Анджелина припадна на снимки

Анджелина Джоли е припаднала на снимачната площадка на новия си филм в Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Анджелина припадна на снимки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам, дали Брад Пит играе Алекс Македонски, обаче във филма "Троя" Ахил е в неговото изпълнение. Да умре човек от смях. Брад Пит - Ахил!!! И май са го обявявали за секс символ.

Ооо, то той пак добре седеше, ами елфа Леголас в ролята на Парис как ти се стори? Ами хубавата Елена?

Имало е едно време красиви артистки, ала Анжелина Джоли е направо ужасна грозотия, тръпки ме побиват, когато виждам изпъкналите по ръжете й вени. Сигурно и краката й са такива. Затова е припаднала, че има анорексия. А годеникът й, Брад Пит - прилича на недоразвит олигофрен, май той изпълнява ролята на Александър Македонски, ако не греша.

Не той, а Колин Фарел и някакси по-мъжко момче ми изглежда ирландеца. Брат Пит е янки и минава за сексимвол сред жените, обърни внимание какви "муцки" прави все с устни, не може да излезе от образа на сексимвол и това е.

"Целият й екип се уплашил до смърт от припадъка на актрисата" - ха, да се чудиш кого по - напред да спасяваш, Анджелина или екипа и :))

КЪДЕ Е АНДЖИ, КЪДЕ СТЕ ВИЕ....ХИХИИИ

Анджи наистина лежи на стари лаври. Днес няма нищо общо с онази така желана преди 10 години жена!Тогава беше жената-вамп,изкусителката,да я желаеш и в сънищата си.Но днес вече е една доста позахабена жена,която не може да вълнува мъжкото желание и въображение.Най-хубавото от нея беше лицето й,наистина убийствено красиво с тия уникални устни,но вече то има доста измъчен вид.А виждали ли сте ръцете й,целите, от раменете до дланите? Толкова грозни женски ръце аз не съм виждал!!!

Victoria

Като си такъв гоуем естет, оди се радвай на Майли, а ние старите пушки ще уважаваме Анджелина и Моника Белучи. :)

TIREX

твърде грозна и посредствена необразована и дебилна. но рекламата и брат пит...

Заслужили сме си не на 100, а на 200% съдбата - пълна мизерия в държавата и все по-успешно затъване. Толкова злоба и простотия няма до какво друго да доведат!

TIREX

простотия е да казваш ,че това същество е красиво. мизерия е че умирате в булгаристан да се кланяте на грозното и да ви водят за носа.

Ако злобата убиваше внезапно, проблемът със свръхнаселеността ще се реши за секунди..

При нас не убива внезапно, но както виждаш все пак има резон в твоят коментар! Ставаме все по-малко и по-малко .... За разлика от народи, като Китай, Индия и др., където хората са по-добронамерени в пъти от нас и резултата е явен.

Хората са много прави, че ще получиш : белодробна емболия, инфаркт, инсулт .... и какво ли още не като я видиш !!! Но тя да не се притеснява, само че трябва да и скрият всичките огледала, за да не се внуши здравето й и пак да припадне. Вярно уникално добра актриса е и ако не се лъжа май тя участваше в " Кинг Конг ", който аз лично много харесвам. Но да прави сте като си МУЛТИ-МИЛИОНЕР е така. Дори да имаш визия на " Тапициран Скелет " ( до която тя доста се доближава, но без скелета ) могат пак да те наричат най-голямата красавица :/ P.S. Но да оздравяваш по-бърза, защото с натърпение очаквам новия ти филм ( дори и български ти можеш да го превърнеш в легенда ) ;P

В Кинг Конг играе Наоми Уотс.

Хората са много прави, че ще получиш : белодробна емболия, инфаркт, инсулт .... и какво ли още не като я видиш !!! Но тя да не се притеснява, само че трябва да и скрият всичките огледала, за да не се внуши здравето й и пак да припадне. Вярно уникално добра актриса е и ако не се лъжа май тя участваше в " Кинг Конг ", който аз лично много харесвам. Но да прави сте като си МУЛТИ-МИЛИОНЕР е така. Дори да имаш визия на " Тапициран Скелет " ( до която тя доста се доближава, но без скелета ) могат пак да те наричат най-голямата красавица :/

Мила Анджелина, Оздравявай по скоро! Желая ти здраве! Ти си прекрасна актриса и маика и човек!

