Коментари - Магдалена Желязкова е сред най-желаните жени в България | life.dir.bg
назад

Магдалена Желязкова е сред най-желаните жени в България

Неотдавна Маги Желязкова се класира на 5-то място в класацията на най-желаните жени в България на списание "Плейбой".

Обратно в новината

Коментари - Магдалена Желязкова е сред най-желаните жени в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре поддържано шимпанзе с цената на много пари и протекции. Ярък пример за това, как парите компенсират липсата на красота по всички възможни начини. Сори, Маги...

моля дайте на Маги да прочете коментарите и да не се отчайва,че е грозна защото таистина е така...но животът е такъв едни те харесват а други не

Божее,каква грозна жена е тази М. Желязкова, детето ми направо се плаши от нея,наистина ми е жал за нея. Това е една мутреса с диалектен говор,на която всяка крачка в кариерата е платена от мъжа и! Наистина не мога да повярвам това плашило да е желано от някого....100%!!! Христина е мнооооого по-хубава!

Наистина ние хората понякога сме лоши и виждаме само грозното в човека.Маги наистина няма красиво излъчване но пък може би е добър човек.

Бъдете честни не ви ли прилича на КОН в лицето наистина е грозна

Маги наистина няма излъчване само едно тяло .В лице е страшно грозна.Трябва да промени малко лицето си ако е възможно!

наистина е много грозна

Тази така желаеща да бъде наречена Хай персона ми прилича на травестит. Няма женско излъчване и има дразнещо поведение на селска нахалница желаеща на всяка цена да се изяви по някакъв начин в публичното пространство.

господи колко е грозна !!!!

mnogo mi haresaha otgovorite na estet,adi,mami,kikir vsichki ,koito ne gi e strah da si izkagat mnenieto. a kolkoto do tezi koito smatat che ne haresvame magi ili evro ot zloba,te namat sobstveno mnenie

О.К.

ако влизаха в къщата по критерии завист и злоба, всички от форума щяхте да сте вътре начело с ВЕНЕТА

Маги има както лоши, така и добри черти на характера си! В Биг Брадър се изявява като една силна и истинска жена и все пак да не забравяме, че е звезда и има пълното право да се надува, а и тя самата си има граници за това, не е като някои хора които си мислят, че са големите звезди и оплюват другите които не са дотам известни, но нека не забравят от къде са тръгнали и че те са били тъпи селянки. Всеки човек има право да живее свободно и има право да се изявява за да привлече внимание, с това държание на големите звезди в къщата те не дават възможнаст за изява на селяните да станат звезди!

kazvam 4e magito e super a vie ne go publikuvate,qvno slagate samo negativnite ne6ta

Не сте прави - главата на тоза създдание би красила тялото на всеки уважаващ себе си чакал, вълк, опосум или пор. А в допълнение с тъпопростата Десислава и никому неизвестната треторазрядна албанска дърта чанта триото може да уплаши триста спартанци. Но как да ги изгоним?

нали знаете че вътрешната красота е по важна и всъщност тя прави човека красив в очите на другите

Като гледам Маги се успокоявам за себе си. Ми, че тя е по-грозна милата и от мен, но какво самочувствие вади само! Сега искам да ги видя тричките /Еврото, Деса и Маги/ като останат в къщата как ще се изпокарат. Тогава познайте коя ще е голямата селяндурка - нали тази роля сега е за Христина.

Орангутана е направо красавец пред нея

Не сте прави - главата на тоза създдание би красила тялото на всеки уважаващ себе си чакал, вълк, опосум или пор. А в допълнение с тъпопростата Десислава и никому неизвестната треторазрядна албанска дърта чанта триото може да уплаши триста спартанци. Но как да ги изгоним?

