира се)!

Листопад, 1001 нощи , Забраненият плод и Великолепният век (ако беше по-кратък). Това са филмите, които са различни от останалите любовни бози.

И къде е това "божествено"тяло...лигльо...

Защо, твоето по-добро ли е?

позна...а то не е и трудно да е по-добро от това на снимката.

Голяма новина. Поредният сериал по Анадол ТВ.

А защо няма чешки, полски, унгарски филми в най-гледаното време - 20 часа, а години наред има само турски по това време, май поомръзнаха вече на хората.

Защото са купили цял пакет сериали на промоция и сега трябва да си избиват парите

Много интересен сериал заслужава си времето.На който не ми е приятно да го гледа да смени канала.

Victoria

Ако тва е най-дългоочакваният сериал - положението е много зле.

Много тъпи коментари.

КОЙ Е ТОЗ КЪЛВАЧ БЕ?

Хо-хо-хо-хоо-хо, хо-хо-хо- хоо-хо, хохохохохохоооо!

Поредната пропаганда по телевизията зюмбюл и айшето ще се правят на човечени Хевропейци Местане.. мамати

Абе хора, стига с този манталитет на роби. Трябва да премем това, което турците представят и правят сега. Не казвам, че трябва да забравиме историята, но в отношенията с и към турците в днешно време това не трябва да е водещото. Иначе се превръщаме в истински роби. Къванч е голям сладур. Относно филмите им, на мен лично не ми допадат особено, но има хора които ги харесват. Това точно не е моя жанр.

мога да ви кажа,че сериала е страхотен и няма нищо общо с ролите,които игра Къванч в Перла и Забраненият плод.Гледайте го и се опитайте да вникнете в сценария на сериала,в думите,които казва героят на Къванч-Кузей.Опитайте се да вникнете в принципите,които се опитва от отстоява всячески и най-грозното и подлото,което може да сполети един човек-да бъде предаден многократко от собствения си брат,защото в сериала брат му на всяка крачка му подлива вода и т.н.ГЛЕДАЙТЕ СЕРИАЛА-СТРАХОТЕН Е!!!

скоро булгаристан ще бъде турски вилает

Защо се чудим, колко години сме били под ТУРСКОРОБСТВО......................, ами вижте по-Долните коментари.....

Алоооо, запененият патриот, малко грамотност не е излишна!

Аз пък прочетох без да искам Кънчев, разбирай Ники...

Не се хаби. Няма да те разберат. Поздрав!

Има и лоши турски сериали, но тези, които гледах,като "1001 нощи" и "Забраненият плод" са страхотни и на светлинни години от нашите.Най-вече, заради актьорите.Явно не са връзкари като нашите.

Този сериал показва,че Къванч освен плейбой,може да бъде и лошо момче.Страхотен актьор е!!!В този сериал ми хареса само първия сезон,втория е пълен провал,финала пък е скалъпен на две на три,съжалих че започнах да го гледам с такъв ентусиазъм.Мисля,че сериала ще се хареса на пенсионерите и жените които се оприличават с главната героиня Джемре(най-неприятния образ за мен в този сериал).

Помислих, че известен боксьор се завръща на ринга... А то, обикновен гей в резашки сериал :-)

Слагайте минуси и си гледайте новините на турски...

Ами резни се и ти, за да ти олекне!

Въпросният,,гей" играе във филм, който тази година е номиниран за Оскар за чуждоезиков филм.

на 60 години съм имоите връстници сигурно помнят филма Дърветата умират прави тогава наистина се правеха много качествени работи сега има много неща които просто не срават за гледане

Сценаристките убиха желанието за игра на Къванч в този сериал.Първият сезон- силен, на моменти прекалено тягостен и потискащ, вторият сезон - ужасно слаб и малоумен.А артистката, изпълнила главната роля, е най- големият провал за сериала.Трагична е!

колко ли ханъми са си продрали химените мастурбираики когато са го показвали по телевизията???

Май жалиш, че си се родил продран...

Tурските серили могат да бъдат "преборени" само с филми като "Dървото на живота"/ жaлко ,че се излъчва в кофти време и в кофти телевизия.

