Коментари - ”Злите езици” одумаха Венета Райкова и Деси Слава | life.dir.bg
назад

”Злите езици” одумаха Венета Райкова и Деси Слава

"Злите езици" дадоха своето мнение за двете номинирани за изгонване Съквартирантки във в. "Политика".

Обратно в новината

Коментари - ”Злите езици” одумаха Венета Райкова и Деси Слава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само вьпросите на Коритаров разкрихаплиткоумието на Венетка, не забелязаьте ли?

Не обичам чалга и не слушам, но се подразних от коментарите на Патрашкова снощи, че ДесиСлава била неграмотна и ограничена интелектуално. Кой е казал, че хората с висше образование са интелигентни и умни. Ненавиждах Азис преди, но в къщата той показа, че не е по-тъп от Венета и от другите, напротив. Познавам хора със средно образование, които могат да сложат в малкия си джоб хора с по две висши образования по интелигентност и обща култура. Аз също съм със средно образование, но около мен бъка с малоумни и ограничени висшисти, които не могат едно смислено изречение да съставят.

ТАЗИ ВЕНЕТ АКО МОЖЕ НЕ ЕДИН ЖИВОТ АМИ И ЕДИН ДА И ПОДАРЯТ НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОЦЕНИ СТОЙНОСТНИТЕ НЕЩА МНОГО Е ДАЛЕЧЕ МИЛАТА ОТ БЛАГА ДУМА,УВАЖЕНИЕ,ПОДХОД РАЗБИРАТЕЛСТВО

нормалните хора си седят на задниците и бачкат, а не ексхибиционират

взе да намирисва на сериал и то латински - Здравко, Тишо, аман, тия вече ни омръзнаха. обаче си е сеир, разни хора си простеят през целия народ, еми то това е разликата между глупака и умния - всеки си има тъпи мисли ама умния си трае, а тъпака си ги казва, та така и с нашите хора - излезли да им се смеят хората - и това ако не е простотия?????

Венета снощи се доизложи пред Ники Кънчев до възможния максимум. Цитирам по памет Ние с мъжа ми въобще не се бяхме договорили кого да номинираме. Ние сме толкова честни! Щастлива съм, че съм се омъжила за такъв достоен и честен мъж. Иначе с Азис се договорихме да не се номинираме взаимно. С това изказване на фона на цялото и поведение става ясно, че женицата е твърде елементарна, ограничена и има самочувствие без никакво покритие. Няма нужда от повече коментари. Не знам това ли е най-ценното човешко качество - да лисваш помия в лицето на някого без въобще да се замислиш за последствията. Най-малкото може информацията да е погрешна. Но не - тя изпитва удоволствие да злепоставя хората.

ДЕСИ Е СЕКСИ ККРАСАВИЦА ПРЕД ВЕНЕТА С НЕНИЯ РЪСТ ВЕНЕТКА САМО ХАПЕ И КЛУКАРСТВА ЗА ДРУГИТЕ И САКРТНТИ ТЯ Е ЗА ИЗГОВАНЕ ОТ КЪЩАТА НА БИГРАДАР2 НЕ МИ ХАРЕСВА ВЕЧЕ НЕКА ДЕСИ ОСТАНЕ В ИГРАТА А ВЕТА ДА СИ ХОДИ С Т ИШО

Айде айде,моля моля, то тя Венета е една светица...няма що.Мноого морална личност,като говори за живота на другите,по-добре да погледне себе си и да си спомни кой се снима гол по катерица по списанията. > http://i.dir.bg/star

Жалко за НВТ ,сега савсем се изложи с тези уж випове.Смешна история покозват на народа как изглежда в момента цялото ни общество в момента .Парите са изпили акала на всички без изключениелКатето Евро направо се изложи тотолно ,тя да не е от центъра ма Манхатън като приятелката си Деси а Маги какъв вип е тя що не се прибере в къщи да пази мъжа си и да мухарчи парите ,че току виж я зарязъл за нещо по сносно.На Христина единствената и грешка беше брака с комплексаря Здравко ,дори и парите не са му помогнали да си купи самочувствие явна. НАМА НИТО ЕДИН ВИП В ТАЗИ АУДИТОРИЯ ОТ СМЕШНИ И КОМПЛЕКСИРАНИ ХОРА,ЖАЛКО

abe hora,ne vizdate li ,ce tam vutre v kustata te prilichat na opitni beli laboratorni mi sleta!!!po-dobre daite si parite za nqkoe siropitaliste ili za nqkoi bolen chovek...tolkova li e vazno za vas tova,koeto stava vutre v kustata??nqmate li si lichni grizi i problemi,ta pulnite goba na bogatasite v NTV,NACHELO S NENAQLIQ SE NIKI KUNCHEV???

