Денди става учител на Пенка

Ромката Пенка, която е завършила едва 4-ти клас, ще се върне в класната стая, като в ролята на неин учител ще влезе съквартирантът й във "Big Brother All Stars" Денди.

Обратно в новината

Коментари - Денди става учител на Пенка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли са паднали критерийте за красота, че тази Пенка се е явявала на конкурс за "мис"?

Толкова ли са паднали критерийте за красота, че тази Пенка се е явявала на конкурс за "мис"?

Пена много ме кефи . ако повечето женки бяха тъпи като нея, щяхме да си ги яхаме когато и където си поискаме. А сега какво ? Ухажване , цветя , подаръци... И то я стане нещо , я не.

А дали тя "парадира" или продуцентите я използват???Защо ли пък негодувате и не задавате този въпрос към Златките??Те какво са направили??, на какво могат да научат тинейджърите???че са много умни и начетени макар и с "образование"...Цялото предаване е един боклук явно за да могат таквиз като вас да критикуват неуспелите и простите неразбирайки че те са по неуспели и прости от тях след като го гледат.

НЕ МОЖЕ В ТАЯ СКАПАНА БИГ БРАДЪР-МАФИЯ ДА СЛУШАМЕ САМО ЕДНОСТРАНЧИВИ И ПРИСТРАСТНИ КОМЕНТАРИ! ОПИТВАТ СЕ ДА НИ НАЛАГАТ ЦЕНЗУРА И КОЕТО Е ПО-ЛОШО: КАК ДА МИСЛИМ. КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ПРИ ГАЛА,ТА СЕ СВЪРШИ ПРИ ПЪНЧЕВ. АМА НИЕ НЕ СМЕ ЗЛАТКИ,РАЙНИ И ПРОЧИЕ! ДА,УВАЖАЕМИ ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ-ПРОМИВАЧИ НА МОЗЪЦИ! И НАЛИ ЗНАЕТЕ-ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ПРЕДИЗВИКВА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЙОКО И ТАЗИ ЦИГАНКА Е - ЙОКО ПРОИЗХОЖДА ОТ ЕДНО НОРМАЛНО СЕМЕЙСТВО , А ЦИГАНКАТА Е ОТ УЛИЦАТА! НО ДРУГАТА РАЗЛИКА МЕЖДУ ТЯХ - ЧЕ И ДВЕТЕ СА П-------И! ЕДНАТА НА ВИСОКО НИВО - ДРУГАТА НА УЛИЦАТА! НЯМА ЗА КАКВО ДА Я АПЛОДИРАМ ТОЛКОВА - ЯВНО ЧЕ Е ЧЕЛА ТАТКО ПЕСТАЛОЦИ - ЗА ПРЕВЪЗПИТАНИЕТО! ХАЙДЕ БАСТА ОТ ПОДОБНИ ПОДОБИЯ НА ЖЕНИ!

СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ АЛЧНИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПРОДУЦЕНТИ,КОИТО СИ СЕ ГАВРЯТ С ТЯХ. А СЛЕД ТОВА СИ КУПУВАТ ИМОТИ В ХАЛКИДИКИ,ДОВОЛНИ ОТ СЕИРА НА ЧУЖД ГРЪБ. НО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА В ТОЯ ЖИВОТ.

Много точен коментар!

Стига сте плюли по Денди!!!Това,че повечето зрители не могат да разберат какво говори е заради тотална липса на елементарна култура!Пенката се изразява по добре от критиците й тук!Не че си падам по малцинствата,ама българската злоба няма крайМама и тате в Европа работят и хранят поколението,а то пише ли,пише простотии!А а ако му предложат да влезе в къщата,ще се затича с 200 км,Ч!Ей,така без пари даже!Повечето писания са резултат на чиста завист,защото и най невзрачния играч събира 250 коментара!Луд,грозен,тъп,ама за него се пише!!! Жалко,но факт!Пък който си пише,голям кеф,че имал еди колко си плюсчета!Да спечели Хининус!!!!!!!

Явно си проста като тая, щом я разбираш. В гетото може доматите с листата да ядете.. Но ако искате да ставате хора, трябва да влезете в нормите на хората. Иначе... ще си останете получовеци! ГАДНО, КРАТЛИВО, ЦИГАНСКО ПЛЕМЕ! Само кьотек за вас! От най- лютия- до смазване!

До Алоо Ти май се припознаваше в лицата,които съм описала като кандидати за слава!!!!

