Райна пя на 12-ия рожден ден на ”Планета”

С концерт в зала 1 на НДК телевизията отпразнува рождения си ден. Над 30 изпълнители се изявиха на сцената на събитието, преминало под наслов „12 години Планета ТВ“.

Обратно в новината

Коментари - Райна пя на 12-ия рожден ден на ”Планета” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Викам да изолакна окото ама направо се изплаших тук!Изплаших се от Андрейчето,реших от снимката,че е с 3 крака и 3 ръце пу пу

Много злобна пу-а се оказа, вижте я в брадъра, два лафа без съскане не може да спретне, като недоклатена е горката...

наистина от година на година стават все по-грозни тия фолкаджийки,както каза един коментиращ по-долу и с всяка изминала година и устите им стават по-големи с обърнати устни навън като мис Пиги.Райнето и тя надула джуките,загрозила си хубавото лице,ужас.а и наистина трябва все пак да се съобразяват с това че повечето са прехвърлили 30-тте,все пак колкото и да се водят млади на 30г,кожата им не е като на 20-25.разлика има да не говорим за някои от тях ,които и 40-тте са прехвърлили,а се джаскат по дансинга и се правят на млади.

Тази възрастова дискриминация е типично български патент. Страшна простотия, според която една жена мине ли 30, трябва да излезе в пенсия. Тесногръдна еснафщина, присъща на глупаците. Напрвао се чудя какви родители са ви възпитавали.

Все пак става въпрос за кръчмарски певици. Възрастта няма значение за сериозните певици във всички стилове.

дърти изчадия, това видях, българино????

Като гледам тези снимки се сещам една пенсчика на Ъпсурд - "Искам твойто тяло" :) Много точно за този случай.

Устите им на тия певачки са като зурли!

Колко са смешни и жалки всички на тези снимки.Още по-жалък е начина по който си изкарват парите-чалгията.

Вероятно си е пуснала молба за един ден неплатен отпуск, иначе влиза в противоречие с Кодекса!:))))

ПЪРВО СЕ НАУЧИ ДА ПИШЕШ-ПОНЕ,КОЛКОТО ЛАЙНА,ПЪК ПОСЛЕ Я ЗАЩИТАВАЙ! И ТЯ-ПРЕДИ ДА ВЛЕЗЕ В БРАДЪРА,БЕШЕ НАДРАСКАЛА ЦЕЛИ "ФИЛОСОФСКИ ЕСЕТА" ВЪВ ФЕЙСБУК. ПОЧТИ ЖОРЖ САНД. АМА НА КУКОВО ЛЯТО! НЕ ЗНАЕ,ГОРКАТА ФОЛК-ГЪРЛА,ЧЕ НЯМА ДУМА "ВПРЕДВИД"!

никого не защитавам глупако,като не ти харесва не слушай,не чети и не коментирай тези хора и изявите им,аз как не коментирам оная дърта,разгологъзена Мадона или наркоманката Рири или голямата звезда,която пушеше марихуана на сцената по боди,което нито 1 фолк певица е би облякла!Аман от простаци дето плюят

Богатите правят голям боклук,а бедните- малък. Викаш да се примирим с малкия,защото има голям...

Отивам да си резна вените, пропуснах събитието дет се случва веднъж в живота на прасето -Хупер ултра мега чалга концерта на века. Поне да не бях бях прочел, че го е имало. Отивам и без това е коледа-иде прасешко време.

много по-скандални гледки имаше на мтв наградите с мн по-вулгарно облекло и с тотална безвкусица и от кам тоалето от кам бездарно пмучене,но нали нащо е наи-лошо трябва да плуем,аз сам убедена,че няма певица с по-груб и каруцарски речник от вас,а за опрастачването на децата имат вина единствено малоумните им родители! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щом като сравнявате двата концерта значи си ги заслужавата тези "видения неземни" на снимките Никоя от тях на последния в редицата на наградите на мтв неможе на малкия пръст да кацне...

държавата на мафията, чалгата и циганията!

Ало псевдоинтелектуалците - разбрахте ли Катя ли беше от дует Ритон дето се снимала за плейбой - тя нали не пее чалга, и е много по-дърта от Райна, много по-дебела от Райна и го прави съвсем явно за пари - хахахаха

ги дели едно и също е, едното се праскало преди 90 да направи кариера, другото след

Не ли й мина времето на Райна да се прави на тийн, или времето неуморно лети и вече искаме да заличим годинките? Вместо да се облича по подобен смешен начин, да беше наблегнала на нещо по-стилно. Иначе като я курдисат за някое списание, ще кажеш, че е нормална жена даже, ама там стилистите са други. Тези в Пайнера не прощават на никого, хаха.

