С луксозни церемонии се ожениха ген. Атанасов и Тошо Тошев

Редакторът на в. "Труд" Тошо Тошев и красивата му приятелка Ваня се венчаха тайно в хотел "Палас" в комплекс "Слънчев ден" вчера. Лукс, въплътен в бели и розови орхидеи, златни халки на "Дамяни", златна рокля на "Долче и Габана", кристални чаши, инкрустирани с камъни "Сваровски", съпътствал пътя на младоженците до олтара.

Обратно в новината

Коментари - С луксозни церемонии се ожениха ген. Атанасов и Тошо Тошев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един СИ ДАВА МЛАДОСТ -ЗА ПАРИ , ДРУГ С ПАРИТЕ -СИ ВРЪЩА МЛАДОСТ , ВСЯКО ВРЕМЕ ДАВА БРАКОВЕ -ДОГОВОРИ, А ВСЕКИ ОТ ТЯХ СИ ПЛАЩА ЦЕНАТА !

Не бъдете злобни бре! Мали...

Не бъдете злобни бре! Мали...

Абе тия дърти пергиши по колко пъти ще се женят !!!

Младите жени е модерно да се ориентират към мъжете с дебелите портмонета - разбираемо защо

Защо всички са толкова завистливи и консервативни ??? И не вярват в любовта? Парите не значат щастие ! кога най-после хората ще проумеят това ??? А пък човек може да обича и да бъде щастлив на всяка възраст, нали ? И би трябвало да се стреми към това

Очевидното и за двамата е потвъреното в нещастния ни живот: Никога не е късно да станеш за резил!! Трагикомичното в нещастната ин държавица е, когато бивши цървулановци, в последствие мошеници и крадци от т.н. преход от социализъма към комунизъма се правят на баровци и си устройват пищни митенчийски събирания, т.е.с ватби!

Ei,vsi4ki vie mai zabravihte,4e svatbite sa hubavo ne6to ,ne e vajno koi se jeni.4ESTITO

Abe stiga ste pisali za zawizhdane!! kak bih mogla da zawizhdam na tezi zeni! Ta tezi dartaci merishat na starost!

Тошо Тошев прибра парите на бившите профсъюзи и се забрави. Това правят парите от човека- или става за смях, или го гръмват някъде. Няма кой да му потърси сметка - профсъюзните лидери са получили и те по нещо затова си мълчат.

Tja i bulkata na Generala ne e tolkova mlada -pomislete 33 godini i nikoi ne ja e vsel ,ili i mirische ustata ili nesto drugo i kuza ...a sa kompleksite njama vasrast osobenno ako sa v klimaksa...

няма любов а само интереси!!!!!!!1 СМ И ТО СТАРИ а за момите да им са честите РОРТОФЕЙЛИТЕ НА СТАРИТЕ КОЖИ/ мъжете им/......

Откъде взехте пари за толкова пищни сватби? От нашия гръб нали? Ма....та ви долна.

E i nie trqbva da imame rabota!! Dartite pesove na rabota-Narodno sabranie, ili vesnikarska redakciq-bez zna4enie.Vagnoto e da si mislqt 4e sa OK s texnite triotvorkovi devici!

След като ГО изкъпе, да отвори прозорец и вратата! Следващо е ясно........да дойде младото жребче...

Двама смотани дъртаци се вдетенили. Смееех!

GOLIAM PRAZ!

На тези години по евтино излиза да чукаш на семейна промоция. Хаирлия да е! На всеки дъртак - млада булка.

i to kade si pravi svadbata-v kraipatno dolnoprobna kra4ma LEBEDA.Niakoi e lebed ama koi???????

Абе вие в ред ли сте? Къде видяхте млади момичета? Вярно че тези лелчета са по- млади от мъжете си, ама чак пък момичета? Просто ме застреляхте!!!

Кое е луксозното в сватбата на ген. Атанасов за разлика от парвенющината на Тошо Тошев? Или целта е да се приравнят двама души на политическите полюси на България? А после -всички са маскари. А сега погледнете мнозинството от тъпите коментари. Да-а-а, Тошев не напразно е назначен от ДС във вестникарската индустрия.

Ама да им е честито. Хората незнаят какво да си правят парите и си търсят кой да ги харчи, като че немогат да го вършат и без много шум. Атаносов изглежда, че изпраща дъщеря си на абитуриентски бал. Жалко за момичето, но това си е негов избор, то си е направило сметка.

Да ги.....в скапаняците.Парите от скапаните сватби по-добре да дават за по-смислени неща.

През оная работа ми е за кого са се оженили двама комлексари. Колкото единият е журналист - толкова другия е политик.

ха ха много завиждачи тука бре...да са живи и здрави младоженците Тошо и Ваня и наздраве :))))

Да са живи и здрави, и да се обичат много години!