ВЯРНО Е ЧЕ ДЖЕК ЛОНДОН СЕ Е НАУЧИЛ ДА ЧЕТЕ И ПИШЕ НА 30 ГОДИНИ - НО ТАКИВА КОЛОСИ В СВЕТА СА МАЛКО. ДРУГИЯТ ВЕЛИК ПИСАТЕЛ Е МАКСИМ ГОРКИ. АРОГАНТНОСТТА С КОЯТО ТОВА МОМИЧЕ ГОВОРЕШЕ И ЦИНИЗМИТЕ БЯХА ПОДСТРЕКАВАНИ ИМЕННО ОТ ДЕНДИ , ЗАСТАРВАЩИЯ КУЛТУРИСТ И ПЛОВДИВЧАНКАТА ЕЛИ. А КРЕТЕНА ЛЮДМИЛ БЕШЕ КАТО ЗЪЛ ГЕНИЙ КОЙТО Я ИЗПОЛЗУВАШЕ УМЕЛО! ДАНО ТОВА ЦИГАНЕ ДА ЗАВЪРШИ ПОНЕ 8-МИ КЛАС. НО НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ ДА СЕ ХАРЕСА И ОТ ПОДРАСТВАЩИТЕ! ЕТО ЗАТОВА НЕ ХАРЕСВАМ ПОДОНИ ЛИЧНОСТИ КАТО ЙОКО, МИРА, И ГРУПИЧКАТА НА ДЖЕЙСЪН! ОТВРАТИТЕЛНО Е!

Най -после интелигентен коментар!Не знам към кого да се обърна!Мисля,че е разбрал,какво имам предвид,а именно-НЕ ОДОБРЯВАМ НИКОЙ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ,ОСВЕН ЛЕО!НО ЗАЩО ТОЛКОВА ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ,ПЪЛНИ С ПСУВНИ,ЦИНИЗМИ И ГРАМАТИЧЕСКИ ГРЕШКИ!НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА НЯКОЙ НО ПИШЕ ЛИ,ПИШЕ ...все едно и също!!!

Важното е че харесвате групичката на златките защото явно това ви е на сърце - "дълбоко душевни и изключително интелигентни" . Попаднах на момента когато "златито" плачеше и камерата показа как сълзата и остави ивица от измития грим по цялото протежение на лицето и..Какво истинско има в тях???когато не остават нищо виждащо се без тонове мазила, защото в моментоте в които нямат такова чудо са направо като болни от шарка..

Що за изродясано предаване е вече това?Що за випове са половината ненормалници и какво ли могат да покажат - стил, интелект, респект..? и що за миндили си разкарват гадните муцуни, е най-вече циганката Пенка. достатъчно ми бяха 10 минути сеир и простотии. Аман от такива формати. Така ли се печели аудитория? И това значи ли, че повечето гледащи са избрънчали като тези вътре!

много си права.Само Лео е свестен.

Я НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА КИРО ИЗЛОЖИ СЕ МНОГО ПРИЯТЕЛ С ЕЛИ ТЯ И ПЕНКА ДЕНДИ ОБИКНОВЕН ПИЯНИЦА РАЙНА ДА СПЕЧЕЛИ

Етовакакуспядагонапишеш?

Все пак, това горното нарочно е писано така - "Етовака......."

защо ни занимавате с тия цигани?

Като е образована,добър човек ли е? Достойно ли се представи в ББ? Не,разбира се! Това е една злобна женица,която си мисли,че има право да критикува всичко и всеки,без да признава собствените си недъзи. Седнала да ми се възмущава,че Киро се напил. А приятелят й Ласкин като не изтрезняваше,беше повод за възхита! Пък и тя често държеше цигарката и чашката-като Деса Поетеса. Едно дете не отгледала,а се меси на Ирен Кривошиева! Може да се обсъжда още много,но е вредно за здравето.

Пенка президент!

Eй, вярно ли е че Пепито напуснала брадъра и дори заплахите , че нямало да и изплатят хонорара не проработило? Ей ама това Пепи направо ми се издигна в очите. Има ситуации в които наистина е по-добре да прежалиш едни кинти но да натриеш дзурлите на някои хора.

Ученикът ще надмине Учителя!

