Официално: Ани Салич се присъединява към Нова ТВ

Една от най-популярните и обичани телевизионни водещи - Ани Салич, се присъединява към екипа на Нова телевизия, съобщиха от телевизията.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Ани Салич се присъединява към Нова ТВ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен Салич е добра единствено като новинарка. Като водеща не ми допада - използва едни интонации, забързва в дадени моменти говора и така променя смисъла на това което казва.

Прави впечатление че се налива огромен финансов ресурс в Нова телевизия, следвайки примера на ТВ7. След поръчковата Барекова телевизия имаме нейния аналог вдясно. Нова телевизия е откровена поръчкова на бъдещите управляващи

Всеки има право сам да избира къде да работи! Мотивите на Ани Салич са си единствено неин проблем! Щом така е решила - добре!

евала Ани тези лицемери от бтв потъват бавно,само заради Слави ги гледам ако се махне и той вобще никой няма и да го споменава вече!!!

ТИ СИ ПРОСТАК ЩОМ ГЛЕДАШ СЛАВИ...БАБА МИ ВЕЧЕ НЕ ГО ГЛЕДА

Що не си....майката

Колкото и да се напъват сегашните "говорителки"немогат да стъпят и на малкия пръст на Тролева и Анахид, които дори и в зряла възраст бяха привлекателни за гледане и слушане. Сега се котират докато са млади а не заради професионализъм....А това че предимно парите ги карат да се местят от едно "гнездо" в друго не е тайна за никого..

Как можа да легнеш на сърбин? Сега децата ти какви са, с какво самосъзнание, "срби" или "бугари"?

В Бтв ще остане само слузестия с шоуто си. Жалко е, че има кадърни изпълните при него, които позволяват да ги малтретира, както Сидеров прави със слугите си.

А бе докога ще ни занимавате с тази селянка Ани салатата???

Говори на "нйъ", но иначе има визия. Герберастката телевизия сега не е тв 777, всички мигрират като птички. Но не може да се очаква повече, все пак това са журналисти и то български. Почти толкова "почтени", колкото политико-мутрите.

Много бръчки....

СТИГА С ТАЯ ФАЛШИВА "БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ" - ПОКАЗВАТ ПОКЪРТИТЕЛНИ КАДРИ ЗА БОЛНИТЕ И ИЗОСТАВЕНИ ДЕЦА, ЗА КОИТО - НЕ ДЪРЖАВАТА, А ОТНОВО БЕДНИЯ И СЪРЦЕИМАЩ НАРОД ПРАВИ ДАРЕНИЯ, А СРЕДСТВАТА ОТИВАТ ЗА ЛИЧНИТЕ АПАРТАМЕНТИ НА САЛИЧ И ПР-Е, А СЪВСЕМ МАЛКА ЧАСТ ОТИВАТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЦЕЛТА ОТ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА! КЪДЕ ОСТАНАХА НАД 1 000 000 ЛВ. КОИТО СЕ СЪБРАХА ЗА ДЕЦАТА ОТ ШУМЕНСКИЯ ДМСГ - ЗАЩО ПАРИТЕ НЕ СТИГНАХА ДО ТЕЗИ, ЗА КОИТО БЕ БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА????

Официално: не ми пука

Нормално да се местят - при по-добри условия и пари. Има къртица в БТВ. Кой е къртицата?

Къртицата е турска. Основните предавания на Б(осфор)ТВ идват от анадола.

Харесвана и обичана???????????????????????????????????????? Веселяци, че си и вярвате!

Ами то какво друго да харесаш, като друго не се предлага!

обичам и харесвам ани салич!липсва ми но по-добре да не в телевизя бтв(босфор тв) и тем подобни.тя е невероятна и уникална жена с харизма и излачване.такива други няма.кадето и да отиде ще я гледам.да баде жива и здрава и тя и децата и.весели празници ани! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

обичам и харесвам ани салич!липсва ми но по-добре да не в телевизя бтв(босфор тв) и тем подобни.тя е невероятна и уникална жена с харизма и излачване.такива други няма.кадето и да отиде ще я гледам.да баде жива и здрава и тя и децата и.весели празници ани! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като те кефи толкова много я прибери у вас!

