Коментари - Димитър Стоянов иска съд за Камелия за роклята-трибагреник | life.dir.bg
назад

Димитър Стоянов иска съд за Камелия за роклята-трибагреник

Народният представител от "Атака" Димитър Стоянов заяви, че Камелия е извършила престъпление срещу държавата, явявайки се с разголена рокля с цветовете на националния трибагреник на връчването на Годишните награди на Телевизия Планета.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Стоянов иска съд за Камелия за роклята-трибагреник | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Bravo na MITKO - podkrepjam go vav vsi4ko!

Bravo,Mitko

Mitko Stojanov e istinski patriot

BRAVO KAMI BRAVO BALGARIQ ISKAM DA TE VIDQ S EDIN TARNOMETAR ZABIT U GAZA S TRI CVQTA BELI4KO ZELENI4KO I KAFQVI4KO

а бе ей много сте глупави мога да кажа само едно браво на Камелката затова ,че изразяваше всячески подкрепата за медиците ни ,защото нито една от другите така наречени звезди ,които са станали такива заради хората не го направи един пример Глория а веднъж не съм я видяла да изрази подкрепа ми Ивана само на един съвместен концерт и тва е а Камито винаги носеше панделката дори на наградите на FHM да не говорим и на концертите така ,че замлъкнете и тва е .И то не само от фоклпевиците ами и всички .Едно голямо браво на Камито да е жива и здрава заслужава го истинска е преди всичко тя е една истинска звезда ,която винаги е различна и прави истинско шоу при нея важи мотото очаквай неочакваното .Обичам те Ками :)

Eto pak linka : http://www.tuscanyle

Браво на всеки, който носи наще си цветове от нащо си знаме!Вместо да се радваме,когато това се случва-ние хулиме,а уж искаме да сме си българи и да се гордееме с това.Не сте ли виждали колко дрехи и аксесоари има с американското знаме например или с много други.Ето и един линк,където ще видите чанти с цветовете на италианското знаме: http://www.tuscanyle господин Стоянов би трябвало да има и по-важни неща за правене,ако ли няма и му е скучно би могъл да да си намери нова работа,на ново място. И още нещо.Ако това,че Камелия се е облякла по този начин е престъпление срещу държавата,тогава не знам какво да кажем за истинските такива.

Abe Bulgari Vie znaete li bulgarskiat trikolor kak izglejda??? - xorizontalni linii kato se redyvat bialo 4erveno zeleno - tova ne e na6eto zname a na arabska durjava????? lele kolko prost narod ima v tazi durjava.

ami kato ne i dadoha viza za usa shte si natiska parzalite v BG i shte se uviva vav balgarskoto zname, kakvo da se pravi Kamelya, sachustvam ti:)))

golama rabota kato kamelya se oblakla s roklya s zvetovete na znameto, taya samo se chudi kakvo da izmisli za da bade vse oshte interesna, sledvashtya pat da izleze napravo GOLA NA SZENATA, che da darji interesa na publikata, hahaha!!!

На този Стоянов нещо не му устоява да гледа такива прелести и нормално е да се държи на сърдит хлапак.

Защо не дойде някой от Америка да види ,че си нося точно върху бюста тяхното знаме??На всичкото отгоре е с паетки?!А мойта кауза е да си показвам ц...те,доста по вулгарно от това какво иска Камелия да каже с роклята си?!Явно този Стоянов е доста комплексиран мъж,след като точно с Камелия е решилда се съди.Що не осъди Бойко или Станишев... причини винаги има!!!

Браво на Камелия,да се пукат душманите.Стоянов да си гледа работата в Европарламента и да не се занимава с глупости.Иначе - всички в Атака за БГ.

И ако има конституционо нарушение КАК само Димитър Стоянов го вижда м/у имахме ли президент.

Аз неискам да се сравнявам с запада имайки предвид от кога е суздадена Българската държава от велики хора . който са имали право да развяват знамето Но не потози начин ОСтава само белана да направят и салфетки Жалко за камелия аз я харесвам

Аз неискам да се сравнявам с запада имайки предвид от кога е суздадена Българската държава от велики хора . който са имали право да развяват знамето Но не потози начин ОСтава само белана да направят и салфетки Жалко за камелия аз я харесвам

Кой е този Стоянов?????????????

Всички национални спортисти трябва да си оставят атрибутите в съблекалните а не да ги разнасят в екипите , които са с цветовете на националния флаг. Ако не го сторят да бъдат съдени. :)

KAKVI BUGARI STE VIE KOITO PLUETE BULGARIQ I STE SAGLASNI HORA KATO KAMELIQ DA SE GAVRQT S DURJAVATA!???? SRAM! NIKOGA NQMA DA PROKOPSATE! TOVA E!

Крайно време е всички замъглени мозъци в нашата страна да разберат,че чалгата убива Българското по особено брутален и отвратителен начинлВече и със знамето се гаврят най спокойно тия циганизирани боклуци.. Събуди се или умри..

да ви кажа откровенно тази певица за първи път и чувам името а този от Атака също - иначе се радвам че има точно такива дискусии - явно порастваме!