На мен ми стана жал за Денди - какъвто ще да е и който ще да е - никой не заслужава такава мисия :D

Подкрепям мнението на Тони! ДА ОСТАВЯТ ПЕНКА НА МИРА И ДА НЕ Я МАНИПУЛИРАТ! Тя все пак е човек и има сърце. Може да няма "кариерата" на някои,фотосесиите или любовниците им,но има ДОСТОЙНСТВО. Още в събота пожела да си ходи-плюейки на хонорари и изгоди. /За разлика от други,които за нищо на света не си ги дават/. А "мафията Олд Скуул" я баламосват,за да не им се провали режисираната помийка. И за да излезе,че не тя напуска,а зрителите я гонят. ПЕНКА МОЖЕ ДА Е ТЪПА,ВУЛГАРНА,НЕОБРАЗОВАНА,НО ИМА ГОРДОСТ И ПРИНЦИПИ,които нито Тупарев,нито Кънчев,нито Патрашкова притежават.

Това "нещо" е вредно за гледане! Стига сте я лансирали!

...е то напоказ..мили мои, не е всеки :)

В така нареченото публично пространство е пълно с хора , които с нищо не са заслужили мястото си там....а толкова качествени ,свестни хора са скромни и готини ..

Тя нали била напуснала къщата на ББ? Или не съвсем?

Ако два изрода се учат един от друг, ще станат два пъти по-големи изроди... Какво падение! Но надолу дъно няма...

Епа само да ми кажете тия трите "моралистки" с какво са се различавали в началото на "мега" кариврите си от Пена?

Те и сега много не се различават, барабар и Ели с тях.

Да бяха вкарали Патрашкова като учителка на Пенка, Нали благодарение на нея Златка Димитрова научи европейските столици, стана мноооого добро момиче . Днес при Гала каза,че НЕ толерирала "театъра* на Джийсън и Киро, но толерира поведението на плейметките. Това, че двете Златки са известни със скандално поведение, с разбиване на семейства , със скандали в заведения едва ли ще бъде забравено с това, което показват в Къщата. Това да ревеш с повод и без повод, да си хигиенистката и готвачката в къщата на брадъра не те прави достоен човек. Едва ли са били по добри от Пенка в началото на своята измислена популярност. То и наша Пенка ще се понаучи и промени като Златките и македонското девойче, сега ще гледаме съвестните домакини Златките и Маги и ще слушаме превземките на баш звездата Райна.

Ако някоя такава кукличка се завърти около мъжа й ,друга песен ще запее. Тези момичета имат дълг към жените, които са разплакали.

Денди Пенди Пияндурски. Юбреееееееееееее БГ елит.

денди може да я научи по колко милилитра е голямата напитка, но и това ще е сложно за тази неандерталка. тази година предаването е некъф ужас, некъф ад.

Това е Пеньо под прикритие :D Няма такава грозна, неграмотна, нагла циганка като тази. Но да свикваме - нацията става все по-циганска и това е бъдещето. Сега да не ми изтриете коментара - само факти има в него.

Ха-ха, и моята асоциация бе точно за Пеньо:-)

Тая Пена да не би да е тунингования Пеньо?

Не е зле....поне ще чуем изтънчени псувни след някое време.Не твърдя че ще са от Пена.

Това нещо на снимката от вида "homo sapiens" ли е ?

Да, но е от първите издания. По-прилича на пещерен чиляк!

Да, това е homo sapiens 1.0

Абсолютно. Бъгната демо версия!

Последните сезони стават все по просташки. Ясно е, че винаги се започва с мисия измислена от великият Брадър,която е да предизвика интрига и скандал. Психолозите избират хора ,които лесно се манипулират заради известност и пари. Сякаш искат да превърнат скандалните Златки и чалгарията в нещо много добро и жертва на по малко известните. Пенка като ромка.Тя обича свободата и да не спазва правила. Сама многократно пожела да напусне,но явно са я убедили да остане,защото ще трябва да гонят Лео или Златка. Все пак момичето има нужда и от пари. Пак си имат предварително набеден от Брадъра победител( черната Златка или Райна).

А бе я ме светнете, Пена като участничка в продукция на ТВ7 , няма ли клауза у договора си да не участва в продукции на конкурентни телевизии? Да не би шефовете на всички телевизии да са едни и същи и само да менкат куклите?

Ами то това важи и за "коментиращите" защото навсякъде по различни медии "коментират ли коментират" и време себе си да видят не им остава.

уж бяха роби на телевизиите, къде са тръгнали

Тази "статия" трябва да е маркирана като продуктово позициониране.

Нова телевизия удари дъното и в момента копае надолу :) Бива простотия и цигания, ама това вече не е нормално !

На това му се вика сондаж. Обикновено откриват нефт - черно злато, тези са открили само черно, неграмотно и още кой знае какво!

Мале тая е страшна..