Ким Бейсингър сключи договор за манекенка на 60

Ким Бейсингър сключи манекенски договор с "Img Models" малко след като навърши 60 години.

Обратно в новината

Коментари - Ким Бейсингър сключи договор за манекенка на 60 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, вие, капризните мацки, естетките, ясе погледнете в огледалото! Я сега погледнете недостижимата Ким! Я сега си затворете очите и си представете себе си на 60! Бъдете живи и здрави, ще дойде и вашата 60-годишнина!

Kim is golden lady...forever

Познавам я лично - дъщеря й беше в едно и също училище със сина ми. Тя е невероятно красива на живо и на тази възраст прилича на 45 годишна. Тя спортува много, не яде месо и не яде след 14 часа след обяд. Браво, Ким - прекрасна си - продължавай все така и бъди жива и здрава! От една българска майка

Тази женица е добрият пример, който родзните кифли трябва да имат пред очите си. Не става само с фасони и плескани с козметика и разплуване на скъп диван пред някое чалга матине по тивитата. Нужно и душевност и правилна хигиена - от всякакъв вид. А тази работа се постига още от ученическата скамейка и с усилия.

На снимката изглежда на 40-45,а не на 60.Браво за добрия външен вид на 60. :)

черната златка на колко години е и видяхте ли че когато не е гримирана лицето и е цялото с пори пъпки и старчески петна все едно че е на 70 а вие я избрахте за любима звезда а ники кънчев дори и каза че е красавица моля.......коментирайте де

зависта и глупоста на българина е голяма дано остареете и вие скъпи писарушки и да сте красиви като нея ама надали

НЕВЕРОЯТНО ЖЕНСТВЕНА!..ДОРИ И НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ...ЖЕНА ОТ... ДО...ПРИСЪСТВАЛА В МОКРИТЕ СЪНИЩА НА ЦЕЛИ ТРИ ПОКОЛЕНИЯ МЪЖЕ....И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ВЕЛИКОЛЕПНА АКТРИСА...ДЪЩЕРЯ И Е ОДРАЛА КОЖАТА И НА ДВАМАТА СИ КРАСИВИ РОДИТЕЛИ.

погледнете снимка номер 5,това е единствената снимка относително в близък план.А сега сравнете кожата над шията и под шията.

Сравнявай си ти, дребна душицо. Ние просто й се радваме!

Ще ми е по-лесно да сравня тъп коментар с умен и злобен с добронамерен! Сравних ги -умните и добронамерените са по-готини!

Жената е на 60 години.Нормално е кожата и да не е опъната.Но ако сте момче и то младо ,бих Ви казала ,като жена,че съвършени хора няма.Все нещо макар и малко може още да се желае и то при много редките случаи на природно красиви жени.При болшинството има много да се желае.Както бе споменато в друг коментар видяхте ли кожата на Двете Златки без грим.Те са на половина години на Ким.И двете са с изкуствени коси,гърди .Жената е и тяло ,но и дух.Да остареш красиво и с мярка,означава добър дух.Ким наистина е прекрасна жена.

Тиква!

Тази песен е на Джо Кокър. Филмът е Девет седмици и половина. Страхотна двойка са там с Мики ... Но Мики за разлика от нея изглежда странно...

много красива жена! страхотно излъчване!

Смешно е, когато очевидна красота, световно призната, получава осъдителните коментари на хора, които никой не може да види. Винаги се чудя как изглеждат тези хора, но за съжаление се виждат само отвътре. Шията и била сбръчкана - смях!

Изключително красива жена!

Умита и безлична голяма птица.

Това, че не се е подлъгала да прави някакви драстични корекции по себе си, показва, че освен умна, е и красива. Страхотно я харесвам, и благородно й завиждам.

Упс, трябваше да кажа, че освен красива е и умна, а не обратното, но вие си ме разбрахте.

тя е една от известните лица,за които наистина може да се каже-красива.също остарява красиво

Песента на колелетата---"С много неща,може да надари Бог един човек/жена/,но няма по-голям дар от хубостта."Тук Бог е бил щедър.Красива.

Има жени и на повече от 60, които изглеждат добре. Но на тази дама тук шията й е сбръчкана, та....всеки си е различен. А 60 г. не са много, за да е жената все още хубава.

Я пак си помислете. Тя е на 60 и изглежда невероятно, а Вие се вглеждате в шията й и й намирате кусури?!

Това със сбръчканите шии го забелязват само младите глупави момичета, дето си мислят, че само младостта е красива. Всички други - и маже, и жени - знаят, че това не е така и че хубавото си е хубаво и със сбръчкана шия, а нехубавото е нехубаво и на 20. Така че - спестете посредствените коментари на толкова други хора тук, които се възхищават!

Това, което е тя, ти никога няма да бъдеш.

Естествено, че няма да бъде и защо трябва да бъде? Всички сме различни и така трябва да бъде, а такива глупаци като вас си правят идоли. Между другото не виждам какво толкова я величаете - умита и безлична.

