Подаръкът на този баща трогна света

Вдовец пресъздаде с дъщеря си фотосесията от сватбения си ден.

Обратно в новината

Коментари - Подаръкът на този баща трогна света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля, че бащата ясно осъзнава "заместването". Не мисля, че е извратен, просто му е нужно нещо за което да се "захване" за да преодолее мъката си. И все пак - това няма как да не се отрази на детето и за предизвика проблеми психиката и и поведението и когато порасне. Това което може да опарви нещата е в живота на бащата да се появи скоро друга жена, която да бъде и любяща майка на детето.

Стана ми адски тъжно и мило едновременно :( !

сори но не ми харесва, социалните да го проверат дали не извратен и как се грижи за детето.

Толкова тъжно, но и трогателно.

НЕВЕРОЯТНО Е ! ТОЛКОВА СИЛНИ МОМЕНТИ !

Кретен си! Нещо в снимките видя ли неуместно?

Разбира се, какво по-пародийно от това да умре твой близък. А ти какво правиш в момента за страдащите милиони деде, или просто тривиално цъкаш на компа, докато бабата още по-тривиално вехне зад гърба ти ? :)

насалзиха ми са очите като прочртох статията на никои него пожелавам горкия маж бог да е с него *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

О Боже! Има толкова любов и мъка по Света!

Снимките са професионално направени. Избрани са моменти от сватбената фото сесия по-скоро закачливи отколкото романтични и това, че момиченцето е "заместило" майката е символичен израз на това че чрез детето си тя е там в нейния дом и че чрез детето си дава и получава любов. Детето е продължение на любовната приказка между Бен и Али и е най-подходящия партньор за снимките с които обитателите на дома се прощават с него. Там са били най-хубавите и най-тъжните им моменти. Заслужават да се "сбогуват" с дома си преди да потеглят към новия живот - на чисто. Трогателно е, но трябва да имаш сърце за да видиш това, а не нещо пошло. Успех на Бен и Оливия в адаптацията към новия им живот и най-вече да се обичат и чрез този обич да задържатАли като част от техния живот.

Не разбирам защо този баща трябва да навира на целия свят болката си. Да дойде да види тука какво значи страдание. Направо ми се догади от лигавщини по американски. Хора, презадоволени от всякъде...

Да защото в Америка хората сигурно не страдат когато загубят близък човек... много сте ЕнтелЕгентни!!!

Според мен не е добра идея...

мило и интелигентно.

Боже прибери го този олигофрен тука,лош материал си,дядо,много лош и заради такива като тебе сме на това положение.

големи злобари сте...

Истинският вьпрос е за колко време се преодолява загубата на близьк човек? Три години не е голям период.

НИКОГА не се преодолява мъката по загубен човек.

TIREX

глупост невероятна остава и с щерка си да пресъздаде - първата брачна нощ. американски лайнарщини.

то щото да умре жена ти от рак не е истинско страдание

Прав си дядо

Мен не ме трогна, ама аз все пак съм висш разум от друга планета.

Честита Коледа на всички :) Мисля си, че статията не е написана коректно, даже никак коректно! Щом я прочетох си помислих, че бащата е извратен, след като иска да "пресъздаде свадбата си със собствената си дъщеря, на мястото на жена си". СЛЕД като разгледах фотосесията, обаче, видях, че това са много КРАСИВИ снимки м/у баща и дъщеря, които само имитират някой пози от сватбения ден с жена му. Няма нищо перверзно и маниакално :) Жалко за човека и респект към силната му воля да продължи напред с детенцето си и да почетат майката с този оригинален подарък!! Българи, бъдете като него, обичайте семейството си! :)) Бих искал някой ден и аз да съм такъв баща...

Честита Коледа!...Подкрепям те.

Защо не гушнеш бабата и да се укротиш малко или и тя не те понася вече и ти тегли шута!!!

Този баща е също част от тези милиони страдащи.

Изумявам се на извратеността на повечето от коментирашите. До там ли стигнахме се питам? Когато любовта е толкова явна и тъжна в тази история се намериха болни умове които я заплюха и намериха гнилост. Мъчно ми е за вас хора.

