Пенелопе Крус е пристрастена към кърменето

Пенелопе Крус разкри, че за нея кърменето е буквално пристрастяващо.

Обратно в новината

Коментари - Пенелопе Крус е пристрастена към кърменето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лелеее, тук се е получило нещо ала "форум бг мама"! :)

МНОГО по-големи глупости пишат, отколкото в бг-мама. Някои коментари са направо отвратителни.

АМАН ОТ ПРОСТАШКИ КОМЕНТАРИ!..АКО ГИНЕС УРЕДИ СЪСТЕЗАНИЕ ЗА НАЙ-ПРОСТАШКИ КОМЕНТАР - БЪЛГАРИН ЩЕ ГО СПЕЧЕЛИ...ГАРАНЦИЯ!

ТЯ е ВЕЛИКА! ЦЯЛА година е кърмила!!! Невероятно! Невиждано! Нечувано! Сензация! Това трябва да е в челните новини, защо сте го забутали в тази рубрика! Нима се е чуло и виждало досега някоя жена от плът и кръв да кърми цяла година?!? Ох, развълнувах се, ще му цапна едно за успокоение!

а има и друга версия защо пена обича кърменето: пена има малки цици, а е доказано че с кърменето те се се уголемяват чувствително. така с един куршум три заека: хем детето ще е нахранено, хем ще има еротика, хем циците ще пораснат. жени, кърмете, има кяр.

сиво искърско.

в кърменето има сладострастна тръпка, защото зърната са ерогенна зона и докосването до тях изпраща импулси в мозука и се отделят хормони на удоволствиезто. това е половин секс, затова много жени го обичат и практикуват. когато мъж, жена или бебе смуче нипелите, отдолу се отделя мъзга. а на пена лопа, нищо не и лопа.

ли си? или смахнатия професор? Гаси и тъпнята!

е гаси извратенящината

на пена лопа, нещо много и лопа.

в кърменето има сладострастна тръпка, това е половин секс, затова много жени го обичат.

Страхотна жена! Да е жива и здрава, както и семейството й! Но защо си мисля, че имаме двоен стандарт. Жената е на 39, родила е първото си дете на 37. Има само положителни коментари. Но ако това беше българска звезда щеше да пише, че е стара, че е родила късно, хванала последния влак и т.н. Явно, че и българите не са толкова тесногръди по отношение на възрастта и късното раждане, а проблемът е, че просто наистина не харесват "виповете" си. Това донякъде ме радва, защото иначе би следвало да сме много тесногръди и задръстени.

Великолепна жена- то бива , бива красота- такива жени трябва да раждат повече деца-предполагам , че и те ще са уникално красиви!

Ти виждала ли си я без грим и без подобренията? Аз пък не я харесвам изобщо.

Само не разбирам как Пенелопе успява толкова много да кърми и да снима филм след филм

имам гъвкаво работно време и приемам Пенелопе в таванската си стая за мамологичен преглед, когато й е удобно

А аз съм пристрастен към сученето...

Аз съм сладко бебе на 36 и ако може........

"Пристрастена" щото е кърмила 13мес. :) Аз съм кърмила двете си деца, всяко по 3 години, и не съм пристрастена-това е необходимост за тях!

Е, защо само да 3 години!? Крали Марко е бозал до 25 и я какъв ютак е станал!

Три години вече е извратено, на тази възраст това не са бебета, а деца. Оптималният период е 6 месеца-след това имунната система на детето е оформена. Най-новите изследвания не фаворизират толкова много продължителното кърмене.

Абсолютни глупости! Попрочети повече ;)

Ти си за лудницата бе жено, поне си мълчи и не се излагай.

ГАДНООООООООООООО

Егати. Едно време да кърмиш, беше най-естественото нещо. Сега го наричат пристрастяване...умуват го, пишат статии, няква кърмила и тва ся трябва да го знае Целия Свят.

Да бе. Преди няколко дни пък показаха една друга как кърми и се снима докато кърми. Жизел Бюндхен май беше. Лошо няма. Само дето едва ли всички ги интересува точно това.

Да, тя беше.И какво точно показват,че са като обикновените жени ли,хубу,ама обикновените жени не са мръднали като тях

това не е жена ...... това е богиня ..... само като я гледам се едно БОГ ме докосва ..... потресаващо красива ..... уникална

бартен ..... чакам един грешен ход от твоя страна .... и аз съм на ход

А аз към сученето, ще се разберем.