Желая здраве и много късмет

Kakuvto i da si, no kato niamash nishto v glavata,tova sa posledstviiata!

Майка ми е на 82 годиин и изглежда в пъти по- добре от тази нарочена красива жена. Бъдете обективни. Какво хубаво има в този изпит образ. Ако смятате, че името и я прави желана, красива, предпочитана и пр. е неуместно. За всяко нещо си има лимит. Не знам дали е суета при нея, но като вижда, че си отива бавно от този свят, защо й е тази...суета? Че е болна, болна е, това целият свят го знае и жалко, защото преди всичко е млад човек, но дрогата, и т.н не прощават на никого. Рано или късно дори да си се осъзнал вече, си плащаш. Жалко. Това че е осиновила толкова деца й прави чест, независимо дали тя се грижи за тях. Дала е поне на няколко бедни души възможност да се реализират в живота, но наказанието за безрасзъдния й живот преди Брад е на лице. Не че ясъдя, но всеки трябва да знае, че бог забравя, но не забравя. Злоупотребила е с токсините и ето ти момент да си плати за недомислието. Не й желая най - лошото, но като я гледам...жалко. Дано Брад после попадне на по - разумна жена. И ако съм на него ще си взема една красива ...нашенка.

Толкоз глупости в един пост рядко се виждат, поздравления!

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ------------- ако наистина това което сте написали за майка си е истина - - - не че ми е бедна фантазията, но дори и не си представям как бихте изглеждали Вие - - - - аз нямам претенциите за на Брат Пит брат му, нито пък са ми казвали, че приличам на Клуни, но в общи линии не съм зле /по отзиви от нежният пол/ --------- може ли някакъв контакт да установим - защото определено ми станахте интересна ------------- не пиша просто щот`си нямам друга работа, както и по принцип много рядко /1-3 пъти в годината/ се намесвам в дискусиите без значение от темата.

Господине, ако майката на дамата е на 82 години, една проста сметка показва че тя е може би на 50, а вие на колко сте? Може ли снимка?

Написала сте нещо безкрайно тъпо, грозно и жестоко! Какво знаете за тези болести и за чувствата, за да съветвате и съдите?

Майка ти гарантирано изглежда по-зле. Но е истина, че Джоли вече е втора класа. Беше хубава за няколко години - оттогава кара на стара слава и става все по-зле.

Съгласен съм с теб, с изключение за това за майка ти, защото не съм я виждал.

О, я върви да риташ камъни боса, злобарко.

Да е жива и здрава - готина мадама - да са живи и здрави и всички които я плюят ------- и те-така ----смайл

И това в кой достоверен сайт го прочетохте?

Сценаристи на столичаните, нямате добър медицински консултант! При епилептичен припадък болните не си гълтат езика, а имат спазъм на дихателната мускулатура. Заради погрешни съвети епилептиците често са обеззъбени, а помагащите - изпохапани. Д-р Спас е показан като глупак садист, журналистът - абсолютно неинформиран. И все пак това е единственото, което може да се гледа в РБ, жалко ако спре.

Братле, и твоята не е лесна.

Дано се оправи, доста изтощена изглежда на снимката. Имаше здравословни проблеми и трябва малко да намали работата, да не кажа да я спре. Все пак от здравето по важно няма.

С толкова пари и деца, най-нормалното нещо е да спре да работи и да си гледа здравето. Пари има и за пра-пра...внуците и.

ееее, да и ядете ушите! слаба била, грозна била, не знам си какво... жива и здрава да е, убава си е!

Колега,а бе не е точно така!Друго си е нещо малко по закръглено ,сега!Да не си куче ,че да се бориш с кокал!

ПРЕКАЛЕНО Е СЛАБА!!!

Тази жена е страшно слаба и има вид на 60 годишна!

