Ваня Червенкова се подложи на детектор на лъжата

Тя се подложи на детектор на лъжата, за да докаже, че обвиненията срещу нея в нечестна игра във „VIP Brother” са неоснователни.

Обратно в новината

Коментари - Ваня Червенкова се подложи на детектор на лъжата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни занимавайте с тази жена , кой и вярва.

Стига сте харесвали тази доказана мафиотка и контрабандисстка Ваня Червенкова. Каза ви го Павел Чернев, а аз на него му имам вяра! Той е мъжкар.

Колко мозък трябва да имате, за да разберете, че няма нищо нередно, че са гласували за нея приятелите и? Когато Кънчев призовава да се гласува защо нито един път не каза, че е забранено приятели на номинираните да гласуват? Кога Брадъра е казал, че е забранено приятели да гласуват и кога казахте максимум колко есемеса да се пускат? Не гласувам и няма да гласувам, току-виж сте упрекнали човека, за когото гласувам в измислена измама. Нали искате гласуване? Оказва се, че не искате да се гласува така ли?

Много точно казани. То за това има една приказка, която се отнася точно за НОВА ТВ и Биг Брадър - Хем боли, хем сърби.

Тази жена все повече почва да ми харесва -макар и избухлив характер - тя е точна!Предпочитам такива хора , отколкото личности като мира радева и обкръжаващата я среда. БРАВО НА ВАНЯ ЧЕРВЕНКОВА, КОЛКОТО И ДА ИМА ХОРА КОИТО ДА НЕ Я ХАРЕСВАТ, АЗ Я ХАРЕСВАМ!

А това дето споменава Божието име е голям грях, защото заради нея ще се изкушат мнозина...

всички в това малоумно шоу - спортисти, бизнесмени/дами и пр, са за разстрел !

Е РАЗБРА ЛИ ТАЗИ ,ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ Е ЗНАЕЛА ИЛИ НЕ Е ЗНАЕЛА ,ПРОСТО Е МНОГО АЛЧНО,ЛАКОМО, ЗЛОБНО ГРОЗНО И МАНИПУЛИРАЩО СЪЩЕСТВО ,ВИДЯХМЕ КАК МАНИПУЛИРАШЕ ШАМПИОНИТЕ А В СЪЩОТО ВРЕМЕ БЕЗ НАМЕСАТА НА ПРОДУЦЕНТИТЕ ГИ БЕШЕ СЛОЖИЛА НА СКИТЕ ЗА ИЗЛИТАНЕ.ВСИЧКИ ТЕ МОЛИМ ДА СЕ СКРИЕШ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАШ НО ТИ СЕ НАТРАПВАШ СЪС ТВОЯ ТЪП,АГРЕСИВЕН И ЕЛЕМЕНТАРЕН СОБСТВЕН СТИЛ,КАКВО И НА КОГО ДОКАЗВАШ. МОЖЕ БИ ТОВА ЧЕ СТАНКА СТАНА ЛЮБИМАТА ЗВЕЗДА НА АЛИ.

Ела си при нас, Ванче! Мястото ти е тук...

БРАВО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ РЕАГИРА НА ТАКИВА НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ ! ББ ДА ПЛАТИ НЕУСТОЙКИ ЗА НАКЪРНАВАНЕ НА ПРЕСТИЖА НА ВСЕКИ ЗАСЕГНАТ ЧОВЕК И ДА СИ ПОПРАВИ ПРАВИЛАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ ! ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧВА В ЕФИР НО ЗНАЕМ ЧЕ ТОВА ВДИГА РЕЙТИНГИ НА ГЛЕДАЕМОСТ .

Сега трябва да върнат наградата на нея, защото тя е победителя в играта,не Станка. Но естествено няма да го направят, защото всичко в това предаване е манипулирано и нагласено от тъпите продуценти. Трябва да го забранят

Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име ...обида и цинизъм за Дир бг е истината ,че формата спечели Мариан Кюрпанов,единствения нормален участник в шоуто.Купения от руския приятел на госпожица Червенкова вот, тя подари на Станка.Излиза че Станка е любимата звезда на Ваня, а не на България.Фактите са си факти и дори да скривате коментари от пристрастие истината си е истина и хората я виждаме.

И все пак - това джукелесто, тлъсто създание, с излъчването на Франкенщайн, с каква дейтост точно се занимава? Най-много ме "кефят" снимките й с пет тона грим, на които е притиснала устни в стил 'duckface'. Жалка и грозна си, Ванче...

Не на детектор на лъжата- да се яви на Конкурс по красотата и ПАК ще го спечели! А Станка ще стана първа по АйКю...

Оставете вота и дитектора, а кажете какъв е бизнесът на Ваня, след като Павел Чернев каза в Къщата, че не е много чист. Че е контрабанда с алкохол от Грузия през Бълграия за Русия е едното, а останалото? И защо е гърмяна? Всички бизнесмени ли ги гърмят?

тия платежни терминали по цяла София на кого са мислиш? а са я гръмнали щото навремето е взимала пари от куцо и сакато без да ги връща

Тази отчаяница напълно се припокрива с една псевдо- агентка от Алианц, офис Журналист- София- Василка Вълева. Уникална прилика по злоба, отвратителна мутра и противно поведение. Прибери ги Боже по- скоро! Няма колега в офиса, който да не иска да я ритне, като я види. Същото е и с тая крава тук. Колко еднаква отврат предизвикват..

