Джесика Симпсън се уморила да е актриса

Джесика Симпсън решила, че повече не желае да бъде актриса.

Обратно в новината

Коментари - Джесика Симпсън се уморила да е актриса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това няма никакво значение сега.

Нищо цинично не съм писал, някой го е направил от мойто имне.

И аз вече се уморявам много от..актове!!?

...а и не знам в каква реклама може да участва!!! Може би на "Милка". С малко лилава боя ще стане.

Не ви ли напомня с нещо за нашите Фолк - ДИВИ (ама много диви). Когато земното притегляне надделее над плътта и силикона, и като почнат да не ги канят и от сюзите на слепите и на глухите в България, решават "да се занимават с мода" или "влизат в модния бизнес", или "моден дизайн". Или завършват виШе в Югозападния университет. Ако и за това не стават правят "авторско предаване". Лошото е, че там трябва да могат да запомнят 6-7 изречения наизуст или (не дай боже) да четат ауто-кю.

ами... не савсем....спецялно соухаита с джесика, дрехите и са донесли приход от почти ш00 милиона доллара тази година. естествено, са нея не са всички, но няма такава друга успешна бивша певица/актриса/модел/ и т.н. с такав успех. всяка втора треторазрядна звездичка, дори и плимпииските медалисти се опитват да бадат дизаинери, но не се получава. от всяка свирка, нали го знаете лафа. от нея, обаче стана. и не само за година- две. вземете което и да е модно списание в уса и непременно ще намерите нещо на джесика симпсан харесано или препорачано от редакторите. коя булгарска звезда има успешна кариера катодизаинер? ивето бакалова с бутика ли? или онази грознобоиница топузакова, великата дизаинера? искам да кажа, бизнес, които им носи приходи, а не само еи така... за престиж. и перис хилтон, и бионсе и много други се пробваха. не става *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да заповяда на село да копа, няма лошо.

ако не си беше кръстила дъщерята с мъжко име, авторът щеше да се сети сам

На автора му се е искало да й бъде син - сукалче ;)

Е, хайде сега. Някой да не я е карал насила?

Едно обикновено - в смисъл дебело - американско семейство. Нека си се отглеждат/охранват на воля, без други ангажименти...

А повечето хора не се уморяват да са артисти през целия си живот.Какъв завиден работохолизъм!

добре де, да о/стане п.рно, не актриса?

Браво, след години хлапетата ще гледат една от снимките - тя гола и бременна. Сигурно ще бъдат много горди! Много тъпо!

ега ти... една статя с 3 фактологични грешки: жессица участва и в дукес оф хазард като даисъ и в емплоъее оф тхе монтх- ремаке на по-стар филм сас сащото заглавие- служител на месеца. това са два различни филма! ега ти, не можете да четене на англииски, ли, не знам какв ви е проблема, става дума само за преводна статя, все пак. джессица има 2 деца:по-голямо момиченце на име макси и момченце на име еис. какви двама с сина ви гонят, какви 5 лева. модната линя вече е факт и отдавна се продава по магазините в уса. сащо е и садиика в реалитъ шоуто фашион стар заедно с никол рицхи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая кога е била актриса? А иначе какво е била? Баси и прасето... А и грозна.

ха-ха ... супер... аз пак се уморих брад питт да ме иска... кифла

Ква модна линия бе, за угояване ли?! И тая пропадна...