Трима влизат в битката за ”Мъж на годината”

Тенисистът Григор Димитров, боксьорът Кубрат Пулев и Патриарх Неофит са номинираните за "Мъж на годината 2013". Имената им, изброени по азбучен ред, събраха най-голям вот от всички 47 номинирани от Академията на Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - Трима влизат в битката за ”Мъж на годината” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до кометар гацо газобацо,искам кобрата само 1пат да те нацели мегду рогата,и си заминал на кон в аспуха. кобрата номер 1но защото е истински балгарин.

Тук виждам трима галфона, единия набеден и самонабеден за голем боксьор с фейс на гъз (дето взе много си отваря простата уста и догодина Кличко просто ше му покаже де зимуват раците), другия нищо и половина на корта, а третия некъв поп дет нема никво место в псевдо класацията, на всичко отгоре поп оглавяващ една крадлива, порочна гей сбирщина, като самият той се скри като мишка и не даде никво обяснение или каквото и да е изявление пред обществото, къв е тоя мръшляк, требе си цела реорганизация на недостойната ни църква, това е вяра, религия, християнство, а не средство за облагодетелстване и място за низости!

За мъж на годината само Кубрат!!!!!! !!!

За мъж на годината трябва да бъде избран Кубрат Пулев!!!!!!

ако и "..да се е налял, защото руча кашкавал", както е стихоплетнал колегата Паси...

Мъж на годината може да бъде Станишеф и никой друг.

Кви мъже, кви 5 лева ?!?!?

ЕСТЕСТВЕНО ГРИШО!Патриарх Неофит-не е сериозно,все пак е духовно лице и веднага трябва да отхвърли тази обидна за духовник номинация.

Тази награда- Мъж на Годината става смешна. Както разни нагласени конкурси. Тримата които са избрали да са на първите 3 места, не са постигнали нищо особено. Григор Димитров е номер 23 в света, има само две, и то случайни победи, срещу играчи от първите 10 в ранглистата. Димитров спечели един турнир на който участваха само слабаци и само един от първите 10 в ранглистата( което е станало или с парите на Шарапова или след Черно тото, след като няколко пъти отпадаше от слабаци в първия кръг ). По- скоро Мария Шарапова може да бъде избрана за Жена на годината с постиженията си, а на Григор му е доста рано. Това че е любовник на Шарапова, не означава че трябва да избират Григор за Спортист или Мъж на годината. Или пак тръгва шуробаджанащината .... Кубрат Пулев има само два мача за цяла година, като противниците му, бяха след първите 10 в ранглистата, и ВСЕ ОЩЕ не е станал световен Шампион. Ако стане световен Шампион по бокс, нека тогава го избират за Спортист и Мъж на годината..... А интересно защо са включили патриарха ??? Той за цяла година не е направил нищо запомнящо се.... Има доста други спортисти, световни шампиони с златни медали, а и не само спортисти, които заслужават повече от тези тримата да бъдат Мъж на годината. Ако изберат някой измежду- Григор Димитров, Кубрат Пулев и Патриарха, за Мъж на годината ще бъде пълен ФАРС.

дс да е организация на годината

да си представим тези кандидат мъже с разменени роли: патри арха да се боксира и да е любовник на маша шарапова, гришо да е патри арх и агент на дс, а кубрат да е на тенис корта и любовник на патриарха.

Кубрат е най-подходящ от предложените.

барабар петко (дедо нео фит) с мъжете!!!

наи достоина за "мъж на годината" е тиквата "боко"

за мъж на годината требва да бъде признат травестита маи(а) манолов(а). тои докара комунягите на власт сас шашми и травеститски номера. никои от изброените не може да бъде "мъж на годината", защото: путио гришо е мъж на маша, кубрат пък е мъж на чалгарката, а дедо неофит е мъж на дс

Какво прави патриарх Неофит в такива номинации?! Защо не си гледа църковните дела?

Какво значимо е сторил патриарха, че участва? Не че кобрата е направил нещо великовечно, ама все пак...

Само Г,ИШО

Чета коментарите по-долу и недоумевам - Неофит бил "свят" човек?? Познавам хора, които са го чували в ресторант на съседни маси да говори с други "светци" само за далавери и пари. Мъж на годината може да е отец Иван - един от малкото ХОРА в църквата. Както в скорошния избор за митрополит на Варна се видя - главната цел на живота на тези "светци" е да се докопат до доживотна власт и следователно на доживотна далавера с църковните имоти (които продават, дават под наем, секат гори,...и парите отиват в техния личен джоб).

Абсолютно излишни класации.

Идиотска държава!