Нова и БТВ - местят си го от левия в десния ....

Вземат пример от мен, аз като видя подобна новина и лееекичко го премествам от единия крачол в другия.

С цялото си уважение към Салич, не беше ли тя тази,която след участието си в благотворителни предавания, лапна тлъст хонорар и уж стана приемен родител на детенце от дом, но скоро го върна обратно тихо-мълком!!! Ако е вярно-"Чест и Слава" за нея! Пари, пари и пак пари...и фалшив имидж!

Гледах Нова ТВ именно защото водещите от предаванията на БТВ ми бяха противни,а те взеха,че всичките се преляха там...Сега и двете телевизии не стават за гледане!!!Остава и Слави да го боднат в НТВ!!!

Аз пък гледах БТВ, заради водещите, сега започнах да гледам Нова, защото отидоха там.....

Такава цензура и мачкане на медиите, каквото има сега и каквото наложи ХУНТАТА никога не е било от 25 години! Всички свободомислещи журналисти избягаха в НОВА, защото тя се оказа последният пристан срещу турско-комунистическата диктатура. И не е вярно, че НОВА била на Бойко, пълни тъпотии. Ако си спомняте, те другарите бесепедераси говореха навремето, че и ТВ7 била на Бойко, пък накрая се видя каква е.

6+

Ей фактологът , много тъпо бе мен , лъжеш като дърт циганин !!!Всички разбраха че Нова и БТВ са бастиони на ГЕРБ и олигарсите , ти ще се правиш на будала ! Чао мен , не лъжи хората - те си знаят!!!

И ТВ7 беше уж "бастион на ГЕРБ", забрави ли, другарю? Или тогава такива бяха опорните точки. А сега новите опорни точки са, че НОВА и БТВ са на ГЕРБ :))) Ха-ха, смешни и жалки сте. Всяка истина ви звучи като враг на вас и смятате, че враговете ви така искат. КАто каже някоя ТВ, че Орехчо е марионетка и некадърник, за вас това не е истина, а че ГЕРБ го е продиктувало. Слепи чугунени тикви, вярващи на един крадец-гей, че и мултимилионер.

Какво ни занимавате с простотии,защо само хвърляте прах в очите на хората?Защо не казвате истините и като каква се явяваше Салич в БТВ?Нещо им секна кранчето на Салич исие!Отрязъха ги отзад и им забиха един шут в месестите части,а вие плямпате простотии,каква била хубавица дъртата и нагла кошница!Простотии,простотии и пак простотии!

страхотен каруцарски език

Плюйте си на воля срещу НТВ и журналистите от БТВ,които се присъединиха към нея,цифрите сами говорят! Сутрешния блок по Нова е с най-висок рейтинг сред себеподобните.Точка по въпроса.Всичко останало са посткомунистически комплекси.

Ами, до, човешкият ресурс е определящ, не заглавието на медията....

Ей, хора... Махнете я тая телевизия от главите си - само ви промивът мозъка! Тва Нова, тва БТВ, митиви, всички ви го вкарват отзад, а вие стоите и им се радвате.

Подкрепям изказването с две ръце!

Ани е най-красивата и чаровна ТВ водеща!!!

Няма ли и тя да се жалва като ани цолова, че Орешарски я принуждава да напусне? Ха, ха, ха!!! Вашата.....алчна.

Посмали манго.

Като казах "Посмали манго" - имах предвид , че изобщо не е най-красива и чаровна.

хайде Борисов, да ти честита поредния посредствен тв нагаждач..,хайде хаирлия да е....

