Златка отпразнува победата със съквартирантите

Златка Димитрова отпразнува победата си в "Big Brother All Stars" с шумно парти в студентски град, заедно с всички съквартиранти от тазгодишния сезон на предаването.

Обратно в новината

Коментари - Златка отпразнува победата със съквартирантите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой плати купона? Сигурно са изяли и изпили повече от наградата. И кой гласува за тая простотия?

По проста КРАВА владееща МАГАРЕШКОТО реване защо не намерихте за училището по простотия!

в булгаристаня останаха само златки, порове, норки, мангусти и язовци (да ме извиняват животните)

Няма никакво значение кой е спечелил. В случая поздравления за Златка. Винаги е имало и ще има така наречената "маса" от народа. Масата трябва да се използва - да се дои. За да се издои - трябва да се привлече в доилниците. Този тип представления са извести от древни времена - дай на "масата" зрелища, дай възможност на хората да си мислят, че и другите са прости като тях, и не са по- добри. Простолюдието се скупча да гледа сеира и това позволява да бъде манипулирано групово. Резуптатът - Хората си въртят ТВ бизнеса, печелят си парите от рекламите, стадото хуква да купува поредните ненужни чудесии на техниката и модата и света се върти. Това е.

Срам за образователната система е тази. Голям срам. Срам и за телевизиите , които я канят . Вместо да мие чинии , да шие чаршафи или на околовръстното ..... те я турнаха в телевизора и сега какво ще направи ? нов силикон ще си тури .... толко ...

И до кога тая мнооого "важна" новина /клюка/ ще виси на преден план? Толкова ли е важно как празнувала черната Златка за бедния български народ? Дира, дайте нещо позитивно преди Коледа, стига сте занимавали народа с простотиите на мутресите. Тая с каквито и каузи да печели, не може да бъде пример за подражание дори с факта, че е разбила семейството на тоя Миро. Щастие върху чуждото нещастие не се гради.

Златките са тука, победителите в олимпиадите са в чужбина

Ами тях ги дадат само като си дойдат с медалите и толкова, докато на Златките им плащат за това, онова и непрекъснато са по телевизиите.

Е'га ти и виповете! Аре сите у лево!

Добре, че не се сетиха да вкарат в къщата и простачките-тризначки. "Удоволствието" щеше да е пълно.

победа на непосредственноста и уродливата пошла действителност в българия напред със златките към европа тя ни очаква

кънчев , що ме прецака бе ?

участниците е Кънчев. И, не се ядосвайте, защото поне по нещо изпреварихме Америката и то според Оливър Стоун е: "Медиите възпитават невежество". Нашите "журналя" смятат,че медиите не са за възпитание(М.Цв.) или възпитават ,ама не невежество(Н.Кън.).

Имах по-високо мнение за Кънчев. Явно се е продал. За какво са всичките тези пари като си загубиш достойнството.

ПРОПАДА ДЪРЖАВАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ. ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НА ЗЛАТКИТЕ, ХОРАТА НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ А ТЕ ДАВАТ НА КУРВИТЕ ГОЛЯМИ НАГРАДИ. БРАВО, ТАЯ ТЕЛЕВИЗИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЕ, ТОВА Е ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ББ И Е В УЩЪРБ В РАЗВИТИЕТО НА СТРАНАТА НИ. СМЪРТ НА ТИЯ МРЪСНИЦИ.

По проста не можахте ли да изберете?

Ще ме светне ли някой,какво е това ...Големия Брат,къде и кога мога да го гледам?Сериозно питам.

Хора,много сте ми интересни!Форматът е такъв,че трябва да има победител!!!Кой в нашия случай? Златка Д. беше супер лансирана от самото начало, само тя имала кауза и тооолкова голямо сърце???Ами другите според вас?Лео бил италианец(миналата година спечели македонец,нали така),Денди обиждал "дамите"(кои са дами),Финдо едва говори(въпреки,че е българин) и т н. Шоуто адски изпростя с тези нагласени победители,но защо да му вдигаме рейтинга с толкова коментари???Дано Endemol да имат информация за ставащото тук и да отнемат лиценза,та да свърши цирка!!!

Всички водещи телевизионни продуценти в момента са свъвързани един за друг като скачени съдове, една система, която ни пробутва една и съща простотия с различни марки и различни опаковки. Как иначе да си обясним присъствието на Халваджиян (и тя и той) като коментатор на ББ. Или коментатори, лица-водещи в предавания на други продуценти в други конкурентни телевизии. Всичко е едно - продуцентска мафия лапаща пари, без скрупули, без значение какъв е този, който дава парите. Те не се интересуват от пазара-зрители, а от пазара-поръчители. Те са "професионалисти" - работят за пари, без емоции, професионални убийци на ценности и култура. Затова Крокодилът стана Мис и се показва и остроумничи навсякъде по всчики телевизии.