Не знаех, че да кърниш детето си се иска ристрастеност. Мислех, че е естествена биологична функция и любов към детето. Жена ми кърми 2 г. и 8 месеца. Не видях страст, а гореизброените качества. Детето беше здраво. Надявам се хората отново да разберат, че циците на жената са за кърмене на бебе. Някак си това убягна на една-две генерации българки и останаха с впечатление, че циците са за намиране на е..ч, който да ги издържа като к..ви. За самото кърмене съм чувал доста интелигентни хора да твърдят, че имало заместител висококачествени храни. Като това е чиста заблуда, понеже в храните има само елементарни вещества без нужния прецизен баланс, но липсват антитела и ензими, решаващо нужни за здравето на детето. В Англия отдавна са установили при некърмените деца болстно развитие от млади години, вкл. и ранен инфаркт. Чиста статистика, понеже я имат. Така че, женки, я да видим за какво си мислите Бог ви е дал цици? Да се страстите ли, или да кърмите?

За минусите очаквам коментари. Очевидно съм прав, защото минуси без коментари означава засегнати женки, чиито мироглед се разминава с природните закони. За това няма и коментар, а само негативна реакция, типична именно за женки без мозък.

А случайно да ти е минавало през акъла, че много жени днес имат проблеми с кърменето и те какво да се застрелят ли или да ползват изкуствените храни?

Не е важно какво казваш, а как го казваш. Минусите са заради начинът, по който си се изказал! Всеки знае, че няма нищо по-хубаво и полезно от кърменето, но със сигурност гърдите на жените не са само за това :)

Това е извратено бе човек. Пази си го в тайна и заведи жената на психолог- определено има нужда от помощ.

Когато нормалното и естественото се нарече извратено, си личи колко далечч може да стигне човек в извратеността си. Навикът на извратения, както и извратената му среда могат да насложат такова силно изкривяване в убежденията, че човекът да стане неузнаваем, а лгката и разумът му да спрат да функционират нормално. Умът е удивително податливо нещо, включително на потресаващи изкривявания. Като да наречеш кърменето извратено. Това е просто хитов пример как на черното се казва бяло! :-) Смешно би било, ако не е трагично. Пази си в тайна, че кърменето е извратено. Причисляваш се към зомбираните курветини. И за теб сигурно свирка не е перверзия, а кърменето е? Ухааа! Гениално! Роб на пороците, бяга от природата... какво си? Зомби на телевизия и спосания. Ретроградно произвводно на грешките на съвремието.

Извинявай докато жена си ползва нейните ц.ц. за кърмене , ти за какво ползваш тези на любовницата си. Айде аман от лицемери.

НИКОГА не съм изневерявал на жена си. Кърменето не е нито една причина да изневеря. Лицемерно е друго - че заради упадъка на морала хората са готови да жертват природните си връзки и здравето на децата си. Заради серии от извратености сте готови да изопачите света по свой уродлив модел. Да, естествено е да се кърми дете с години. Да, това е природата в здрави й и естествен вид. Да, нормално е да не изневеряваш на жена си. Като си я избирал, да си гледал дали я обичаш, а след това я обичай и й се раддвай, докато отглежда поколение от теб. А сексът по време на кърмене не е нещо лощо, ти да не си на друго мнение?!

Абе за мъж много се вживяваш. Ти си някоя майка- героиня, недооценена и комплексирана. Жено вместо да пишеш тук фермани и да кърмиш 100 години си намери по- удовлетворяващи занимания. Така ще луднеш скъпа.

Намери пари за нови цици и успех - не допускай стари грешки.

Аз съм пристрастен към сученето, но не съм Пенелопе Круз, и на никой няма да му се насълзят очите от моето откровение.

уфф, само някви глупави коментари от загорели задръстеняци! личи си, че скоро няма да видят ц...а на живо :)

Важно е майтап да става, време да минава. Или предпочиташ хей така, без нищо весело и закачливо?

е хубаво е понякога да има смисъл, не просто да си чешете пръстите на клавиатурата ;)

Голям гъдел викаш, а! Чак да ти настръхнат антенките!

евала подай една цомба насам

от кърменето !