Да си беше махнал космарлаците!

Да, наистина. Уж, модел/актьор, а пък с косми... гадно е.

Че да кажете после, че е гей ли? Истинският мъж е космат, много космат дори, тоже даже никакъв го няма! Колкото повече косъм - толкова повече тестостерон!

Ако не сте виждали богове, защо твърдите, че тялото му е божествено?

Истината е,че сериалът завърши доста безславно в нашата съседка и поради нисък рейтинг беше преместен в късните часове.Сценарият издиша отвсякъде,така че тези гръмки фрази за страхотен сериал са доста смешновати.

Dа,прав/а си Val, всичко се е променило.U аз бързах да се прибера,макар и малко дете,за да гледам филма за Kапитан Pетко воивода.Hо не мисля,че проблемът е само биг,вип брадър и подобни.Dали,ако филми за цар Cимеон,цар Kалоян или друга личност,но направени като турския "Bеликолепният век" няма да ни събират отново пред екраните.A sega филмите са само за мутри- "Fамилията","Cтъклен дом","Cедем часа разлика".Cупер подтискащо.

Главната героиня изобщо не подхожда да е жена до Къванч.Като цяло не е жена в която да се влюбват почти всички мъже.Когато няма химия между главните герои един филм или сериал пълна нула

Актисата, изпълнила ролята на Джемре, е гола вода- грозна, безизразна и бездарна.

Да се чете актрисата, разбира се.

Къванч е много силен в този сериал, но сценарият като цяло е слаб, хаотичен и лишен от всякаква логика.Особено безпомощен е вторият сезон.Жалко.Иначе филмът е за нещата от живота, нещо, което всяка тв публика обича да гледа.

....като става дума за сериали, днес си давам сметка колко се е променило всичко, цялата ни нация.Защото възпитанието е всичко!!! едно време, през далечната 1981г. цяла България се изпаряваше от улици, градчета и селца опустяваха за да следят всички със затаен дъх подвизите на един Голям българин, Капитан Петко войвода!!! песните от филма се запяха от поколения! Днес, цяла България си ляга с възвишени неща като Биг, Вип и не знам си още какъв брадър, турски сапунки и блудкави, безидейни и напъващи се да родят нещо български сериали.....между другото, турците имат огромна индустрия която бълва много сериали всяка година, все-пак правят и успешни неща, не мога да им го отрека...поне според мен.Въпросът е, че ние няма с какво да се гордеем.Имаме "храна" за толкова сериали, толкова богата и хилядолетна история.Иска ми се пак да се направят вълнуващи исторически сериали, защото особено младото поколение ,което не чете много има нужда от това! Защо не направят приключенски сериал за древните траки, за люти хайдушки дружини, за времена на слава, чест и гордост? Днес мутрите в България си поръчват сериали за тях самите,това е родната картинка, уви...

Докато стоим и плачем за доброто старо време и само мрънкаме, че сега това и онова няма смисъл и изобщо не трябва и да се почва, нещата няма да се оправят. Извинявай много, но сега "кап. Петко Войвода" ще е един слаб сериал, точно както и "На всеки километър". Пробвай да ги гледаш и ми кажи, как ти настръхва косъма. Повечето български исторически филм в момента ще изглеждат много слаби. Факт.

...разбрал/а си ме буквално, а аз се изразявам символично.Не тъгувам за това, че сериалът Капитан Петко войвода не се излъчва днес.Просто ми се иска да се правят силни, вълнуващи и патриотични неща, стойностни истории които да възпитават и да изваждат от човека най-красивото и най-доброто! Аз лично смятам че филма за Петко войвода си е класика и днес би ме развълнувал.Както се казва - въпрос на вкус, на усещане, на възприемане....а "На всеки километър" е като отворен учебник как трябва да се прави един увлекателен сериал.Това че днес всичко свързано с комунизма е демоде и се отрича, не значи че филмът няма своята стойност.Но това е друга тема....

То и "Сандокан" е ултра слаб, ама едно време го гледахме с кеф. Много малко от старите филми стават от съвременна гледна точка и то условно, т.е. когато са правени от гениални режисьори, па макар и без особени декори и ефекти, но те не са за масовия вкус.