Ха ха... да бе, верно.. зная я тая Вълева. Противна личност, наистина. Не спря да ми досажда и да предлага застраховки. Отврат! Също като тая тук.

Който плаща, той поръчва музиката. Сещайте се какво условия е поставила "принцесата", когато си е платила масрафа...

по разумно щеше да бъде да ми се подложи на мене. щех да и опростя греховете и да и покажа една нощ в рая.

Гнус ме е, да напиша мнение за това същество...

ВъХ! ВъХ! Каква чесност! Коя година сме? Да не е станало 1983?

Luna0102

Тази убавица е 100% близка роднина с един друг наш известен, красив бизнесмен- Делян Пеевски. Като 2 капки вода са не само на външен вид, а и забогатяването им еднакво- дошло от небето.

В живота е така - колкото повече отричаш или се опитваш да убедиш някого "как не си", значи толкова повече си виновен.

Аз пък съм от старата генерация норвежки възпитаници!

Е и аз съм от старата генерация, ама трябва ли за това да разлайвам КУЧЕТАТА...!?!?!?

загрявай по-бързо бе! Човекът иска да намекне за Али Алиев, който бил руски възпитаник.

Всичко е чиста манипулация от страна на продуцентите, защото видяха, че никой не гласува! Затова я държаха и нея и Пламен, за да има кой да дразни! А пък тя си вдига рейтинга, макар и негативно, но какво ли се притеснява тя от лоши думи :)

Чудно защо не показаха в началото на финала,процентите които е получил всеки от финалистите до момента? Вероятно,Ваня пак е имала 80% и затова покриха всичко за да не се изложат. Договорили са се да я сложат трета,а Станка да спечели и така да скрият скандала!

За Ваня беше важно преди нея да излезе Пламен-единственият човек от вражеския отбор,който тя не успя да изкара от равновесие.Как смее той да не се огъне пред нея?И аз мисля,че третото място я устройваше.

Детекторът на лъжата доказа,че Ваня е приятна,мила,толерантна и незлоблива дама.Вие, що не вярвате бе мискини, пардон миндили такива?!

Не трябваше да влиза в този формат .тава което видях не ми хареса ,а за вота никой вече не го е грижа

Колко е шарила на детектора???!!!

Е не прочете ли, каза че било много скъпо :-)

Аз разбрах ,че е шарила много но не ми стана ясно "под масата" ли и дали е бил включен този детектор?

Питам се,какво още ще измисли тази страшна(да,страх ме е от нея,това разбира се би и харесало)жена,за да накара хората да я харесат.Ще чакаме да видим.Но ако може до тогава не показвайте нейни снимки,не пишете за нея,вижте колко хора ви молят за това!

Какво имаш против Йорданките, бе?

Както си организирала и платила детектора, така си е организирала и платила вота. Та тя от вътре се хвалеше колко много приятели има в манастири, църкви и в Русия. Тя си вярва, ама дали и вярва България?

Божичко,защо отново трябва да ни напомнят за това чудовище в пола?!Тъкмо бях се успокоила малко от ужасните кошмари,които изживях и на яве,и на сън,гледайки тази злобна жена,както и дружката й Стана!Моля те,Боже,скрий ги някъде за дълго,докато напълно ги забравим.Моля те,Боже,идва Коледа,имай милост към нас!

Тази жена откъдето мине, създава прецеденти.Продуцентите на шоуто се видяха в чудо и се принудиха официално да признаят за организиран вот.Сега тя е едновременно инициатор,поръчител и обект на изследване с детектора на лъжата.Много й се иска да докаже,че е човек на честта,но не успя.Хората вече имат утвърдено мнение за нея.

защо ти трябваше Ваня, с този чепат характер да участваш в подобен формат. разбрахме, такава си и няма да се промениш, но хората се дразнят от подобно поведение и това определя отношението към теб.

Тази да не си помисли, че сме балъци и че ядем доматите с колците?! Защо се отказа да го направи, пред всички и на живо?! Че много ясно, че си го е платила! Кой ще ти повярва бе?

Да ви имам приятелството...мутри!

Ужасна жена. Дано не се срещна никога с нея!

ЖАЛКИ СА И ДВЕТЕ И ВАНЯ И СТАНКА ! ДАНО ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ ПОБЕДА МОГАТ ДА СИ КУПЯТ , НО ДОБРО СЪРЦЕ , ЛЮБОВТА И УВАЖЕНИЕТО НА ЗРИТЕЛИТЕ НЕЕЕЕЕ...!

Първия коментар,който прочетох и много ми хареса!Такъв би бил и моя коментар!Поздравления!

До момента в който прочетох, че сама си е платила изследването имах някакви надежди... След това разбрах, че си е платила и резултатите.

Сега поне ще й стане още по ясно, че хората не я харесват! Щом има някаква манипулация, без значение дали е знаела или не. На България не им трябват бизнесмени със съмнителен бизнес и още повече истерици!

Много е стеснен периметъра с този въпрос за 4-те сим карти. Защо не я питат имало ли е организирано от нея гласуване. Аз допускам, че тя си е организирала и инвестирала в отделно свое купено гласуване, а тези от 4-те карти просто са дошли в плюс. Няма иначе кой, освен роднините и, по свободна воля да изхарчи смс за нея.