Наградиха най-елегантните българи

За пета поредна година “Академията за мода” с председател професор Любомир Стойков награди на стилна церемония носителите на приза в конкурса „БГ модна икона”.

Обратно в новината

Коментари - Наградиха най-елегантните българи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А БЕ ХОРА ПРЕСТАНЕТЕ С ВСЯКАКЪВ ВИД НАГРАДИ И Т.Н.-ГОЛЕМИ АКЪЛИ НЯМА ЩО. ИМА ПО-ХУБАВИ И КРАСИВИ БЪЛГАРИ,ЩО ТРЯБВА ДА НИ ГИ ВТЪЛПЯВАТ ЕДНИ И СЪЩИ,НА КОЙ КЪДЕ УЧАТ ДЕЦАТА, С КАКВИ ТОАЛЕТИ БИЛИ НА ПАРТИ,ДА НЕ БИ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ДА ХОДИМ ГОЛИ. ПРИ СОЦА СЕ СЪСТЕЗАВАШЕ ЗА МЯСТО В УНИВЕРСИТЕТА БЕЗ ПРИВЕЛЕГИИ И РОДИТЕЛИТЕ ИЗНЕМОГВАХА И СЕГА ИСКАМЕ НАШИТЕ ДЕЦА ДА УЧАТ В ЛОНДОН,ПАРИЖ И Т.Н. ,НО КАК ДА СТАНЕ СЪС ЗАПЛАТА ОТ 350,00ЛВ.ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИМ НА СЛЕПИ И ГЛУХИ.

От снимките ми хареса Анелия.Но тя каквото и да облече ще изглежда добре. Хубава жена е. Теди също. А Мариан винаги ме впечатлява с изисканото си и непретенциозно облекло.

Тедиту погрознява прогресивно, Анелия с вечната си мушама..идилия по български.

Теодора е нереално красива . Малко тъжна ми изглежда на тая церемония, сигурно и на нея й е странна ' компанията '. В ' Ръкомахане в Спокан ' в Народния е супер добра и пънки. Препоръчвам, ако ви се гледа добър театър .

Професорът да беше разчупил малко стандарта, ама ....

Интересно, този ппът има някакво раздвижване. За Ива Екимова е ясно, че е номер едно във всички класации (по dir-a). Въпросът е защо Анна Цолова не е нградена?

На най-елегантните жени в света не им трябват дрехи , а само няколко капки парфюм и тяло разбира се :)

С какво занимават хората в България,направо не е за вярване размерите на оглупяването в тази страна

Теодора Духовникова е класи над представите ни за красота в страната на златките - хубава, интелигентна, талантлива и не-пмастмасова .

От къде тоя псевдоелит си е присвоил правото, до говори от името на целият български народ. Представяте ли си в провинцията, какви красиви и добре облечени хора има. Ама кой забелазва провинцията, че въобще съществува. Някой път ми изва, да взема няколко момичета и да ги доведа на конкурс в София. Да видят хората истинска неподправена природна красота и очарование. Но кой ще си позволи да класира тези никому неизвести и неспонсорирани момичета. Всичко това, за което четем, е един панаир на суетата.

Популизъм..... "Елит" не е равно на столица (София). Синьоре, единственото, с което съм съгласна с Вас е, че както е казал Еклисиаст: "Суета на суетите всичко е суета!"

Кой беше този Еклисиаст?

По-скоро е панаир на простотията.....

бях се притеснил вече, че Ива Екимова няма да е в класацията... пу-пу...