абе хора,защо се принизявате до нивото нанякои хора..? Гледайте цирка и спете спокойно.Цяла ни държава е цирк.

zasto da ne gi izberem za prezident i vuice prezident azis i desi silikona.njama da ni trjabva i gerb desi go ima.goljam sram skapi balgari

Честно казано, който праща смс-си в Биг Брадър е луд .

Десислава е най достоина да спечели голямата награда.Тя е много добра купонджийка.Тя е много добра, весела, мила.какво ще кажете за Калин?И той купонджийства като Деси.Те са много добри хора.Венета е най-тъпата от всички.

Защо приказка, бе мила? Аз изтъквам само факти: Десислава е много талантлива певица!/ Аз не слушам и никога не съм слушала чалга!/ Не съм специалист, учила съм само елементарна теория на музиката и солфеж, но това ми е достатъчно, за да имам вярна преценка. Този факт е признат от всички и от съквартирантите в къщата. Другият факт: Венета си навлече неодобрението на част от съквартирантите и огромна част от зрителите само и единствено със злобните си подмятания и провокации. /Нея пък харесвах, но уви!/ А защо предлагаш да не вярвам в приказки? Преди доста години, идеите на Леонардо, наподобяващи приказки, са смятани за налудничави. Да, ама бъдещето показа друго. Да си вярва кой в каквото ще! Само нека интелектът, човещината и талантът, подплатен с труд, да бъдат идеалът на бъдещето, а не разните съмнителни интелигенти.

Koi izmisli tova semeistvo vatre?Hristina i Zdravko.Mlado momice tolkova ograniceno i zlobno.Ujasna kombinazia .Kakav sram...

Деси Слава показа как трябва да се държи една истинска звезда. Венета никога не е била звезда, а след излизането й от Вип Брадър някой който е луд би я наел на работа! Венета Райкова - вън от къщата!!!

Задавал ли си си въпроса драги зрителю на ГОРЕЩО?Какво в крайна сметка научаваш от това предаване?Все едно че четеш жълт вестник.Няма нищо стойностно в него,а Венета наистина е пълно бездарие.Жалко,че толкова много я лансила Нова телевизия, а и последната всъщност е последна по интелигентност между всички останали телевизии.

A taq Hristina da hodi da kopa nekyde, 4e s taq revnost neinata i huq na Zdravko i e mnogo.

Neka spe4eli Kalin! 4ak me kefi kak se smee:)

Венета не спечели 75000 за себе си а за благотВорителност.А всички Вие които употребявате епитети по неин адрес - така както и останалите в къщата, изразявате безсилие и липса на доводи.Венета има слабости като всеки от нас но е с много повече качества от останалите жени в къщата.Тя трябва да остане.

Валка, за съжаление нишо не пия, че да има нужда да изтрезнявам. По-скоро твоето мнение напомня евтиния сценарий на сапунка - милата и талантлива Пепеляшка (Десислава) е незаслужено оскърбена от гадната и злобна мащеха (Венета), която и завижда за ангелския глас и божествения талант... Стига де, не ми казвай, че вярваш в такива приказки ;) Остани си със здраве!

НИЕ ПЪК ХАРЕСВАМЕ ВЕНЕТА! ВИНАГИ ЩЕ ХАРЕСВАМЕ УМНИТЕ,А ДЕСИ ДА ИДЕ И ДА УЧИ МАЛКО,А НЕ ДА КАЗВА ,ЧЕ МАНХАТЪН Е СТОЛИЦА И МНОГО ДРУГИ ПРОСТОТИИ !