Искам да кажа мнението си за Евро -една жена на 50 години , една възрастна жена ,която вместо да прояви очакваната за възрастта й мъдрост , тя вилнее безнаказано като уличен хулиган, говори нецензурно и участва в нецензурни сцени, колкото до самочувствието и на вип ,,Христина е по- вип от нея засхтото има поне висше образование, а тази вещица няма никакво образование и е лошо възпитана, всъщност една треторазрядна участничка в някакви български филми от врвмето на тато-противна и отбласкваща с този дрезгав мъжки глас на закоравяля пушачка и алкохоличка-позор!!!

Тя е ужасна.Прилича на травестит.Може би затова не е успяла като фолк певица-четох ,че е имала такива мераци.А по отношение на титлата й МИСИС, то всеки знае че за тези неща се плаща...

КОЛКОТО Е ГНУСНА ТАЗИ ПРИЯТЕЛКА НА АЗИС, ТОЛКОВА Е И ГРОЗНА.

Към Мен-излез на окловръстното-има много по хубави от нея

Преди всичко тая така наречена красавица няма капка човещина,не стига че е грозна като смъртта ами от злоба ще се пръсне.

Маги е готина и точна.А Христина е досадна,непрекъснато мърмореща и вечно недоволна жена.Като го знае Здравко,че е шавлив да не се беше женила за него.А пък той....като ,че само той е мъж,само на него му става...Голям Е... се извъди.други мъже в къщата сякаш няма.Но Христина е отвратителна!!!

Маги е готина и точна.А Христина е досадна,непрекъснато мърмореща и вечно недоволна жена.Като го знае Здравко,че е шавлив да не се беше женила за него.А пък той....като ,че само той е мъж,само на него му става...Голям Е... се извъди.други мъже в къщата сякаш няма.Но Христина е отвратителна!!!

Mnogo interesno kak si mili che ima kariera i che e VIP i e neshto poveche ot Hristina, Zdravno i Veneta. Nqkakva manekenka koqto ima snimki v Playboy i v klipove na Azis. Nikakava kariera nqma taq. Samo q lansirat. A e gola voda i nishto poveche e ot tova koeto e napravila ne moje da predloji.

Вещицата от дрешника! Леле-леле само да не я видя в тъмното,няма да мигна!Тази е направо ужас бе, хора!

Иаз там бях и аз се смях. Нищо чудно,че жената е на 5-то място.Вероятно претендентките са били само 5 и това е последното.А за пеенето...дано не реши пак да се пробва.

ТОЛКОВА Е ПРОТИВНА ЧЕ МИ ПРИЗЛЯВА

не я харесвам не излъчва никакъв чар има само тяло което за мен не е достатъчно за да бъде най желаната..може би само за секс

ТОЛКОВА Е ПРОТИВНА ЧЕ МИ ПРИЗЛЯВА

Много е грозна. И надута. и отблъскваща със самочувствието си. За Катето Евро да не говорим. много се изложи. Хубаво ги дадоха да видим какво представляват. Боклуци!

ДА СЕ ХВЪРЛИ В МОРЕТО

edra, kokalesta, julta mucuna i buina griva...sexapilna-NE tova e sushtinska shterka na Baba Iga

Хегел е казал, че ако искаш да измериш безкрайността на Вселената трябва да погледнеш човешката простотия. Аз бих добавила и човешката грозотия. Тази 100% мутреса е освен духовно нечистоплътна е и физически страшно мръсна. Такава злоба е изписана на лицето и че няма как да я прикрие. Манекенка ?! Ужас!! Това да не е актриса от някои филм на ужасите. А онази К. Евро освен, че е в критическата явно алкохола не й стига. Всъщност коя е К.Евро и какви роли е направила та да ми се бие в гърдите. ВИП била? Това да не е някаква първоаприлска шега. Много ЛОША актриса е и СТРАШНО бъзлива. Афективната й реакция беше по повод стреса, които беше натрупала си го изкара, че уж е много загрижена за Десислава. Тя кво си мисли, че ние пасем трева. Такова двулично, злобно, арогантно и откровенно просто същество не съм виждала. Продаде си душата и АВТОРИТЕТА на азищината. Възниква въпроса тя що не се притеснява от това как ще приеме 23 годишния й син поведениоето на майка си, а? Кво се прави на мамон. Личи си кой си гледа детето и това е Христина. Искам да остане за да видият много жени, как тя живее и какви компромиси прави в името на семейството и детето. Ония сельо Здравко не знае каква готина жена има. То си личи по детето - спокойно, весело и постоянно около майка си. На Десито много и се иска да се хареса. Тази има толкова комплекси за това и се мятка на Здравко щото знае къде върви. Нещестници! Умирам от любопитство отбора на Евро, Магдалена и Десислава като останат тричките как ще почнат да се номинират една друга!!! Ще има женски бой!

КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН МАГИ НЕ МИ ХАРЕСВА НО НЯМА ГРОЗНИ ЖЕНИ ,А НЕКРАСИВИ.ОТ ЕТИКЕЦИЯ.

Tova e TO

Много е грозна. Не знам какво и харесват

Мъжът и е платил да я направят МИС ! Иначе само Азис я мъкне на снимки! И тя е тъпа и злобна като др. от злобарското трио!

Хубавата жена може да се оцени истински сутрин, когато излиза от банята и още не се е добрала до чантичката с гримовете! А иначе казано всяка жена носи своята красота не в тялото и косата, а н сърцето си,тоест както и да преценяваме съществата от женски пол пребиваващи в къщата на Вип Брадър в никакъв случай и за никоя от тях не може да се каже,че е ХУБАВА ЖЕНА, защото всяка една от тях за да докара визия прибягва до много грим,масажи,ботокс и пластична хирургия.ХУБАВАТА ЖЕНА СЕ РАЖДА, А НЕ СЕ ФАБРИКУВА С ПОМОЩНИ СРЕДСТВА!

Много грозна жена, нищо женствено няма в лицето й. Кои ли си тия мъже, дето я били харесвали? Даже има нещо циганско в нея.

Хора, та тя прилича на травестит, при това от ромски произход. Как може това да е най-желаната жена?

Магдалена е много атрактивна и чаровна жена! Сексапилът й е очевиден ! Може да не е най-красивата жена, но определено има много положителни качества. Страхотно излъчване и индивидуалност! Ч не може да се хареса на всички!

кои ви каза,че е хубавица с тази конска физиономия, а няма и излъчване, о боже!

Много са паднали критериите на ПЛЕЙБОЙ....-най-жела Маги може да бъде от HALLMARK PICTURES-за главна роля в продължението на сериала ЧЕРНИЯ КОН-ФЮРИ....

ТА ТЯ Е НАПРАВО ТРАВЕСТИТ АЕВРОТО ЗА КОЕТО СЕ МИСЛИ ЧЕ Е ВИ П ТА ТЯ НАПРАВО СИ Е ГОЛЯМА КУРВА А ДЕСИСЛВА Е СЪЩАТА БИЛА И ТЯ ВИП ЧЕ МОЖЕЛА ДА ПЕЕ НИМА НАРОДА КОЙТО РАБОТИ РАЗЛИЧНИ ПРОФЕСИИ НЕ Е ВИП ЗА КАКВИ СЕ МИСЛЯТ КОЙ И ДАВА ПРАВО ДА БЛЪСКА И ДА ЧУПИ ДА НЕ ГИЕ КУПУВАЛА С НЕЙНИ ПАРИ НАЛИ СА ОТ НАРОДА НЕ СТИГА ЧЕ ЯДАТ НА ГОТОВО АМИ И С ПРЕТЕНЦИИ ТОВА АКО Е ВИПА НА БЪЛГАРИТЕ ТЕЖКО И ГОРКО МНОГО ЗЛОБНИ СЪЩЕСТВА

Страшна хубавица! От притеснение за нейната кариера не мога да спя...

В БГ има толкова красиви жени,как може Маги да е най-краивата,че и най-желаната? Някои тук определено не са естети и не виждат,че въпреки многото инвестиции,а не благодарение на тях,Маги е плашило. Да се стараеш да надхитриш природата е невъзможно. Поздравявам естетите тук,макар и да са малко!