Коментари - Сексапил блика в новите модни тенденции за абитуриентки | life.dir.bg
назад

Сексапил блика в новите модни тенденции за абитуриентки

Петнадесет луксозни ръчноизработени рокли са част от колекцията официални рокли на Галинел в „Холивудски” стил за абитуриентките този сезон.

Обратно в новината

Коментари - Сексапил блика в новите модни тенденции за абитуриентки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На всички хи хи, ха ха, хубавка и т.н. мога само да кажа че анонимността не се толелира никъде, или пък ако я има - човекът отсреща има защо да се крие...та, хубавки злобнички момиченца момичето е просто красиво, а ако мислите че има тооооооооооолкова много фотошоп, защо не видите рекламните й клипове, фреш излъчване и индивидуалност лъха от лицето на модната къща! Не случайно е избрана - няма силикон, няма доработени устнички, всичко е естествено и адски красиво! Можем само да се гордеем, че имаме такива българки!

Омръзна ми от злобни хора!!!!!!!!и от завистливи момиченца...видях момичето, разгледах и колекцията ... разбрах защо ви е яд ... перфектна визия! Ослепителна красота! Рядък екземпляр!!!

Тая сесия е нищо в сравнение с една друга нейна, която е правена някъде в арабския свят, зави ми се свях, бахти яката мацка!!!!!!!!!!И е свободна:)знам

Доколкото съм чувал девойката не връзва на всеки, така че пичове - заредете се с трпение, момичето е претенциозно

Samo da mi padne taia macka...ne sam vijdal po-krasivo momi4e!!!!!ISKAM TE!

Момичето е безумно красиво и адски интелигантно, прочетох няколко нейни интервюта, рядко се срещат жени като нея!

Мадамата ли е застаряваща или на фотошоп обработена?!?! Професията ми е фотограф, занимавам се от достатъчно дълго време, за да мога да преценя кое момиче е природно красиво, а не допълнително обработено! Мили злобни приятелки, разбирам защо ви е яд, представям си как погризвате нокти само при мисълта, че има такива жени!

Kolekciata e unikalna! Ot neia laha iziskanost i stil! Modelat na Galinel mu pridava sexapilna notka i romantika! Ot momicheto na Galinel strui fines, elegantnost i lachezarnost! Dori i da e oblechena v sempli drehi, tia pak shte izpakne sas svoeto izlachvane! A specialno tazi kolekcia e naistina mnogo krasiva i si lichi che e sazdadena s mnogo lubov i stil! E priateli hubavoto e skapichko! Ne vseki moge da si go pozvoli!

Роклите са прекрасни.Жалко,че на са достъпни за по-обикновените хора, цената на всяка от тях е 1600 лв.

Страхотни са роклите. Направо се чудя как може да са правени от български дизайнер. Браво! А колкото до това, че били разголени и т.н.- който плюе да погледа малко световни колекции и тогава да говори. В момента това е модно- разголени, сексапилни и много елегантни. Роклята трябва да подчертава женствеността и естествения сексапил на красивото женското тяло. Факт!

Сексапил блика в мацката дето е облякла роклята на снимката!!!

Това не рокля, напомняне за окля, демек-парцалче.Мнооо е секси!асовото огологъзяванане, профанизирн и чалгизирн на народа е в ход!!Ивана, ч изтарвъа енай желаната певица за баловете!!!Qu vadis domine!Превод: Що слуша чалга бе тъпако?

За рокличките : изкусителни са, много секси. А момичето направо кани... като евтина проститутка. Що се касае до мутричката на моделката - тя е наистина доста грубовата и застаряваща . Но какво да се прави - нали е дъщеричката на собственичката - ще трябва да я изтърпим да полюшва бюст и да си одупва задничето подканващо...

abe tazi e kato smartnica

тоалети за проститутки

A DALI TEZI ROKLI IZOBSHTO SA OT BALGRIA????????

Не мисля, че това е рокля.Трябва да има някакво друго име например-загатване за рокля.А що се отнася до чалгата, чак висши политици и управляващи се оплакват, че трябва да я слушат по цели вечери на баловете.Има една Ивана, че изтървана, щяла а вземе 100 000 лева от гаменоиди-чалкоголюб сигурност Гимназията за древни езици и култури не са я поканили.А, ако и от там вземат да я поканят-имигрирам!!! за да си отърва децата от чагаризация, профанизация и от огологъзация!!!!

Abe brigante, mai tapijat si ti... ot koga zae6kite usti sa stanali gotini?.. Taja e 1.20m. i ima tolkova photoshop, kolkoto ti e bedna fantazijata... Samo grozi roklite, da vzemat da si ja smenjat!

тази на снимката ли е застаряващата? аааа хахахахахахаха тъпи ли сте или мнооо или слепи? хехе 4е таз мацка е мнооо готина бе ей пф нищо не разбирате от красота:))) дано да могат мацките абитуриентки да си купят подобни роклички за да са супер секси!!!

Съкрушена съм! Момичетата ни израстнаха с чалгаджийките и считат демонстрирането на едра гола плът за секси, а не дискретното загатване...

супер е!!!!!

Е ми то няма какво друго да блика - българите толкова се развратиха, че каквото има в душата на хората - това им е на физиономиите. Содом и Гомор.

Браво-чудесна колекция

neznam, no modelite sa strahotni! vednaj da vidia neshto hubavo ot BG designer (osven modelite na virginia)

Лицето на Галинел е дъщерята на собственичката... Застаряваща настъпана жаба!!!