Валери и Николета отново влюбени на Малдивите

Николета Лозанова и Валери Божинов решиха да сложат ред в отношенията си на Малдивите.

Обратно в новината

Коментари - Валери и Николета отново влюбени на Малдивите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДАНО СА ВЗЕЛИ И АЗИС, ЧЕ ДА ГИ ОПРАВИ И ДВАМЦАТА ХА ХА ХА

Що бре?Никой друг ли ги не ще тез убавци?

НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ТЕЗИ ХОРА !!! Много моля, не ни занимавайте с тях. Изключително евтин ПР..

ТИЯ СА ПО-ДОСАДНИ И ТЪПИ И ОТ БОКО И ЦОКО БЕ

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ КАТО НИ ЕДИНИЯ НИ ДРУГИЯ СТАВАТ ЗА НЕЩО

НЯМАМ ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ, че непрекъснато драскате за тях, освен,че са си платили предварително, един вид абонамент. Особено през тези няколко светли дни - тъпи клюки не ни интересуват.

Б. Х.

Днес е божи ден. Нека поне сега оставим на страна лошите помисли. Споделям с вас, част от любимата му музика, с която ще празнувам. Не вярвам да има нормален човек, който да не танцува на нея.ИНГРИД ТАНГО,ГРЕЙС ДЖОУНС ЛИБЕРТАНГО, БЕЛОЕ ТАНГО, ОСКАР БЕНТОН РАЗЛИЧНИ МЕЧТИ. Хев а найс тайм. Защо си мисля, че това, което пиша сега трябва да се среща по често.

Коментарът ти би стоял много по- добре под новината за Бъдни вечер. На днешния ден за първи път е изпълнена песента,, Тиха нощ, свята нощ,,- преди точно 195 години. ,, Driving Home For Christmas,,- Крис Риа

Хора, защо им правите пиар,като пишете за тях...? просто престанете да ги коментирате..... и те ще изчезнат...

Май и двамата потвърждават с пръстите за рогата на великия футболист. Само че неговите са дооооста по-големички. А щом са се събрали то ще продължават да растат за да може мейтката да си закача бикините. Мале, що за глупав мъж!

Аман от вас!Ако искате ходете и в Париж не ни интересува!Аз и 50%българи живеем или пътуваме по света ,но вие само сте живяли !!!Срам и позор,смешници,без покритие!

съм, че каквото и да напиша за тези две недоразумения, ще е 'обидно' съгласно вашите критерии, така че ТРИЙТЕ ДИРЕКТНО

ВАРЕЛИ Е БЕЗ ДОСЪОИНСТВО. ТАЯ ШАВРАНТИЯ МУ СЛАГА ОГРОМНИ РОГА,ТА МУ СЕ ПОДИГРАВА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

Точно си помислихме, че Валери е стигнал дъното на глупостта и той отново ни изненада, има още накъде да се дълбае.

Очаквам следващото ексклузивно за Валери да бъде, че е предотвратил 3-та Световна Война. Това ще е последният напън да се реабилитира като човек и футболист :)

Коментарът винаги ще бъде изтрит,защото винаги ще съдържа цинизми.По-добре изтрийте цялата публикация,за да не триете през една секунда,защото положителен коментар не прочетох....

И вчера някъде го написах - Николета е с Николай, имат си взимане даване, той си е влюбен в нея. Паралелно тя го дразни с Валери, детето е оставено изцяло на Валери. Слуховете, че тя само се снима с това дете се оказаха 100% вярни. През това време обаче Николай се вижда и с Алисия, но предложил на Николета да живеят заедно и са търсили къща. А съвсем 3та история е, че семейството на Николай е избрало за официална "снаха" едно момиче, гимнастичка, но е още на 17 и не бързат. Това е наистина вярно и достоверно, а пък аз се чудя едно - защо не си купят една голяма къща и да си живеят всички заедно, ще се сменят когато им се иска без разходи за пътувания до Милано...

и перуките ще си сменят ли,в милано са аристократите?

Дир-овци, прекалявате с тези недоразумения човешки. Нима парите, които Палячото Божинов ви плаща са повече от етиката на журналистиката? Отвратен съм от такова платено подлизурство.

моля ви, само не ни причинявайте това на Коледа!!! писна ми да им гледам новите дрехи, те ако дрехите правеха човека...

Ох, успокоих се, че са на Младивите пак. Последните седмици не можах да мигна, като разбрах, че са се разделили. Лека нощ деца не е това, което беше. Айде със здраве, аз си лягам! :-)

Леле, тия са много смотани!Глупави и безлични хорица, напъват се нещо, снимат се , казват на всички кога се любят, кога се бият и това е великият смисъл на празния им животец...

Продължение на сериала "От глупав по глупав" (на някого не му стигат парите, за да си оправдава стандарта, а другия му вярва, че иска да се върне при него щот' го обича).

Дир.бг - обичаме ви щом ви четем, нооооо стига с тези тъпи новини.

Мизерницииии,пак ли вие,бе?Няма ли отърване от вас?

Валеркааааа,щом ще е на Малдивите и аз съм влюбена в теб ...

Дирчовци пак ли ни пробутвате тези циганьори.Ама много сте смотани в това сайтче.

това е най-важната новина...като няма за какво друго да се пише.....дребни хора - дребни новини.....PR да си заработи парите.....

И ДВАМАТА СТЕ МИ ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА!!!!

Фалш и позьорство. Куца им сексът, та търсят да го заместят с нещо друго.

Най-накрая и аз да си легна тази вечер спокойно да спя,че докато тия смешни малки хора имаха проблеми със смешния си брак сън не ме хващаше по дяволите..Толкова се зарадвах сега когато прочетох че цялата се разтреперих и само едно нещо се чудя...сега ли да повърна или малко по късно...

На Малдивите дали ще им направят пуйка с кнедли на Коледа?

Скоро подробно ще бъдеш уведомен какво точно са яли, споко ;)

и срането,рядко щастие или запек!

з предлагам да направим феисбук страница на всички антигерои,за които се пише тука: 1.николериеви 2.мамин перуко 3.ива еким 4.маги джилязото 6.раина пилету 5.нагазис .......попълнете вие списъка-)))

Zlatkite triabvashe da sa na 1-vo miasto.

хмм, извинете, кой е мамин перуко..? благодаря :) наистина не знам

Николай Михайлов (вко верно не се шегуваше, че не знаеш) ;-)

Защо не си виждам коментара? Не разбрахте ли,че положителен коментар за тая спермоядка няма по форумите за това не трийте коментарите ми.....

смешници!!!!

Да разбирам ли, че детето им пречи на отношенията, та без него са отишли да се ощастливяват на Малдивите(ако наистина са там)?

То на тях детето им пречи за всичко, затова не го водят никъде, освен някъде за снимки, които да качат във ФБ после

Е сега пак ще те вземат в чужбина..!

няма да стане, вече я шибат без ангажименти

П О З Ь О РИ циганска им работа!

Абе, имам чувството, че тия двамата са наели някой да ходи след тях и да ги снима!! Уж навсякъде сами, а пък все с много професионални снимки... еб..си себелюбието..

Не бе Николета,не бе буза масло.Свършиха ли се жените,че тази щом попривърши парите тича при този п..ьо.