по кементарите си се вигда че бг никога не ше баде по добре....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм последния който би защитил БОСФОРА ама ама тяхната утайка взе че се утаи в нова :)

Жалко, надявах се да вземат Недялкооооооо

Недялко или Нидялку?

Браво Ани!Поредният демократ присъединен към антикомунистичката и ултраправдива НОВА ТВ!Благодарим ти!Ясна позиция срещу режима и репресията над бате Цецо.Само ГЕРБ!!!

Егати глупавите и неверни думи!

"...антикомунистиЧКата..." Знаеш ли какво е "илитерат"?

U каква стана тя - отговор на въпроса за реитинга на телевизиите.

Браво Ани :)))

и какво,като е дърта,само младите ли да съществуват,всеки ще остарее,дай боже!

kirchevo

ДОБРЕ АМА ВЕЧЕ Е ДЪРТА

Дърта но КРАСИВА, а Вие млади но ГРОЗНИ.

това е резултат от дългата ръка на делянчо мамин и управляващата клика /както и участието на КТБ в управлението на медията, гласно или прикрито няма значение/, според която сме се освободили от страха, а само при управлението на Б.Б. е имало натиск върху медиите. За това, че Ани Салич ще напусне БТВ уж под предтекст, че ще работи по нов проект алармира сайта 1кам1 още преди няколко месеца. Всички неудобни и критикуващи властта ги изгониха от БТВ, жалко за медията, която се поддаде на червените кхмери. Репресивният апарат работи и набира скорост, само дето не са отворили Белене, иначе няма разлика с 50-те години на миналия век, а казват че при Цв.Цв. имало полицейщина

ПРЕДИ ВРЕМЕ БОКО КАЗА ЧЕ НЯМА СОБСТВЕНА МЕДИЯ - Е, ДА , АМА НЕ! ВСИЧКИ ВЕЧЕ ПРОВАЛИЛИ СЕ ТЪЙ НАРЕЧЕНИ ЖУРНАЛИСТИ ОТИДОХА В НОВА! ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В ТЕЛЕВИЗИЯ НА ГЕРБЕРИТЕ - КАТ СЕ ПОЧНЕ ОТ НЕКАДЪРНАТА КУЛЕЗИЧ - КОЯТО НА ВРЕМЕТО КАЗВАШ ЧЕ Е КОСТОВИСТКА - СЕГА КЗВА ЧЕ ГЕРБЕРИСТКА - А ДА КАЖЕ КОЕ ОТ ДВЕТЕ! ОНАЗИ ВЕЧЕР КОСТОВ КАЗА ПРЕД БТВ ЗА БОРИСОВ - ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕ И ЕДИН ЛИСТ -БЕЗ ДА РАЗБИРА ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС! АКО НЕ СА БИГ БРАДЪР И Х-ФАКТОР - НОВА НИКОЙ НЯМА ДА Я ГЛЕДА! МНОГО Е ВАЖНО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ ОТ КОЯТО И ПАРТИЯ ДА Е И ДА СИМПАТИЗИРА - ДА ОСТАНЕ НЕУТРАЛЕН - ЕДИН ИСТИНСКИ ЖУРНАЛИСТ ! ТАКЪВ ПРИМЕР МОЖЕ ДА СЕ ДАДЕ С ФРЕНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА - АН СЕНКЛЕР - СЪПРУГАТА НА СТРОС-КАН! ТЯ ВОДЕШЕ 7/7 - ОБЗОРНО СЕДМИЧНО ПРЕДАВАНЕ! НО ПРИ НАС ТОВА МОЖЕ ДА ПОСЛУЖИ ЗА ПРИМЕР - МОЖЕ БИ РИЗОВА И ЦОНЕВ - СТАРИ ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ - ЗНАЕЩИ КАК ДА ВОДЯТ ПРЕДАВАНЕ!