Лош мат'рал. Факт!

Две думи мога да за този сериал-отличен актьорски състав,брилянтна игра на Къванч,но много слаб сценарий.Не бих се наела да го гледам втори път,дори и заради Къванч.Смятам,че това му е най-слабия сериал-мое мнение

Предпочитам италианските, испанските и английските сериали по AXN White. Турските са ми далечни като манталитет.

Килко сме интелегентни и умни:))))))

Корейските РУЛЗ! А там за две години в казармата кви плочки правят, не е истина.

До кога ще облъчват пресъхналите лели и баби с турски сериали!! Това направо си е пропаганда!!

Кълвачът, я си живуркай в Тамбукту и не се опитвай да изразяваш мнение. Чук, чук, чук...

Хахаха, много остроумно!!!

...според мен, за турските сериали се съди негативно само от презумпцията...че са турски.Гледал съм от тук, от там по малко...мисля, че има големи "бози", но и добри неща.Не мога да не призная, че имат много добри актьори, които се вживяват в ролите и играят емоционално..Да, сюжетите обикновено са скроени в "черно-бяло"...но съм съгласен с някои от по-долните коментари - с какво днешните български сериали са по-добри??? Дали с изтърканите до отвращение сюжети за бандитска София, за олигарси, "фамилии", мутри, кървави убийства и наркотици?? нашите хора се опитват да поднесат всички кървища с максимална достоверност и си мислят че правят "изкуство" ....горките те! повечето ни млади актьори имат нужда да повторят и потретят Натфиз....толкова са неубедителни.За кумова срама пъхат във всеки един сериал по един "ветеран" , като Стефан Данаилов, Христо Шопов, Йосиф Сърчаджиев....и до тук!Гледам че едни и същи хора владеят този бизнес у нас и бълват една и съща продукция..."Дървото на живота" е все-едно..."Стъклен дом", само дето костюмите са сменени: )....Колкото до филми за мафията, наште дори и това не умеят.Сега върви един италиански сериал за мафиоти "Въпрос на чест".трябва всички наши актьори, режисьори и сценаристи под строй да седнат пред телевизора, да си водят бележки и да се учат - как във филм за мафията може да има и красота, любов, мъдрост,болка, вяра, мечти и много други неща....поднесени от много талантливи актьори

Съгласен съм с Вас. В турските сериали има морал и ценности. Най важното там е, че уважават родителите си и като цяло възрастните хора. Досега не съм гледал турски филм за олигархия, проститутки, наркотици и още какво ли не. Нашите много трябва да се учат от тях.

Прекрасните "ЕЗЕЛ", "СПРАЕДЛИВОСТТА НА КАРА", "ВЕЛИКОЛЕПНИЯТ ВЕК" - бих им дал "Оскар" за този жанр.... - за режисура, изпълнение, операторско майсторство, музика и т.н.

Малеее чудех се защо имам безсъние а то било от очакване на поредната пробутвана турска боза...Между другото Мариан Кюрпанов има по-хубаво тяло.

Заповядайте във форума за любими сериали. Нека поговирим за сериали :) Има линкове за гледане и сваляне на български,турски и чужди сериали. Линка е написан с разстояние ! h t t p : / / s e r i a l i . b g

h t t p : / / s e r i a l i b g . i n f o

"...български,турски и чужди сериали..." 'Що, турските не са ли чужди? Или, викаш, са от нашите..?

Не ме интересуват филми с миризливи фесове и чалми. Интересуват ме с костюми и вратовръзки

Предлагам ти да си намериш за партньор адвокат или банкер.Препоръчвам ти филма "Капиталът",но не зная,кога ще дойде в България.

Моля за извинение.Филмът,който Ви препоръчах се нарича "Капитал",а режисьорът е Коста-Гаврас.В този филм ще намерите това,което търсите.

Филма е много добър!Предпочитам ги пред Биг Брадър пълен с простотий!

Това не е филм,а сериал. В мн.ч. няма дума завършваща на Й. Между Биг Брадър и тези сериалчета има много стойностни филми и предавания за гледане.