много силни чувсва ме обземат гкедаики снимките. все пак живота продалява, бил е шастлив с жена си, имали са касмета да са заедно и дацсаздадат това детенце. жената пичива, но живота продалява, както лубовта и смисалат да се живее. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Фотосесията е направена от сестрата на починалата съпруга, тоест от лелята на малкото момиченце, която е професионален фотограф. И те наистина се изнасят от тази къща, която има голяма сантиментална стойност за тях, тъй като точно в деня преди сватбата са получили ключовете за нея. Бащата казва, че това е неговият начин да се сбогува и да продължи напред. Никъде не видях нищо странно и извратено, а само обич и тъга.

За съжаление американците си падат по тези неща. Пълни са със страх и всеки знак или действие, което резонира с болката или страха в тях им допада, ядат го като шоколадче, за съжаление.

Това определено се отнася за българите. Американците имат смелост да живеят и да поемат рискове. Българите не смеят да предприемат нищо, сакън какво ще кажат хората, или да не вземе нещо да се обърка.

Глупости.

Любовта е хубаво нещо.Но тук е мината границата.Той прехвърля върху нея очакванията за жена.Може и сега за е станало.

Това са пълни глупости.. Защо да не направи същото с двамата най-важни човека в неговия живот. Това може да е едно ново начало, а не непременно да е свързано с отношението му към детето.Вие не сте добре, а не човека.

Ожених се по любов.Имах проблеми за това.НЕ отстъпих.СЕга имам син.Бих дала всичко,за да е добре и да е щастлив.Но никога не смесвам чувствата си към мъжете в моя живот.Обичам и уважавам баща си -това е трето чувство.Болен е този ,който не вижда,че тя замества вече майката.Имаше подобен филм,с подобна история в Съдби на кръстопът.Там момчето го дадоха на лелята,защото и майката искаше то да замести починалия си баща.РАзбира се ,че е извратено.Любовта е най-великото чувство на света.Но тя е прекрасна,защото е различна-любовта към родителите,към брат или сестра,към рода,страната ,родината.Любовта към любимия,любовта към децата.Страшно е ,че има хора дето се умиляват от тази перверзия.

За младоженците да се снимат в новия дом който мечтаят да изпълнят с любов, деца и мебели е невероятна идея. Това да се повтори идеята на фотосесията с малкото момиченце ми се струва маниакално.

На мен това ми звучи зловещо и доста извратено ...

Victoria

Чия беше идеята да сложи "подарък" в заглавието ?

малоумна работа

Двойката прави сватбената си сесия в дома, който току що са купили, а снимките с детето са когато се местят след смъртта на майката. Символиката е много по-силна от изпразване на жилището от мебели за фото сесия за подарък. Кой ви пише статиите и какви източници ползва...link

Разплаках се, Господи!

какво ли не бих дал и аз сега да прегърна можта дащеря на другия краж на европа..

да сдържа сълзите си, гледам снимките и си мисля какво му трябва на човек за да е щастлив, всъщност колко малко е нужно,,,,

Хвала на този баща, да е жив и здрав да се радва на хубавото си дете и нека да гледа напред, живота не е само тъга, защото след бурята все пак изгрява и слънце....

Много тъжна история ... Дано таткото има сила и кураж да отгледа детето си !

карасиво

Господи, дай им радост и щастие, че цял живот с мъката не се живее!

и аз се просълзих

От снимките се вижда, че между тези двама влюбени е имало красива и силна любов. Много мъчно е, че тази любов е прекъснала толкова ужасно и бързо. Личи си също, че между дещеричката и таткото има силна, и искрена връзка, и обич. Много е тъжно когато едно малко и невинно детенце не може да се радва на майчицата си, и тя на него. Затова е хубаво да се обича ме, да си го казва ме, показва ме, да не се ядосваме за глупости, да се ценим, да се уважаваме.

обичаме,kа3ваме,пока3ваме...

Все по-често се наблюдава това проявление на неграмотността... Иначе мнението е добро, но, за съжаление, неграмотно. Пише се: здравейте, ходихме, и т.н.

А, да пишеш ''3'' вместо "з'' е много по- грамотно????

Просълзих се....