Двама спортисти и един духовник. Ей тва са истинските мъже в държавата. Немам думи. Къде са добрите лекари, къде са добрите учители, къде е бай Дончо, който цял живот копае канали, за да имат вода хората.

Аз съм за Кобрата!

и аз съм за отец иван!!!!!

....да попитам в класацията що го няма главният мюфтия ...... който е вкарал патриарха в класацията е МОЛОУМНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не е малоумник, а долег, гаден тарикат, който много добре знае какво прави.

в нашата родина важат само мускулите, пердаха и е..нето. балканска работа!

Има много достойни мъже в нашата Родина!С цялото си уважение към Григор и Кубрат-желая им крепко здраве и все така да разнасяте славата на България!Но според мен Дядо Неофит е ДОСТОЙНИЯТ ДУХОВЕН ВОДАЧ!На многая лета и все така благ и справедлив!

И къде те е завел дядо ти Неофит?! И какво е направил за България?!

Разбирам добрите ти намерения, но е гавра с религията, с църквата, с човешкото, патриархът да се реди до Кобрата в класация за мъж на годината. Айде помисли си защо. Ако не проумееш, питай някой да ти обясни.

Кубрат е 1!

Амче къде са гея, бея и злодея?! Ами другарят Уригнярски мигар не е достоен?!

Патриархът, разбира се! А и що за мъж е Григор? Момченце.

Баси тъпата класация. Къде е Петко Янин - младоженеца на Републиката и ревльовците Део и Валерката Алиси-Николетов? Цяла година четем за тях пък никой не ги номинира. Що така?

Отец Иван заслужава много повече да бъде номиниран,защото прави нещо реално.Имах големи очаквания за новия патриарх,но нито го чух,нито го видях от избора му насам.

Цинизмите в България нямат край ! Да, разбирам известни спортисти, артисти, некорумпирани политици, да бъдат номинирани, но...Патриарха, който е свят човек, много благороден, умен и ерудиран, не бива да се включва в такива светски топ класации!!!Това е гавра!

Е, анджак, де.

Кубрат, разбира се!!!

щом става въпрос за МЪЖ, след вчерашните думи на маша ......

Харесват ми и тримата, сериозно.

Спретнете си тогава един ганг-банг!

За туи требат петима и жена, само с тия нестаа

Гришо бие сърбите и е*е рускините. Те това е Мъж на годината

е, то рускините е много трудно да ги опънеш щото! :)

кому е нужна такава класация? Какво толкова са направили тримата? Най харесвам Гришака, ама за него и Пулев си има класация тамън като за тях - Спортист на годината. За Мъж на годината трябва да си направил нещо велико, не виждам такъв човек в България, същото важи и за Жена на годината.

Трябва да е Кубрат, Григор също е добър кандидат, но Кобрата блестеше повече тази година. Ако изберем патриарх Неофит, сме много прости...

Трябва да е по размера, че е най-обективно.

Най- популярните хора в страната трябва да бъдат творците!Те създават всичко ново и те трябва да са елита на нацията.Спортисти,артисти,масата работещи са изпълнители.Наистина, сред тях има и талантливи,но елита на нацията са творците.

Кои творци? Лора Караджова или Криско?

Не бе, Биг Ша!

3333 пише за творците, а не за посочените лигави изпълнители! Творците са тези, които създават....Разбирам че не ви е ясно,но....мъката си е за вас!?

Като се знае коя е жена на годината, очаквам Евгени Минчев да спечели "Мъж на годината".

коя е жена на годината?

Извинявам се, ... красавица.

Кубрат е мъж, който харесвам, защото притежава достонствата - чест, патриотизъм, не е алчен, обича родината си, работи с професионализъм и е от малкото останали мъже, които не си скубят веждите. Той е мъж, българин, който работи и живее за България, макар и да може да печели повече в чужбина!! Благодарна съм Ви, г-н Пулев, а също и цялото ни семейство!

е да, обилното и неоскубано окосмяване е солиден аргумент в негова полза

Или казваш и лакирани нокти, и прашки не пречат.

а да не би Пулев да ви плаща семейните сметки на вас та сте така благодарни:))))

Има неща, които не могат да се дефинират финансово.

Да, мъж е и още как - мъж, който изпълнява мръсни поръчки и реже пръсти!

Дайте Тервел да изберем, той е по-космат!!!

Не бе, Азис, щото е изцяло обезкосмен.

аз съм ТВЪРДО за Гришо много готин пич , кефи ме!

Ivan

Боже! Това мъже ли са!?

Не споменавай името Божие с тая уста! Ти нали не си мъж, какво те интиресуват тези тук?

ООоо плазмодич кво прайш тука уеее?