КАТО СЕ ГОРДЕЕШ С ДЯДО СИ И КАТО СЕ МОТАЕТЕ ИЗ ЛОНДОН-МЯСТОТО,КЪДЕТО БЕШЕ УБИТ ГЕОРИ МАРКОВ ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ВЕЛИКИЯ ПРАВЕШКИ СЕЛЯНИН ДЯДО ТИ ТОДОР ЖИВКОР,ОТИДЕ ЛИ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ДА ЗАПАЛИШ СВЕЩ,ДА СЕ ПОКАЕШ ИЛИ ДА СЕ ИЗВИНИШ НА СЪПРУГАТА,ДЪЩЕРЯТА И СЕМЕЙСТВОТО НА ГЕОРГИ МАРКОВ...ХЕЙ ТАКА,ОТ КУМОВА СРАМА,КАКТО КАЗВАТ ХОРАТА........НАЛИ СЕ ИЗЖИВЯВАТЕ КАТО НОВАТА СЕЛЯНДУРСКА ЂРИСТОКРАЦИЯ'НА ГЪРБА НА КУЛТУРНИ И ТЪРПЕЛИВИ ХОРА,КОИТО ВИ ГЛЕДАТ СЕРИТЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ.........ГОРДЯЛА СЕ БИЛА........МАЛКО СКРОМНОСТ И СРАМ НЕ БИ БИЛО ИЗЛИШНО ДА ПРОЯВИТЕ,ЕВГЕНИЯ ЖИВКОВА!!!

КАК ТОЛКОВА КАДЪРНИ И ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА НЕ МОГАТ ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ФИРМИ И МОДНИ АГЕНЦИИ КАТО ТАЗИ НА АЛЕКСАНДЪР МАКУИЙН,А ДЪЩЕРЯТА ЕЛИЗАБЕТ НА ПИЯНИЦАТА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ РАБОТИ КАТО АСИСТЕНТ В АГЕНЦИЯТА НА 21 ГОДИНИ?????КОГА УСПЯ ДА НАТРУПА 'ТОЛКОВА СТАЖ'В МОДНАТА ИНДУСТРИЯ.....МАЙ ТУКА ИГРАЯТ ДОСТА ОКРАДЕНИ ОТ ФАМИЛИЯТА ЖИВКОВИ ПАРИ НА НАРОДА.......И РАЗДУХВАТЕ ЛИ РАЗДУХВАТЕ ПРЕД ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ КАК'РУСИЯ'ЩЯЛА ДА НИ СПАСЯВА,Я ВИЕ КЪДЕ СЕ ПОДВИЗАВАТЕ,ЖИВКОВИ В.........СТОЛИЦАТА НА 'ИМПЕРИАЛИЗМА '-ЛОНДОН.......НАГЛИ ПРАВЕШКИ СЕЛЯНДУРИ,КОИТО ОГРАБИХА НАРОДА И МУ ПРОМИВАХТЕ МОЗЪКА ПО СТО ПЪТИ НА ДЕН ДА НЕ 'ХОДИМ НА ЗАПАД'АМИ КАТО СЕ ГОРДЕЕШ,ЕВГЕНИЯ С ДЯДО СИ ,И КАТО ДЪЩЕРИТЕ ТИ СЕ ГОРДЕЯТ С ПРАВЕШКАТА ВИ СЕЛЯНДУРСКА ФАМИЛИЯ МОЛЯ МЯСТОТО ВИ Е В РУСИЯ, А НЕ НА ЗАПАД,В КОЙТО ДЯДО ТИ НИ ЗАБРАНЯВАШЕ ДА ПЪТУВАМЕ.........СЕЛЯНДУРКАТА СТАНАЛА МОДИСТКА НА ГЪРБА НА ГЛУПАВИЯ НАРОД,КОЙТО ВИ ОСТАВИ ДА СИ РАЗВЯВАТЕ БАЙРЯКА!ДОЛНА ПАСМИНА И БАНДА СЕЛСКИ НЕКАДЪРНИЦИ-ТОВА СТЕ ВИЕ,ФАМИЛИЯТА ЖИВКОВИ,А ТИ СЕ ГОРДЕЙ СЪС СЕЛЯНИЯТА СИ,КОЛКОТО СИ ИСКАШ,СЕЛСКА МАДОНО.......

Боже от къде толкова Злоба и Омраза във вас г-не или г-жо??? Вероятно заради вродената ви Завист и Омраза живеете " в дом като кочина и яхате често метлата" Нямам думи..........

когато ,както ви е гот-един ден комунисти,на другия капиталисти и то все за сметка на кого.........на доста Българи,които са къде къде по-достойни,талантливи и красиви......

