Елена Петрова: Понякога ревнувам Калин Врачански

Актрисата Елена Петрова, която изигра съпругата на Калин Врачански в "Стъклен дом", изпитва ревност, когато той се влюбва в други жени на екрана.

Обратно в новината

Коментари - Елена Петрова: Понякога ревнувам Калин Врачански | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тва ли е оня , който пазарува с безконтактни карти и се цупи от телевизора ми

Това е и*ахти лишената от смисъл новина! Честно! Нова висота в светската журналистика...

Според мен е красива, но като актриса е гОла вОда! Съвсем съзнателно не я гледах в Козия рог, за да не си разваля впечателнието от оригинала на филама. В "Стъклен дом" беше толкова инфантилна, неясен говор, едва ли не рецитиране на репликите. Да я гледа човек без да я слуша!

Не харесвам Елена Петрова! Посредствена е :(

Тая пърхутлийката в тоя новия филм има ли я само по пърхут некъде в него ....да знаем дали да одим да я запяме.....ха ха...

В стремежа за оригиналност понякога се казват големи глупости.Изказването на Елена е такова- тъпо, ама много тъпо!Но тя толкова си може...

Сигурна съм!Нито един от коментиралите не е гледал театрална постановка с нейно или негово участие. Много си личи. Да видим първо новият им филм и да коментираме после:)

Елена Петрова се появи в римейк на "Козият рог", където ролята й беше повече от потресаваща. След това ни рекламираше шампоан за коса... Участията й в пиеси и филми са незапомнящи се. Слаба игра, много театралничене, големи претенции.

Таз особа не караше ли пияна из центъра на София ...

Хайде стига сте плюли! Прекрасни са! Да са живи и здрави! Много са талантливи и много си подхождат.

Ленче, който те е излъгал,че ставаш за актриса е имал някакви други помисли...

Тази Елена е много хубава, а с годините става още по-интересна.Лошото е, че е минала през много ............премеждия.Да любиш такава жена,е все едно коркова тапа да правиш на нова.Но си има хора за всичко, здраве и успех и желая.

Много симпатична жена, не знам какво толкова я хулите.. Тази професия не е лесна, като нея не харесвате коя млада актриса харесвате? Плюете по Радина, плюете по Луйза, коя одобрявате?

При тази бездарието е очевадно, за другите може да се спори!

Коя е "Луйза"?

Съученичката от първи клас, който така и не успях да завърша.

"Луйза" е Луиза Григорова, макар и да ти боде в очите неволната грешка, надявам се си схванал/а мисълта ми. (Крайно време е да има бутон коригирай)

тази жена не спръ да му се натиска.големи намеци голъмо чудо.хаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тези двамата не разбраха ли, че не играят добре заедно ?!? ' поносимо ' им се получава , ако до всеки от тях играе друг, наистина добър актьор и ги спасява в бездарието им .

Адски посредствена и бездарна актриса е Ленчето. Става само за реклама на помади за коса.

тази добре се уредила няма какво да ревува стахаха грееце граждани което е по добре *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ревнувам, особено като намеря чужд пърхут върху обувките му.

Ех, аре ся. Много сме груби. Вие може би там имате други неща.:))))))))))))))))