От маниащини да са слаби и да остават на върха на славата с цената на безумни пътувания по цялото кълбо, липса на храна и адекватна почивка, сами се обричат на мъчения и плашат околните! Каква полза да осиновиш толкова деца от няколко държави, след като те почти не те виждат?! За какво възпитание или отношения става дума?! И за каква красота, като от години тя вече изглежда като скелет, с изрисувани очи и устни по него, и с окачени силикони отпред ...

Де да знам, како, колко я виждат децата й. Кат' гледам, с нея пътуват разни. Ама ти явно си компетент, како.

Хей,не говорете негативно за жената-има моменти в живота на човека,когато той се обьрква от страх-при нея е така.А тя е и диабетичка.Аз и се вьзхищавам-и за децата и за семейството и за желанието и да работи!!!Дано се оправи по скоро !!!

Диабетичка е Холи Бери, нещо си се объркала....тази вече е анорексичка.

ужас! това е много притеснително! иначе е ослепителна!

Българите освен че са най-нещастните са и най-грозните хора на света във всяко едно отношение. Особено онази гарга рошава.

Харесвах я преди,но сега при всяка новина вече изпитвам ужас дали все още е жива,,,,Жалко за семейството и-нали мечтата и беше много деца-щастливо семейство-сватба,,,А сега по-добре да се прибере и изживее тези красиви мигове,докато не са безвъзвратно отлетели,отколкото да стряска семейството сиЩе се прибере ли мама и тази вечер жива и здрава Безсмислени напъни да получи призаТИТАН НА ВЕКА

Да си провери щитодвната жлеза!

а ти си провери простатата

Лекарка съм.

Какво провокира подобна реакция? тцтц...

Тя още малко да окьощавее ще заприлича на дух с пластична операция!От суета и напъни да се прави на велика и интересна съвсем ще се унищожи.Той ще се жени 8 пъти за Пит после?

Дори да има нещо вярно за болестта и, дано да няма, за мен това е една успяла жена...успяла защото има дом, деца, семейство, има наследство , което ще остане след нея...парите и славата не топлят-топлят очите на децата ти, успехите им... Има израстване и промяна в нея...за разлика от останалите пияни или дрогирани кинаджии... А пък за действията си - да, всеки сам си носи последствията си...

Ами да хапва повече. Явно захарта й е ниска, или кръвното. В лицето изглежда много зле, като недохранена :х

Не са добре нещата при моята бивша любимка, май. Дано не е нещо по-лошо както писаха преди време.

Това което човек сам си направи и цял свят не може.

Провидението ще си каже думата.

Не питай за кого бият камбаните. Те бият за теб.

ще ти се

Уплашили се били до смърт? Чия смърт?

Ми да почне да яде и да си седне на задника! Аман вече от безсмислено напъване!

Много е слаба наистина. Тази тяхна мания им играе кофти номера. Абе не им е лесно на ултра богатите и известните. Дано се оправи жената, голяма красавица е.

choko73

Беше!!! Когато беше естествена! Сега е една анорексичка с пълнежи не където трябва /маймунските и джуки например/.

Станала е кожа и кости. Що не яде тая жена, не знам. Няма ли кой да й каже. Стряскащо слаба е.

А ,аз се чудя защо съм в "паника",а то защото мисля ден и нощ за тази кукувица /без извинение/.

Ако цапардосва по едно шкембе преди снимки, цял ден ще е ОК.

да си отреже превантивно още някой орган... пък после защо припада. Да не говорим, че е анорексичка.

еми да си седне на задника и да си почива,къде се е юрнала.

Според мен тя направи голяма грешка с тази мастектомия. Пожелавам и здраве!

много жалко, но очевидно има сериозни здравословни проблеми...жал ми е за нея...видът и е измъчен и драматичен повече от всякога.......тежки времена и за нея, Брат Пит, баща и и децата...нещо не е както трябва

А ти знаеш какво точно и ясно се случва с нея, защото в пресата гръмна, че си е направила мастектомия ли??? Те понякога докторите се колебаят в диагнозите, но ти знаеш, така ли стана? Имаш ли представа колко неща, които наистина стават, не излизат в медиите? Проста история!