За съжаление Биг Брадър и неговите производни се превърнаха в едно поръчково шоу с нагласен сценарий и ясен финал.

Отидете на летището преди Нова година. Цялата тази продуцентска паплач се изнася на остов Бали или Пукет да си ядат парите.

Пробутването на тази Златка започна още с участието и в "Бягство към победата" в "Шоуто на Слави". Още там тя беше уредена за участие, но наглоста не им стигна до край за да и дадат наградата и театрално изиграха едно "объркван на посоките" в Гърция. Интересно ми е кой стои зад нея и я лансира още оттогава, ако не и от по-рано и какви са му мотивите - за какво го прави? В България, ако извадим наяве спонсорите, ще разберем много за нещата, които ни се случиха през последните 23-24 години и които ще продължат да ни се случват.

ОК искаш да помогнеш на човек в нужда - това е прекрасно, но точно Биг Брадър ли е мястото да развявяш благотворителни призиви? Тя както и продуцентите поставиха НЕравен старт м/у участниците с тази кампания. Защо като са толкова загрижени не споделиха част от цената от смси които се пращат за всички участници без да се ущетява шанса за победа на останалите? Защо този малоумен чук който не може да обели 2 приказки - Ники Кънчев - през цялото време отявлено подкрепяше Златките? Задавам въпроси които може би много хора се питат.

Предрешена победа на това ултра тъпо същество... Още от средата на предаването водещият не даваше и дума да се каже против нея... Вqрно че това не е конкурс за нобелови лауреати, но да не знаеш ти столиците на Англия, Белгия и Австрия, че дори и на съседни нам страни, е хайде нема нужда... Държава на Златките, на Патрашките, на мутрите и на комунистите и на техните подлоги... това предаване е живо доказателство за това. За предишния Вип Брадър се пишеше че Станка ще спечели, така и стана, сега така стана и с тоя кон... тъпи продуценти, още по тъп и докарвателен... още водещ...

браво

Как може да сте такива идиоти ..да гледате биг брадър , да слушате фолк и да им се кефите на тези прости селяндури !!!

Аз биг брадър го гледах само заради Райна. Иначе тоя тип формати не ги следя. А попфолк не слушам или поне не този от последните 5,6 години който не струва. Едновремешния беше хубав до около 2003-4 година.

КАКВО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО? December 17, 2013 at 6:17pm Всички процеси, които се развиват в последните дни и седмици, ме навеждат към следната хипотетична ситуация: Когато и да е, все пак се провеждат предсрочни избори, след които в НС влизат 4 партии по реда на представителството 1.ГЕРБ, 2.БСП, 3.ДПС и 4.(на ръба) РБ. При това ГЕРБ+РБ имат малко над 120 депутати и биха могли да съставят правителство. Първият мандат се връчва на ГЕРБ, провеждат се консултации с РБ, които представят претенции за участие във властта, далеч несъответстващи на реалната им тежест, преговорите се провалят и мандатът е неуспешен. Втория мандат отива в БСП и естествено също е неуспешен. Президентът избира да връчи третия мандат на РБ. Те предлагат свой премиер и на консултациите с ГЕРБ се държат като водеща политическа сила, поставяйки унизителни условия. ГЕРБ не ги приема и РБ предлагат свое правителство. При гласуването в НС то получава гласовете на БСП, ДПС и РБ и бива утвърдено. ГЕРБ остава в опозиция, РБ управлява България, а БСП и ДПС са спокойни, защото знаят, че правителството е изцяло зависимо от тях и му дърпат конците изкъсо и задкулисно, без публични договорености. Сбъднати са мечтите и на РБ, и на БСП, и на ДПС. На България жална й майка... Друг въпрос е дали в такава ситуация ГЕРБ би следвало да забравят за гордостта си и тежестта си на първа сила и да приемат условията на РБ в името на България, за да се избегне въздействието на БСП върху властта. Все пак тогава тяхната дума няма да е опозиционна и ще има някаква стойност в управлението.

Райна е най-красива. Искам я за съпруга за цял живот. Малко неприятен характер има казват, но ще си паснем. :)

че тя ако няма характер за какво ти е, няма да ти е интересно. бежарактерните и леснодостапните са скучни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя не е безхарактерна и леснодостъпна, така че няма да ми е скучно.

Красотата е до време, характерът - до живот. Та помисли си...

и на мен раина ми харесва. освен че е красива е и талантлива и амбициозна.

Ако съм на нейно място , никаква награда няма да дарявам.

Победителката Златка очевидно е любимка на неинтелигентната и до голяма степен чалгарската част от обществото ни. За интелигентните хора тя е едно недоразумение. Все пак това телевизионно предаване е един бизнес, където само в редки случаи икономическата изгода не е определяща. Затова обогатяването чрез затъпяване ще продължава.