Браво на Камелия.Роклята е много хубава. Не виждам нищо лошо в това да се обличаме във българското знаме. Кети Гърби не я осъдиха,защото е пичка :)

А бе рогачи,отнася се и за мъже и за жени...СРАМ ЛИ ВИЕ ЧЕ СТЕ БЪЛГАРИ и пишете на този измислен език или сте много модерни и такива като мен са селяни....а за тази кокошка(извинявам се на животното) малко и е съдът....и това е защото не мисля че фолк певица има някакъв талант...знамето могат да го развяват само български герои а не някакви цицорести пачаври....след време и боклука Азис ще си го метне на гъза...

I Kamelia i vaprosniat Stoyanov sa zle!

Всеки има право да ходи както си иска нали уж сме демократична сртана,друг е въпроса кои как го разбира.А този от Атака сигурно си няма друга работа като се има впредвид,че членовете от тази партия не са много с акъла си това не ме учудва.Защо не всемат да съдммят голмите престъпници а се занимават с глупусти.

A interesno Kamelia mozhe li da govori ili vse PR-ut na Painer shte se izkazva? Zashto ne izleze tia i ne obiasni, s neini si dumichki, kak e iskala da pomogne na medicite v Libia tochno. Kak?

До Budapest-много е лесно да гледаш от страни и да чакаш да се оправят нещата в Б-я.Когато корабът потъва плъховете първи напускат.А после седнали да ми коментират,че нещата не се оправят бързо.Докато миете кенефи по Европата-ние тука се борим със всякаква цигания и простотия,правим бизнес и плащаме данъци на тая държава.И нямаме нужда от вашите коментари.

kamelia,4e hi4 ia niama,vseki go znae.ama da oble4e roklia s bg zname si e svrah prostutia.vijdam 4e za poreden pat tia,demostrira svoiata zagrijenost za medicite ni v libia,no uvine stava skapa kami po tozi na4in,parvo da pokazva6 cici a sled tova balgarskoto zname!

Haresva mi, smqtam 4e ni e nuvno pove4e samo4uvstvie!! Pee, ne pee, zenata si e gotina bulgarka :-) evella bulka, ot men imas edin po-specialen gerb ;-) samo za teb

А какво ще кахете за конкурса Мис България, дали не беше порнография по бански костюми загърнати със знамето на България, а това все пак е рокля .

Haresva mi, smqtam 4e ni e nuvno pove4e samo4uvstvie!! Pee, ne pee, zenata si e gotina bulgarka :-) evella bulka, ot men imas edin po-specialen gerb ;-) samo za teb

Тая к... да вземе да си облече нещо друго и да не посяга на трибагреника ни!! Още по-популярна ще стане, ако не облича нищо върху себе си! Аман от такива като нея и последователките й с птичи мозъци!

celqni

Чудно ми е как не го е свалила и развяла в знак на дълбок патриотизъм.

Камелия не е по-голяма от националните символи на България,за това трябва да си понесе наказанието!

аз живея в германия и искам да ви кажа,че тук,когато става въпрос за толкова важен политически въпрос,първо ще бъде съобразено дали е подходящо именно персона като камелия да прави концерт в подкрепа на страната.с тези жалки ленти се създаде база за много реклама и съответно пари.очите и бандата му също се накичеха с лентите в подкрепа на медиците.ха ха .когато живееш вече 6год. в град като мюнхен разбираш,че много си израснал като индивид и нещата,които се случват в българия ти изглеждат просто неубясними.никога няма да се върна в българия дукато този народ не узрее.тук в този космополитен град живеят 83 различни по националност народи,но лицемерие съм виждал само от българи и турци.гласувах за атака,защото това е партия,която е про немски настроена,а немското управление е наи справедливо.с уважение мюнхенчанина

Men lichno me e sram da gledam edna bezdarna pevica, no talantliva prostitutka, zavita v nashia flag.

samo ataka

kogato Dimitar Stojanow prestane da pytuwa biznes klasa na gyrba na danykoplateca w Lufthansa, togawa da tyrsi kakwa gawra e bila rokljata na Kamelia...

Какъв ли му е проблемът на този Димитър Стоянов?! Популизъм търси, човекът, навярно... Роклята на певицата е стилна, стои и красиво и не виждам нищо обидно в нея, камо ли престъпление...

Емигранте, забравил си родния си език! Не те каня да се връщаш, а ти казвам да пишеш за българите, когато дойдеш на себе си! Стой си в Америка и пиши за американците, само по-кротко! Да не те самозастрелят по време на полицейска акция, или да те поприберат в the nick! Ония не са като лошите българи!

Защо да се връщаме - ние емигрантити? За да гледаме мамини синчета с нежни крадливи ръчички и неопределена сексуалност като вас? Седи си там келешче - няма да плащам данъци да издържам бъдещите си душмани!

Утре пускам презервативи-триколь

Всички от Атака са пълни боклуци и мутри. Те трябва да ходят на съд, че само срамят България и плюят, а не виждат собствените си издънки. Отвращавам се от тях!!!

Всички от Атака са пълни боклуци и мутри. Те трябва да ходят на съд, че само срамят България и плюят, а не виждат собствените си издънки. Отвращавам се от тях!!!

Каква е тая Камелия? По фамилия как се води?

Всички от Атака са пълни боклуци и мутри. Те трябва да ходят на съд, че само срамят България и плюят, а не виждат собствените си издънки. Отвращавам се от тях!!!

vsi4ki koito pluqt po kamelia si e ot 4ista zavist!!!ne znam ot kade tolkova zloba ima v xorata.a tozi g-n si tarsi ot4itane na deinost moge bi. mislq 4e v na6ata dargava ima mnogo po seriozni problemi