4estito na agenta bor-por

Е,верно,че животът е личен,ама малко дискретност,бе господа. Или напук на бившите си жени се напъвате да видят че все още дишате и не сте в кома. Ама вие не сте ли в кома наистина? Много смесшно!

Bravo! Za lubovta granici niama!

Tosho,sori ama si mnogo protiven,aide nai-nakraia dartite pomiari da izlezete v pensia.

няма лошо щом се обичат да се вземеат. На мен лично ще ми бъде малко неудобно да се омъжа за човек с 20-25 години по- възрастен. Като ги гледам тези момичета ми е тъжно за тяхл

Голяма част от нас българите са силно комплексирани и това личи най вече, когато такива хора забогатеят и/или заемат значима длъжност. Опасно и неприемливо е такива хора да имат претенцията да управляват държавата и нейните институции. Точно такъв тип хора са готови на всякакви гнусотии(поръчки,зло за да се задържат на върха.

Само ми е мъчно като си помисля-ами кой ще им върши мъжката работа при тези млади жени! Ама може ли така- дъртаците за пред хората ще превърнат тези розички в невротички! Ама млади момчета,ама помагайте бе...

КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТЕ ИЗОБЩО С ТИЯ ДЯТКОВЦИ .............ИМА СИ ЗА ТЯХ ................

Честито на младоженците! Да са щастливи заедно, напук на завистиците! А на тях бих казала: Хора, научете се да обичате, за да повярвате, че за любовта граници няма!

След Азис и Китаеца, това е втората женена еднополова двойка, известна у нас (прочетете заглавието!).

Г Е Р О И , Ю Н А Ц И - Т Ъ П А Ц И !!!!!!!!!!

ДО ДРИНОВО : Знаеш ли тъпанарки , че ние си гледаме живота и по- добре от тези ПОДЛИЗУРИ . Но това не ни пречи да ни се повръща от тях , и тяхното поведение. А такива селяндурки от Дриново дето сте на майната си и незнаете нищо за тях , си мълчете и не пишете глупости цяла българия да Ви се смее.

Хора, обичам мъж който е с 26 години по-възрастен от мен и който ме кара да се чувствам като принцеса ако и да не е богаташ, за да ми купи маркова венчална рокля.... Мисълта ми е - за любовта възраст няма. Е, вярно че и за брака по сметка важи същата максима.... Когато единият е стар и богат винаги има място за съмнения, само че не мисля че е наша работа.

Лошото е,че такива хора са във властта.Атанасов не може да управлява едно семейство/това не му е 1-ви брак/,а тръгнал да управлява цяла държава.

На третата снимка генерал Атанасов е заел поза на носорог!

На снимката жена му на Тошев се готви да го целуне с погнуса !

Кой по ред брак е този за Тошо Тошев - 4-и, 5-и, 6-и? Ясно, много му е дебел ... портфейла на човека, който се е отказвал официално от баща си, понеже бащата бил пратен в Белене!

МЛАДОженци?! Интересна интерпретация за двама чичковци, на които им става само при вида на младо, но и това не е сигурно. Абе, важното е да има хляб и зрелища. Доискало им се е на хората и го направили, това е жалко. А тези млади жени каква любов ги тресе?! Важно е някой чичко-паричко да се грижи за тях до следващата. Да са живи и здрави и по-малко да ни занимават със себе си. П.П.Нямам нищо против мъжете на тази възраст, но нека да го правят някак по-достойно за годините им.

ГЕРОЙ НА НАШЕТО ВРЕМЕ -НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО -НАВРЕМЕТО ШУМКАРИТЕ КАТО СЛЯЗОХА ОТ ГОРИТЕ ПЪРВО СИ ПОДМЕНИХА ЖЕНИТЕ ЗА ПО-МЛАДИЧКИ,ВЗЕХА НА ФАШИСТИТЕ КОЛИТЕ И ВИЛИТЕ ЯДОХА И ПИХА ЦЕЛИ 45 ГОДИНИ .

За ТТ е ясно от къде си получава заплатата. Интересно АА какво работи или вдига супер сватба само с парите от пенсията си.

ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СИ ГЛЕДАТ ЖИВОТА И ВИЕ СИ ГЛЕДАЙТЕ ВАШИЯТ ИНАЧЕ ЩЕ СИ СТОИТЕ НА ТОЗИ ХАЛ ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ ,ЧЕСТИТО И НА ЧЕТИРИМАТА И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МЛАДОЖЕНЦИ!

Желая им на двамата , тези достоини, честни, умни, справедливи,работлив любов в огромните си сърца подаряващиги на тези толкова мили и очарователни млади дами. Желая им светло и да се радват на много деца бъдеще.От цялото си сърце им го желая.