Scorpions донесоха 100% рок в София (видео)

Легендарните Scorpions, оставили трайна диря в световната рок музика с почти полувековната си история, бяха за четвърти път в столицата ни след първото си идване през далечната 1993 г. в зората на демокрацията.

Обратно в новината

Коментари - Scorpions донесоха 100% рок в София (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който се чуди как са се появили Рамщайн, да чуе "Hour I" на Scorpions. За мен са изключителни музиканти, дори да не харесвам всичко от репертоара им!

Не си падам много по Scorpions, обаче концертът беше супер як!

Не съм им толкова голям фен но ходих на концерта през 93...разкъртиха всичко...90-те години всичките концерти бяха яки, Аксепт, Пърпъл, Металика, Мейдън....абе бяха тогава ако не в апогея си то малко след него... Миналата година, много добре си спомням как по радиото официално и по всички медии разтръбиха, че Скорпионс вече се оттеглят от активна музикална дейност...и изведнъж хоп концерт...е гледайки видеата добре, че не съм ходил...не може да спреш апаратурата и след време да съживиш нещо умряло...то си личи отвсякъде че хората в групата са се отказали...явно някой от тях го е закъсал за пари или де да знам...за да се върнат пак....нямам обяснение... Айде със здраве

тая зала сме я виждали и препълнена- особено на Чушките и Том Джоунс. но както пише ончо- ходете, че скоро и това няма да го има. ако сте по рока- щото иначе ще дойде Бийбър да ви радва.

на концерта през 93 беше значително по добре от тези последни 2 концерта в София. но групите пооредяха и ще трябва да се радваме и на това , което остана.

Браво ончо! Аз пък се радвах зверски на Рамщайн и на двата концерта! Поне си пеят на немски, а не се напъват да пеят на английски и да звучат като свине на заколение!

Rammstein пеят на немски,английски,испански, френски и руски. Те са индъстриъл МЕТЪЛ група- не рок. При тях по- голяма роля играе шоуто- не музиката. Те са създадени 30 години след Скорпиънс.

Тези скорпионс в Германия никой не ги лсуша, в България концерт правят, че и за билетче се плаща.

верно си любител,брато

По-скоро турист винаги има един такъв разбирач виждал групата само на снимка но коментира ! Концерта бе страхотен така не съм се кефил от години. Сега чакаме Стивън Тайлър и компания.

Любител на Азисчо.....нещо не смее напоследък да си покаже задника

Чуй ,, Молба,,- 2001год и оригинала ,, She`s Gone,,- Steelheard-1991год Разликата между него и Милиенко Матиевич е огромна.

Тия станаха на 1000 години и още се напъват да пеят! Вокалисчето им пя нереално слабо на концерта! Язък за парите!

ти май съжаляваш,че не си останал да гледаш как дават наградата на Биг брадър на Златиту Динозаврите са живи!!!!!!!!!!

Ходи и си слушай чалгата тогава. Тази група е от 50 години на сцената и винаги забиват пред пълни стадиони/зали/etc. Концерта беше великолепен, макар този през 1993 на Васил Левски да е на първо място в сърцето ми.... "Гостът" по-горе, най-вероятно не е бил роден тогава.

не,просто е бил на концерт на Цеца Величкович

Клаус пее на сцена вече 48 години и е нормално гласовите му възможности да не са на нивото от 1993-та. Новите групета от меки китчици или онези с грух- грух могат само да мечтаят да доживеят 48 на сцена.

Малоумник.