Много се извинявам, ама Вие нямате ли си друга работа?! На мен не ми харесва и не гледам. СМС може да пусна за децата на загиналите и пострадали/инвалиди - бивши полицаи, ама да си хабя времето, парите и нервите за чуждата простотия /порнография/ ?! Айде моля Ви се, дръжте се като големи хора :)

Венета е по-гнусна и от мен. Тя е проститутка и в моралния и във физическия смисъл на думата. Да каже как си взе дипломите. Да каже кой и как я уреди в НТ. Тъпа комплексарка. Няма талант за нищо освен за гнусотиите, които са й в кръвта. Само един човек без морал може да води такова предаване. За пари е готова на всичко. Тя е от съществата, защото не е човек, а отровна змия, които ненавиждат всички превъзхождащи я. Тя няма приятели, няма колеги, които да я харесват и уважават. Да не говорим, че вся ужас в мъжката половина от обществото. За нея има само съюз за пари с такива като пияницата Новева и сливенската проститутка Христина. Какъв журналист е тая пачавра? Не може да говори правилно: Мое ли такова нещо-казва. Говори за чукане, оргазъм, пипа тоя оня по пишките, пита Пеньо с кого е правил орална любов, мис Б-я девствена ли е и после ми говори за морал. Лигави се с тюфлека Тишо, който не може да я изчука и злобата й нараства ежеминутно към такива като Деси, които са обичани и желани от мъжете. А на всичко отгоре от ботокса й се е сковала физиономията. Прилича гипсова отливка. Крайно време е да се махне от екрана, че ще почнем да се стряскаме от нея. Напълно неадекватна, като всички тук, които я защитават. Ако имаше грам мозък, щеше да разбере, че я ненавижда цяла България и особено мъжете. Ако имаше мозък щеше да разбере, че реже клона, на който седи. Тия от които си вадеше заплатката, ще я сритат в дръгливия гъз. И трябва да кани Христина, Новева и Здравко да припадък. Ако имаше милиграм мозък, намаше да копроментира НТ с поведението си, с приказките си за подписани договори за пари с Азис и Деси. Ако се изцепи някой така да говори за ведомството си, или фирмата, в която работи да говори като нея, на другия ден ще бъде вън. Но тя няма нито култура нито получено свястно образование, нито морал, нито мозък, нито адекватно поведение. Да доийде доктор, да я прибере. Тя развива прогресивна лудост. Помощ?!?!?!

venito i hrisito da se vzemat pod ru4i4ka i da si hodqt na selo.tolkova sa prosti ta 4ak sa lo6i.poglednete istinskata jena magi.nito edna ot tezi oburkali se jenici ne moje na malkoto prust4e da i stupi.a desi i kateto sa tolkova pe4eni i zabavni 4e e normalno tezi prosta4ki da im zavijdat i da ne gi haresvat.kogato grozdeto e visoko e kiselo.selqn4eto ot sliven i to s desislava 6te mi se sravnqva!dali ako znae6e kolko e sme6na nqma6e ve4e da se e grumnala?

SHIZOFRENI4KI SA VSI4KI V KUSHTATA!! A SEGA VENETKA BILA JERTVA,AI STIGA BE NIE DA NE PASEM TREVA! TQ E TOVA ZA KOETO SE PREDSTAVI VSU6TNOST NEKUDURNA,ZLOBNA, TUPA,NEMORALNA!!!

На всички е известно, че Венета Райкова се показа като злобна и завистлива махленка, каквато всъщност е. Не ми харесва парада с нейните висши образования без покритие. Затова и се опитва да манипулира и нахъсва тези, за които смята, че са по-прости от нея. Освен това не притежава никакво човешко достойнство и затова смятам, че трябва час по-скоро да излезе от къщата. Зрителите не трябва да се страхуват, че като излезе Венетка, няма да има повече шоу. Тя и без това досега не е участвала в него, а само в сплетни и клюки. Напротив - тя като излезе ще започне голямото шоу, защото много хора вътре искат да спечелят парите. тогава ще стане интересно!

