Принц Джордж получава старите играчки на баща си

Правнукът на британската кралица Елизабет Втора, 6-месечният принц Джордж, ще получи за Нова година старите играчки на баща си, вместо високотехнологични джаджи, предаде ИТАР-ТАСС, позовавайки се на британски медии.

Обратно в новината

Коментари - Принц Джордж получава старите играчки на баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този принц що винаги е в рокли?

Невероятно сладурче! Да са живи и здрави и много щастливи!

да ги съжали човек ,просто нямат пари за нови играчки

Ей, изядохте го Уилям. Под лафа, че няма да има високотехнологични джаджи, Уилям е искал да каже, че няма да даде на сина си да джитка с въртолета, който доскоро управляваше!

Тц-тц-тц, завалията! Ще му кажа аз на сина ми, да види принцовете какво получават!

Скромни подаръци за Коледа. 31 г принц ще се раздели с играчките си (ръчно изработени, моля ви се). Дир трябва да плаща на PR на любимото ни кралско семейство за подръжка на т.н. "лайф" рубрика с ежедневните "новини"

много хубави коментарий :) всъщност да не би да става дума за упадък на английското кралство? няма пари за нови играчки или трябва да се учат децата да не са разточителни? каква е тази показност с тази статия? хммм , хора, пазете си старите играчки!!!

голяма мисъл няма що! то оставаше после да продължи да си играе в конюшнята на баба си по майчина линия.

след няколко дена всички отиваме в англия и трябва да свикваме със събитията там още от сега ...

Е що не са му подарили "високотехнологични" джаджи? Някой таблет или смартфон? Кво като е на 6 месеца. След като в статията е написано "вместо високотехнологични джаджи", значи минимум на един човек имащ право да публикува статии за пред хората му е минало през плиткия мозък, че може да му се подарят такива неща.

Тази титла се дава и онаследява но от страна на майката защо нямат титла пред името си? Хи, хи..вс било принц ама 50%. Пък ако се вярва на някои коментарии, може да е с потекло на наследствен коняр. И се сещам за една приказка "Роди ме мамо с късмет па ме хвърли на смет." И перифразирано.."Зачени ме мамо на смет и ме роди в палати"...Ехх..Ганке, мари Ганке..

По думите на един пишещ тук е дете на братовчеди. Та за да не проличи явно кръвосмешението водещо до анормални последствия, са го оставили на тест изпитание с дървените играчки на баща си и супер модерните климатични инсталации и охрани и всичко подобаващо за едно такова отроче.

Това, че е наследник принц ли го прави или трябва първо да заслужи тази титла и корона? От към баща си има тази титла но от страна ма майка си?..Какво потекло само.. Инак, да е живо и здраво и дано не расте така както чичо си и баща си и техните отци! Дано промени начина на мислене и като цяло облика на короната към нещо по-добро!

Абе бебето е дете на 12-ти братовчеди - все е принц :)

TИPAMИCУ

Нормално ще да е. Все пак сме произлезли от една Ева и един Адам и по тази логика ще да сме 55-ти братчеди на тези помазаните .

Чакам утре да ни информират, че малкия наследник на английската корона е казал "пръц" по време на вечерния чай на своята прабаба. Ще е много мила новина и ще хлъцна от умиление като английка домакиня.

Следобеден чай, драги ми смехурко! Вечерно е Шотландското уиски!

Да не се окаже че тези фигурки са от онея дето се местят по едни карти разслани на едни големи маси от 3х3 и покрай тях един генерали и командващи мислят стратегия? Така де, да свиква от малък какво има да прави - направо в играта на Ендър да го пуснат.

Точно така. И към дървените войничета ще добавят гумени банкерчета.

НЕма Що..гОлем принЗ с дядо олигоф..н и баба Харабска гюве.дия

точно! как не им омръзна на тези този фалш? да поддържат империята, да убиват невинни хора, да плюват по нас, да толерират камерън и да се веят баирака. и за играчки ми разправят. ...

само не мога да разбера защо невръстното детенце са го облекли в тази рокля като травестит

Затова не разбираш защо.

Принц Джордж получава старите играчки на баща си - няколко десетки колонизирани държави.

Язък :((( Пинтии.

липсва ми марааааа...... николетааа...и останалата плеяда ..бг топ

Когато бях малък,бяхме толкова бедни,че ако не бях момченце нямаше да имам с какво да си играя.

отучи ли се или още си имаш joystick под ръка? Ако е така, натъркай си ръчичката с люта чушка и ще се отучиш. А може и да се пристрастиш - знам ли вече! :-) Весели празници на всички!

По празниците е джойстик с лозови листа - добър апетит и наздраве ;)

Индия ги сиктероса, Канада и Австралия се дърпат, британските пингвини от Фолклендските острови не щат да пращат данъци, а се правят на рекламни лица на Linux и кингът трябва да пести. Той не само старите си дървени играчки може да даде на горкото дете, а може и шапките на майка си да добави, да свикне мънинкото как се скубе дива патица. Зер това си е царско умение. Да се беше родило китайче детето, щеше да има високотехнологични джади, а сега на - дрънкай с дървените човечета на баша си! Мизерия

Децата на богатите не ги възпитават с високотехнологични джаджи. Там си остават вечните традиции. Джаджите са за масовката.

ние, постсоциалистическите балканските цървули с робски манталитет, можем само да се възхищаваме на благородството и морала на кралската династия на една велика държава, която доскоро беше още по-велика империя

цуни Камила баш у.... Може да те отдели място под мостовете на Темза.

а ти хто не вземеш да ме хванеш за корена ,кои е този кретен които подарява високотехнологични джаджи на 6 месечно пеленаче ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"благородството и морала на кралската династия на една велика държава, която доскоро беше още по-велика империя". Нещо си се объркал човече, ма нищо то след празничнотно пиене е така. За голяма част от проблемите ни в исторически план са виновни твоите любимци англичаните, а за кралското семейство - тези паразити просто думи нямам - проследи историята им и ще разбереш какво са натворили на света и народа си - ама за това се иска четене и задълбочени анализи на исторически събития. Заради дупелизци като теб - виждаме ги в парламент, правителство и на всякъде - сме на това положение. Ей няма спасение от чуждопоклонници и това си е, те в калта ни бутат, а хора като теб им ръкопляскат - направо ми се повръща!!!!!

обущарю, не по-високо от обувките.

Най-вече за морал може да се говори, когато става дума за кралсктото семейство. Ддърти шафрантии се шибат като полудели с араби-градинари и негри-коняри....

Що така бе?Бедняците се държат като богаташи - купуват мило и драго на невръстните си галеници, а богатите имат морал и визия. Това не е на добре - едните са малцинство.