Бритни откри двегодишния си престой в Лас Вегас

Бритни Спиърс откри снощи пред 4600 свои почитатели двегодишния си музикален престой в Лас Вегас със спектакъла "Късче от мен" (Piece of Me), в който ще изпълнява повечето си хитове.

Обратно в новината

Коментари - Бритни откри двегодишния си престой в Лас Вегас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сочна кака е станала има матрял в нея !

Пак там във Вегас имах удоволствието и късмета да видя на живо Бритни и гаджето и тогава - Джей Ти (Джъстин Тимбърлейк) през лятото на далечната 2001 - времето в което 20 годишната Бритни беше уникално красива. Късмета ми се усмихна в една дискотека в хотел Венецианеца. Тогава ако се не лъжа Бритни беше и рекламно лице на Пепси. Заради това че тя по това време беше под 21 години стана страшен скандал че е допусната в заведение където се употребява алкохол, но кой ще спре Бритни:) Вегас я обича и тя обича Вегас

Ако ще и на кавали да свири, все тая.. Кочината Вегас умира, Макао е истината.

Много си далеч от истината. Вземи се информирай преди да имаш мнение.

Пеенето на плейбек за мен е най-голямата обида на изпълнител към публиката му, дошла на концерт. Приемам го единствено ако си брутално болен и не можеш да пееш в момента (Мария Илиева яко буча на 09.12 в НДК вместо да каже, че е болна, което беше очевидно, и да не разваля цялото впечатление от концерта)!

DJ Tiesto su6to ima kontrakt za Las Vegas mai 5 godini ne sum sigoren ... no az ne bih go napravil .

на теб пък кой ли ще ти предложи...

Преди да употребяваш чуждици като "контракт", толкова любими на родните ни спортни журналя, вземи се научи, че се пише "сигУрен"!!

Nina

имали - дали!!!

Aз харесвам бритни спиърс, радвам се, че се е възстановила.

По 15 млн. на година за пеене на плейбек!?!?!? Светът е полудял!

30 000 000 $ : 100 = 300 000 $ на изпълнение! Бая мускали са това!

Ами, за две години - 30 млн. долара, което е доста добър хонорар, но пък, ако не беше забраната да пее извън Las Vegas, можеше да изкара и повече. Очевидно има нещо друго.