Веднъж и подариха 75 000 чрез една от игрите си. Втори път я вкараха в шоуто барабар с мъжа и. Трети път води шоуто си отвътре и го използва за собствените си цели. И при все това не спира да обяснява колко е бедна (с други думи - недооценена от същата тази телевизия) и да коментира личните договори на участниците (с други думи - същите тези продуценти, които я толерират). Шефове на НТВ, какво е това? Вие или сте намерили цаката на тая арогантна кучка (не знам ка как се нарича жена, която морализаторства след голи фотосесии във всички възможни списания), или броите зрителите си за малоумници!

spored me Veneta e mnogo gotina i vinagi si li4i 4e kogato pravi predavane dava vsi4ko ot sebe si,dori kogato be6e bolna i edvam govore6e, osven tova vqrno 4e ponqkoga zadava neudobni vuprosi, no nikoga ne zloupotrebqva, spored men se bori 4estno i zasluzava da ostane,az q mislq ve4e za edno dobro i borbeno momi4e, koeto vse pak gleda da e dobro kum horata i ima nqkakvi principi,za razlika ot mnogo drugi.Uspeh na Veneta.

Веднъж и подариха 75 000 чрез една от игрите си. Втори път я вкараха в шоуто барабар с мъжа и. Трети път води шоуто си отвътре и го използва за собствените си цели. И при все това не спира да обяснява колко е бедна (с други думи - недооценена от същата тази телевизия) и да коментира личните договори на участниците (с други думи - същите тези продуценти, които я толерират). Шефове на НТВ, какво е това? Вие или сте намерили цаката на тая арогантна кучка (не знам ка как се нарича жена, която морализаторства след голи фотосесии във всички възможни списания), или броите зрителите си за малоумници!

ДО NELLI & SMS ТИ МИЛА МАЙ ИСКАШ ДА МИ НАПРАВИШ МИ!?

A be glupazi ,kato ne vi haresvat ne gi gladaite! Discovery dava mnogo po-interesni nesta.

ДО NELLI & SMS ТИ МИЛА МАЙ ИСКАШ ДА МИ НАПРАВИШ МИ!?

Не знам с какво блести Десислава, като е дала 3600 евро за силигон в гърдите и други такива щуротии. Разбирам да се хлави с естествена красота, без грим и без токчета не е нищо. На Азис му личат дупките от липосукция по кожата. Трите - Катето, Деси и Маги са по глупави от трите момичета от Благоевград. Според мен извън къщата всеки си има своите предимства. Но има нещо, както в другите предишни предавания, продуцентите на предаването изкарват в този един час вечер и на лайфовете най-лошите черти, за да могат хората да пускат СМС и да се събират повече пари. Всичко е по сценарии.

ВЕЧЕ НЕ МОГА ДА СПЯ НОЩЕМ. ЧУДЯ СЕ ПРИ КОГО ЛИ ЩЕ ОТИДАТ ПАРИЧКИТЕ. ДАЛИ ВЕНЕТКА ЩЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ НОВ АПАРТАМЕНТ. ИЛИ ТИШО ЩЕ СИ ПРИСАДИ КОСА. МОЖЕ БИ КАТЕТО ЩЕ НАПРАВИ ОКОЛОСВЕТСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ С МЛАДИЯТ СИ ЛЮБОВНИК. АЗИС ЩЕ СИ УГОЛЕМИ ГЪЗА, КИТАЕЦА ЩЕ СИ НАМАЛИ ЧЛЕНА А ПЪК АЗ ЩЕ СЕ ПОДДАМ НА ЕВТИНИТЕ ПРОВОКАЦИИ НА НИКИ МАФИЯТА И ЩЕ ПУСКАМ ЛИ ПУСКАМ SMSи. ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ МАЛОУМНИЦИ СТЕ ГОЛЕМИ

Ако ти си трезвомислеща,значи Земята е започнала да се върти обратно.Според мен не си дори и мислеща.Ти и двамата пубери сте доста объркани хора със съмнителна ценностна система.Абе к`во ти обяснявам.Съветът ми е : ходи се гръмни. Вземи с теб и Венчето.

всъщност всички са еднакво тъпи и прости жени и мъже, абсурд е да се мислят за вип. обаче и между тях има по-сърдечни -Васко , Китаеца , както и истински талантливи- Васко и Деси, а вероятно и Калин. Всички останали са пълнеж и псевдо/Евро например-великата актриса на България/. но на мен най-ужасни са ми Здравко и простата му жена , добре , че им е сладко детенцето и дано то да е различно и от двамата простаци.

НИКАКВИ СМСи НЕ ПУСКАТЕ. НЯМА ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО И ТОВА Е!!!!!