Не не и мина времето - ако ти се вижда стара значи е време да си пиеш млякото и да лягаш

Откога да наричаш тази на 1-вата снимка травестит е: обида, цинизъм и т.н. в този все по-западащ сайт?!

Преса откакто отслабна, наистина изглежда добре в краката, обаче лицето й изглежда 2 пъти по-широко и направо плаши. Анелия за мен е най-стилна откъм снимки и според мене Коко Динев много се набута, че не можа да я задържи. Емито, не че нещо, ама с тия полички тип цъфнало лале, изглежда направо трагикомична. Коко, Коко, аз като ти казвах, брат...

Ужаст, Мара Джуката взела и да оплешивява.

Задача с повишена трудност:Познай колко от тях са с гащи и колко без на снимките?

Както винаги най-класна и на ниво в стилово и певаческо отношение-Галена,странно,но моята любимка Преслава е станала наистина кожа и кости,иначе осатналото е кич до дупка!Особено Марийчето е странен микс на кича!

Бюстове, баджаци, бутове /Роксана/,задници, предници като в месарски магазин.

Luna0102

А съветника по културата адониската Нина Гергова разкърши ли снага на тезгяха?

Друснала е целулита в името на идеята.

Защо в Дворреца на КУЛТУРАТА???Така облечени, пардон съблечени, тия фръцли са за някой бардак.

Костюмчетата май са от карнавала в Рио.

И как беше, залата беше ли пълна отново с цигани. Нещата лека-полека си идват на мястото. Пожелавам на всеки млад и трезвомислещ човек да не се хваща на простащината предлагана от тези изпълнители. Мястото ви е по най-долните кръчми и циганските кафани... драги ми "звезди"...

Райна бля? Къдееееее? Когааааа? Ко? Не!

Е няма такава вулгарна пошлост и тотален кич ! Мястото на тия парцалеси е в факултета или в някой долнопробен хоремаг. Не и в двореца на културата . Особено страшна е каката с онова нещо на главата и с двете силиконови вимета : ))) Потресен съм !

И аз пях в кварталната кръчма, но уви, никой не отрази тази титанична песенна изява.

То щото ти е малко силиконата.

Каква е тая селения в НДК? Кой е на толкова на зор?

Т'ва е ЕнДеКато на културата бе пич :-)

Нов директор на НДК с дата 4 ноември 2013 г.В новия борд на директорите ще има само жени. Заповедта посочва като нови членове Антоанета Желязкова, Велислава Кръстева, Веселина Минчева, Олга Манолова, Пени Раева. В заявлението до Търговския регистър се посочва Раева като изпълнителен директор на НДК. Тя бе зам.-шеф по времето на предишния директор Христо Друмев."Браво" на другарката Пени Раева."Добре " започвате на новата длъжност.Порно концерт на порногравска компания и телевизия в НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА.Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра.-Радой Ралин

ПорнограФска- не порнограВска. Казваме порнограФия- не порнограВия.:)Планетянките изглеждат много смачкани въпреки усилията,които са положили.

Пеят ужасно,обличат се като тези от магистралите,песните са им безмислени и има какви ли не неща в текстовете на песните и в клиповете!!Какъв пример дават така на младите!!ВЪН ЧАЛГАТА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!

От Преслава сал една брадичка и едни колене са останали!

Голяма селянка! Опитва се да излезе от селото, но си остава в нея!

от бг жената по проста нема на света

Сега тук цяла вечер ще цъкам +

ХУБАВО И ДОБРО МОМИЧЕ Е РАЙНА И НАИ ВЕЧЕ МОРАЛНО

Стига плюхте! Няма да пее в Миланската скала или във Виенската опера я!

Тези женички стават все по-страшни. Колкото и тунинг да поемат времето е безмилостно жестоко...

Абе, хора, Райнето на 1-вата снимка е леко страшна...?

Дванайсти?...тази дума я няма в речника... ...Пейчева и Вие ли?... Коледа идва, подаръце ще има за всички от сърце...:) /но не ботушки, а правописни речници:)/

ОМГ!!Егати изрода!!

Сигурни ли сме, че глаголът "пя" описва най-точно това, което е правила?

Леле, какъв цирк са тия жени, леле!

Андреа се е побъркала! Ужас!

най-хубавото нещо е челото на сина на Тони Стораро - Фикрет

96, това цената ли ти е?

.

В зала 1 на Националния дворец на, забележете КУЛТУРАТА !!! Факт, това е нашата култура - пошлата, гнусна чалга! Това ни е и моралът! А после се сърдим на политиците. Не, те са просто наше отражение! Няма друго такова племе изтрещяно като нашето по целия свят!

Вие от Дир-а верно, че сте се самозабравили се нещастници!!!

Парад на застаряващи лелки. Скоро баби.