Толкова ТЪП коментар отдавна не бях чела. Тази жена изглежда толкова добре, колкото много момичета на 20 не могат да изглеждат. Предпочитам да гледам нейната сбръчкана шия, пред разни 20 годишни свинки с паласки, увиснали кореми, бричове, целулит и акне

Или пък с гладки като варено яйце лице и шия и с излъчване на варено яйце!

За съжаление, дъщеря й не е наследила визията и магнетичното й излъчване....

Все така естествено красива, както и преди години! Наистина възхитително! Дай Боже на повече жени такова дълголетие на визията!

Е такова матуре искам.

Много добре изглежда за възрастта си! На скоро останах разочарован от сбабичосването на Мишел Пфайфър и Шарън Стоун, които също намирах за красиви.

и аз се изненадах приятно. русите жени се спаружват по-бързо /природата го е наложила/, а ким блести. харесва ми!

Шарън Стоун "сбабичосана"?! Хора, да ви имам определенията! Тези хора са холивудски звезди! Сбабичосана е единствено Бриджит Бардо, която е казала твърдо "не" на пластичната хирургия- никой от останалите не съм видяла да е "сбабичосан", та дори и възрастните холивудски звезди! Джуди Денч- можеш ли да я наречеш "сбабичосана"?! :))) Сбабичосани са жените на село, еветуално и тези, които са спрели окончателно да се грижат за външния си вид! Смешно е как с лека ръка се лепят етикети, като "сбабичосана", "анорексичка", "дебела", "мнителна" и т.н.- това самО говори за сбърканите представи за понятията и оттам за света, за манталитета и т.н. на автора на тези определения ;))

Бриджит Бардо е 20години по- възрастна от двете.

Браво бабке, добре изглеждаш/е!

Браво бе ЖЕНА! Снимката с Мики Рурк мачка направо:)

Страшна е.В смисъл изглежда страхотно.Блазе му който я има! Ние тъпанарите се караме черната или бялата златка е по-тъпа.

Винаги съм казвал ,че ако има жена висша класа това е Ким ,няма друга такава красота и излъчване като нейното ,колкото до годините и въобще не ме интересуват ,тя пак е номер едно.

да си плюя в пазвата, че като видях "Ким", помислих, че става реч за Кардашиян

Ким е страхотна, но има и други сред звездите с класа! ;)

Вярно е, но не мога да поставя Кардашиян нито в графите "звезди", нито "Класа". Преди време Кардашиян беше любимка на един друг сайт, който може би имаше за цел развеселяване на публиката и по правеше много успешно

не се излагайте като пишете глупости!ким е започнала като манекенка като млада и едва по-късно е станала актриса,така че не може да се говори, че е "тръгнала по стъпките на дъщеря си"!точно обратното е!

Уникална жена с уникално змийски поглед и излъчване на обиграна ку*ка.

А малко не ти ли въздейства змийския поглед на тази обиграна ку.ка?Ако не ти въздейства, имаш сериозен проблем!

Не, не ми въздейства. Освен, може би, че от тази госпожа не може да се очаква нищо хубаво в какъвто и да е смисъл.

И без грим, с естествената си и одухотворена красота тя превъзхожда многократно нацапотените ни, силиконови късокраки плеймейки, чалгаджийки и пр. селски момета у нас.

точно виждаш одухотвореност в тази студена и безлична жена...

Уникална жена!

Радвам се, че Golden lady (спомняте ли си тази нейна реклама от началото на 90-те) е пак под прожекторите!

Възбужда ме като я гледам ! Страхотна е за секс !!!

Наистина е най-красивата жена на света! Напълно прав е бившият и съпруг.

Изглежда феноменално, дори не мога да допусна, че е вече на 60 години...Ето, че има жени които "остаряват", ако това въобще е остаряване, красиво. Разкошна Ким, просто разкошна.

60, ама да ми падне

Супер е все още е запазила сексапила си !

Прекрасна,женствена!Вижте и София Лорен как изглежда,а е над 75 години!

винаги съм я харесвала,евала на тия години дано всички жени да изглеждаме така

От договора се приспаднати: шпакла, перука и пинсета за мустачките. И фотишоп.

Злобата и завистта са безкрайни, както и глупостта. Особено по тези географски ширини.

"фотИшоп" ли казваш :))) Научи се да пишеш! Младите грозновати жени винаги са завиждали на "старите"и красиви! хахаха Но имай предвид, че злобеенето води до още по- голямо погрозняване, така че по- внимателно! ;)))

А пък тлюлена Борисов е първи в света профи футболер на 60

И профи-Дебил тоже!!!

Дилянчо, мамин, по-добре тюлен, отколкото свиня.

тук според мен не всичко е ген,има известна доза грижи да изглеждаш перфектно.....

Превъзходна жена. От дете много я харесвам както и Моника Белучи.

и за 3 по на 20 не я сменям

каквооо ,снимката дали е актуална,тя изглежда така на тия години?????не мога да повярвам,ако е така просто евалла

А пък Лили Иванова черпи с песен за Коледа - това е другата новина. Или както се казва - от всекиму според способностите. Ако можеше Лили Иванова да стане за манекенка, и тя щеше да сключи договор, нали така?

супер готина дама и на тези години , дай баже всекиму да изглежда така на 60