а на сън изкача ли ти Б.Б., мамин сладък обсебен е от демони

АБЕ ВИЕ ОТ ГЕРБ ВСИЧКИ ЛИ ИЛАТЕРАТИ - КАТО ВАШИЯТ ФЮРЕР-ИДИОТ! ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ ! САЛИЧ НЕ Е НИКАКВА ЖУРНАЛИСТКА-ТЯ СТАНА ИЗВЕСТНА ПО ВРЕМЕ НА АМЕРИКАНСКАТА ОФАНЗИВА НАД БЕЛГРАД - ПРОСТО ПРЕДАВАШЕ ТОВА КОЕТО СТАВАШЕ В БЕЛГРАД - ТОВА КОЕТО МОЖЕШЕ И ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ДА НАПРАВИ! ИСКАШ-НЕ ИСКАШ - ГАДНА МИ Е И НЕ Е НИКАКВА ЖУРНАЛИСТКА -СЪЩАТА КАТО КУЛЕЗИЧ! Е, АРЕ - Б А С Т А - АМАН!

Кои са провалени дай пример недей да пишеш само така лаф да става

така,както вървят нещата,скоро в бтв, ще остане само пъпеша Цонев,който скоро стана ясно имал, вземане ,даване със службите по татово време!!! Само като види човек, как защитава Партията и как провокира другите участници ,.в, лице в лице, бтв ще губи още зрители!

Новинарката с топлия кравешки поглед да беше ни оттървала въобще от присъствието си на тв екрана. Особено непоносима бе в излиянията си по повод на някое нещастно дете.

Абсолютно! Писна ми да съобщава всички новини с някакво прискърбие като поп на задушница!

Ще запомня Ани с това, как с голяма усмивка, идваща от доброто и сърце ни съобщаваше новината, че в Австралия пожарникари спасили коала, качила се на дърво и кротко хрупала листа. Ани, заради такива мигове живея!!!!!!

фуцк офф битцх

Всички по-кадърни телевизионни водещи се разграничават от Информационния Слугинаж на БТВ. Това се видя ясно тая вечер в предаването "лице в лице", където Цонев задаваше въпроси на прокурора само за мнимите престъпления на Борисов и Цветанов и не спомена делото Хохегер на Станишев.

Да, вярно! Т.нар.прокурор само дето не каза стандартния лаф при нагласените интервюта с нагласени въпроси: "Благодаря за зададения въпрос!"

В България, каквото и да се напише, се излива негативизъм по който и да било. Негативизъм, злоба или омраза- навсякъде ли у нас това вече е нормалмо? Ани Салич е уважаван журналист и ТВ водещ, това, което се пише тук е просто.... завист!

Факт - завършлиа полувисшия институт за библиотекарки! Факт - през 90-те четеше програмата в Нова ТВ. Факт - благодарение на мъжа си, с когото работеха в Нова ТВ, се прехвърлиха в БТВ и я държаха заради него! За какво по точно й завиждаме?! За журналистиката й?! Каква журналистика, какви 5 лв.?! Престанете да се оправдавате със злобата на народа! На хората им писна от смотани, некфалифицирани кифли, идигащи се с оная си работа!! Просто им дойде до гуша. Тази наследена още от комунизма практика ни погубва!

Лъжец,след Нова е в канал3!

Сега в Нова, а след това къде. Най вероятно по кабеларките или някое радио. Това е все едно да слезеш от мерцедес и да се качиш на тойота. Залъгваш се, че нямя разлика, ама ти се къса сърцето. След това сядаш зад волана на някой форд и се радваш, че не си в градския транспорт. Така и с тия четири кифли. Анито, Салич, бенатова и онова убавото моме Викторчо. БТВ, май, май ще става вече за гледане. Ще я поставя под мой личен и много строг мониторинг.

Какъв Мерцедес ???

Много неприятна жена.

Наистина,защо занимавате мрежата с тази ленива домакиня?

"Една от най-популярните и обичани телевизионни водещи...."Кой го реши това? Аз също съм на мнение че е много неприятна.Лигава досадна и монотонна.