Едни и същи хора обикалят всички реалита шоута. Омръзнаха ми да гледам мутрите им вече повече от десет години. БАСТА!!!

защо не дари и ХОНОРАРА си

Голям рев му удари.Като добиче.

С "възвишените" си и "изтънчени" умения на ментор, Патрашкова превърна силиконката Злати в леля (тетка) Златка.

За умствените възможности на Злати е ясно след като е завършила висше и столицата на Италия според нея е Милано, но дано наистина да помогне на момчето, понеже фондация създадена от мутреса ми звучи доста мътно.

От години ме вълнува един въпрос - защо в тази държава се толерират и подпомагат само утрепки. Има толкова умни българчета - математици, физици - нека видим такива хора. Писна ми от певци и разни странници, борещи се за слава и живеещи в Биг Брадър.

Не е луд тоз който яде зелника,а тоз който пуска sms те!

Черната Златка си е един хохондрел, в пълният смисъл на думата и каквито домакински и човеколюбиви, зле заучени пози да показва не виждам никакво развитие в нея. Поне не положително. Единственото забележимо развитие е, че видимо остарява и наедрява, в този си вид едва ли би развълнувала някого на състезание за силиконов бюст.

Панаир на простотата.

Дано Златка си спази обещанието и даде наградата си, а защо не и хонорара си за лечението на момчето, чиято съдба провъзгласи за своя кауза. Радвам се, че момичето забрави тъгите и скърбите си бързо и сега изглежда на седмото небе от щастие. Но ще се окаже много жалко ако целият този рев е бил заради пълничкия червандалест любовник на Златка. Бих и съчувствала за всичко - за смъртта на баща й, за неволите в къщата, за всичко, освен за терзанията й свързани с темата - чака ли ме Миро.

Не гледам такива шоута но само снощи чух от Патрашкова "специалист по всичко",че наградата трябва да отиде при българин тоест не при Лео това си е чиста проба дискриминация.Е как искате Британците да не ни искат при тях.Лео работи и плаща данъци у нас,а Златка плаща ли данъци у нас?

Когато пътувам пр. в Германия, в Австрия, навсякъде и по хотели и всякакви други обществени места, когато попълват име на държавата на бланка, независимо дали държавата е Австрия, Германия или България - пишат Европейски съюз. само ние още се делим като някакви песоглавци.

На мен ми е интересна тази история с възлюбления на Златка - Миро, който в действителност бил женен, а Златка иска деца от него, в същото време е станала истерична, трепереща въпросния Миро да не й изневери и да не я изостави. Каква е нередовна мангалска история. От кога моногамията в България е приета официално? А тоалета на Златка Д. е ужасен, ужасен.

но може ли някой с две думи да ми каже коя е Златка Димитрова? Виждам, че е спечелила някакво издание на Big Brother за звезди. Каква точно звезда е победителката? С какво се занимава?

дааа

Коя е столицата на Простакия.

Златкоград...

НЕКА ДА ЗАПИТАМ ОТ ТУКА КЪНЧЕВИЯ: ИСКА ЛИ ДЪЩЕРЯ МУ КАТО ПОРАСНЕ ДА ПРИЛИЧА НА ИЗБРАНИЧКАТА МУ , КОЯТО СНОЩИ ЛАНСИРА ЗА ПЪРВОТО МЯСТО ???!!! А...??? ИСКА ЛИ ??? ИСКА ЛИ ДЪЩЕРЯ МУ ДА ПРИЛИЧА НА НЕЯ ?!

Всяко чудо за три дни!Шоуто макар и нагласено вече приключи.Всички си взеха големите хонорари и хич не им пука,че хората са недоволни!Догодина пак наново ще започнат абсурдите и така....така....ДО БЕЗКРАЙ

Че догодина пак ли ще има избори?

Дано повече не излъчват тази помия.Или да го правят качествено или изобщо да не го правят

Биг брадър, време е да се промениш, тези съквартиранти ти взеха акъла и правиш грешка след грешка?!

Интересно, какво ли шоу би се получило, ако участниците ги показват обективно без манипулации и в шоуто остават хората, за които действително е гласувано и наградата вземе този, който спечели действителния вот на публиката. Само че след толкова шашми дали ще има кой да ви повярва...

мислех че българите са станали по-добри и гласуват за благородни каузи, но като гледам тъпите хейтърски коментари..

Ще се учудиш ли Мими, ако разбереш, че благородните каузи в България изхранват една камара народ...

оше в началото беше ъсно кои ше спечели,не тръбвахе толкова време да ни тормозът с глупави птрдаваниъ...златка беше наи читава. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.