аз ,я и Вие Евгения помните добре времето,когато самия Ви дядо Тодор Живков обявяваше'Битълс',Английската култура,английската музика,Западната мода за ДИВЕРСИЯ,а семействата на хората,които успяваха да се спасят да живеят на Запад бяха затваряни,пребивани и убивани от Държавна Сигурност не без знанието на Вашие 'Велик'дядо ,с който'много се гордеете'Вие и дъщерите ВИ и хората ги търпяха-Кои са Злобите-аз или Вие???????????На гърба на 'Великата Ви правешка Фамилия 'лежи греха за хивота на милиони,а Вие сте седнала да ми говорите за злоба..........Я се осъзнайте малко и слезте на земята,Правешка Мадоно.....

Злобата не е традиция на българите нито на мен,но към пасмината от типа Живкови милост не трябва да има нито един българин!!!

Измислени категории, измислени номинации, измислени победители в псевдо конкурси. "Академия за мода" с председател Любомир Стойков?!?!? Професор по култура, медии и PR ... - журналист, който се накичи с множество титли в зората на промените в страната ни. Каквато културата ни, такива и експертите ни.

Евг.Живкова? Ура с БКП напред! Пълен маскарад.

ДЪЩЕРИТЕ Й И ПЛЕМЕННИЦАТА Й ЕЛИЗАБЕТ-ДЪЩЕРЯ НА вЛАДИМИР ЖИВКОВ СА СТУДЕНТКИ В..........ЛОНДОН,НО ТЯ СЕ ГОРДЕЕ С ДЯДО СИ ТОДОР ЖИВКОВ....АМИ ЗАЩО БЕ 'КРАСНАЯ'ЖЕНИ,НЕ ИСПРАТИ ЩЕРКИТЕ В РУСИЯ,КОЯТО ДЯДО ТИ ПОСТОЯННО НИ НАТРИСАШЕ НА ГЛАВИТЕ С КГБ,АМИ СИ ПУСНАЛА ЩЕРКИТЕ НА ЗАПАД,ПРИ ГРОЗНИЯ 'ИМПЕРИАЛИЗЪМ'??????????????????

Професор Стойков , не Ви ли е неудобно да участвате в тази пародия?! Две лица могат да се нарекат елегантни -всички останали са българският съвременнен кич и представителки на неофициалната проституция у нас. Срамота!!

Това е някаква смешка, нали?? Този махленско-провинциален вид не заслужава изобщо да бъде наречен елегантен, а камо ли да бъде и награден...

Най-елегантните българи?! По-точно най-елегантните известни личности в България.

Аз никак не симпатизирам на Екимова, но от дамите тук единствено тя ми хареса като обща визия. Е, и Духовникова става... Кюрпанов има свежо и стилно излъчване, но всички останали са под всякаква критика. Живкова прилича на инквизиторка, Еленът - на перачка в кичозен тоалет, Анелия - на нищо, сините кожи на Теди Енчева ми дойдоха тотално в повече, да не говорим за умрелите погледи на зрителките и пастелната композиция на Киро Чалъков, която можем да му простим, щото поне не е награден. Провинциални събития и такива ми ти работи...

Живкова си е наследница на фамилия инквизитори....дядо й да не би да беше 'светец'?

Каква е тази платена пародия и грозота??? А тези в публката дето зяпат като изкопаеми?! По тъпи излъчвания на едно място не можахте ли да сберете..тотален потрес и никаква класа и стил.

неСъгласие с г-н Стойков и редКолегията.

Мода и елегантност по време на геноцид.

E ,как Кюрпанов,да нямате грешка,номинациите ви все едни такива..Каква модна икона е той?

А пък д-р Енчев трябва да извае нова глава на съпругата си. От толкова естетика и професионализъм, та избра възможно най-голямото грозилище.

Вече не гледам тъпата бълг.телевизия, сега ще ме откажат и от интернет с наглите си реклами за ipad и грозните тумбаци и задници. Престанете!!!