БРАВО! ОТКРИХТЕ ТОПЛАТА ВОДА. АЛО ДА ВИ СВЕТНА .НИЕ ТУК ПРОСТО СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ.А ВИЕ НИ РАЗВАЛЯТЕ КЕФА.

аз горе-долу харесвах венета, доколкото мога да харесвам жълт журналист. защото тя е това. каква звезда, каква образованост? за нейната работа е нужно да имаш разкрасяващ екип, манталитет, който ти позволява да се ровиш в бельото на другите, както и липса на всякаква етика. с последното аз лично се сблъсках, по повод едно от предаванията и. това предаване е на запис и се манипулира до вида, който е най-удобен за него, а не за гостите. в резултат на което те често излизат от там ощетени. разбира се, когато си приел да участваш в лишено от всякаква стойност предаване - поемаш и този риск. НО! вип брадър не е горещо и там една професионалистка, каквато венетка претендира, че е (тя дори се смята за звезда), не може да злоупотребява с информация (и то непотвърдена), за да злепоставя останалите - напълно умишлено и уж като пръв радетел за истината. че райкова е елементарна, злобна и обременена е видно и с просто око. баща ти може и да обяснява някои неща, но не ги оправдава. дано нова телевизия, след като си позволи фрапантно да я толерира (каква равнопоставеност има в това за влезеш с мъжа си и двойно да номинираш? а да водиш предаването си и да го използваш, за да манипулираш зрителя?), да вземе под внимание негативите, които тая женица събра и да спре и без това преекспонираното вече горещо. или най-малкото - да престане да ни обяснява колко най- била водещата им. не подценявайте нас, зрителите, драга ми венето и г-жо зурлева, само защото нас не ни показват по телевизията. и ние имаме образование-две, и ние правим краиери - чистоплътни при това. и сами можем да преценяваме кой какъв е. надявам се довечера това да се види и то ясно! 1741!

Мамче,шоуто няма послание бе.Ако ти е интересно и се забавляващ-гледай.Не търси под вола теле.Ако искаш послания збъркала си адреса.Чети класика,някои съвр. автори,ходи на театър,гледай европейско кино,гледай Дискавъри и т.н.Абе требваше сама да си го разбрала.Елементарно е.А ако искаш съвет за децата ти,по-добре намери някой друг да ги възпита.Айде ходи им зготви нещо,че цял ден си пред компютъра и се занимаваш с хорските работи.

Ei ti SMS stiga pisal. Q zalqgai nad order guidite 4e skoro shte ima klasno i shte se oformqme za sroka

аз горе-долу харесвах венета, доколкото мога да харесвам жълт журналист. защото тя е това. каква звезда, каква образованост? за нейната работа е нужно да имаш разкрасяващ екип, манталитет, който ти позволява да се ровиш в бельото на другите, както и липса на всякаква етика. с последното аз лично се сблъсках, по повод едно от предаванията и. това предаване е на запис и се манипулира до вида, който е най-удобен за него, а не за гостите. в резултат на което те често излизат от там ощетени. разбира се, когато си приел да участваш в лишено от всякаква стойност предаване - поемаш и този риск. НО! вип брадър не е горещо и там една професионалистка, каквато венетка претендира, че е (тя дори се смята за звезда), не може да злоупотребява с информация (и то непотвърдена), за да злепоставя останалите - напълно умишлено и уж като пръв радетел за истината. че райкова е елементарна, злобна и обременена е видно и с просто око. баща ти може и да обяснява някои неща, но не ги оправдава. дано нова телевизия, след като си позволи фрапантно да я толерира (каква равнопоставеност има в това за влезеш с мъжа си и двойно да номинираш? а да водиш предаването си и да го използваш, за да манипулираш зрителя?), да вземе под внимание негативите, които тая женица събра и да спре и без това преекспонираното вече горещо. или най-малкото - да престане да ни обяснява колко най- била водещата им. не подценявайте нас, зрителите, драга ми венето и г-жо зурлева, само защото нас не ни показват по телевизията. и ние имаме образование-две, и ние правим краиери - чистоплътни при това. и сами можем да преценяваме кой какъв е. надявам се довечера това да се види и то ясно! 1741!