Вдовицата на Патрик Суейзи се сгоди

Вдовицата на Патрик Суейзи Лиза Ниеми се сгоди за Алберт де Приско, с когото е близка от 18 месеца.

Обратно в новината

Коментари - Вдовицата на Патрик Суейзи се сгоди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патрик Суейзи беше невероятен артист, той ще остане незабравим винаги. Колкото до Лиза-след скръбта и трябва да име слънце и за нея. След всичко лошо трябва да се появи и нещо хубаво. Сигурна съм, че Патрик Суейзи би искал тя да е щастлива. Хората не бива да съдят някого без да са изпитали същото..

Неприятна е.Не се съобразява с годините си,увиснала кожа,голямо деколте и дълга коса.Живяла си е с Патрик и с парите му и сега си е намерила поредния спонсор.

Стига сте се правили на големи моралисти. Какво и е на жената? Когато стигнете на нейната възраст и не дай си боже останете сами, тогава може би ще запеете друга песен. Та може ли човек да живее сам цял живот? Децата растат и си хващат пътя, а ти какво? Ще гледаш четири стени и един телевизор. Това значи, че хората, които са сами да лягат и да умират. Защото и някои от децата им са игоисти. Помислете си добре преди да оплювате някой човек, че е решил да сподели остатъка от живота си с друг човек. Да не е сам. Е това е. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!

Никой не трябва да съди без да е изпитал това лично. Случвало се е да давам мнение за нещо, което след като съм го изпитала мнението ми коренно се е променило. Всеки има право да живее както намери за добре/стига това да не пречи на другите/ Лично аз имах 32 год.чудесен брак, от 13 години съм вдовица, но до този момент не съм изпитала нужда да имам връзка . Имам толкова много неща, които ме правят щастлива! Всеки за себе си е прав и всеки да си живее живота както го разбира!Честита Нова година на всички!

Стръвница.

Нейна си работа, но тя присъста в пунличното пространство щото е вдовицата на ПС и такава ще си остане колкото и пъти да се жерни и развежда. Иначе е грозна и сбръчкана.

Grozna i sbrachkana? Oshte poveche na 57 godini. Viarvate li si na glupostite, koito pishete.

че и глупава - нито й отиват дълбоките деколтета на сбръчканата кожа и провисналите ръце, нито прибързаните й "мъдри" приказки за продължаването й напред

Ами да, друго си е някоя засукана млада чалгаджийка, нали? Тъкмо по твоя вкус! А жените над 30 по-добре да се увият в чаршафи и да нахлузят фереджета, щото могат да ти разстроят изискания вкус, ако носят къс ръкав. Малоумник!

Не мога да разбера какъв ви е проблема та търсите под вола теле?! Нито му е изневерила, нито се е държала безобразно след смъртта му. Човекът е починал, защо сте толкова ревниви,че я осъждате?! Държите се като мюсюлмани и сте готови да хвърляте камъни по невинните хора.

Малко е шокиращо, че тези хора са били заедно 37 години и 2 години след неговата смърт тя намира любовта?! Може да си е с новия любовник, но поне да изчака няколко годинки преди да сключи брак. А и другото, ние и не знаем що за брак са имали?!

имали са наи-здравят истински брак всред актиорите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Правилно!!! Поне колкото години са имали брак да изчака! Бъкаш от позитивни МИСЛИ.

Всеки има право на живот.Тя е жива.Живяла е със Патрик 37 години.Не го е изоставила,като е бил болен.Вие да не искате да я изгорят на гроба му?Нейния живот продължава.Ако е била добра с Патрик,сега и тя заслужава добро.

Нормално е човек живял 37 години обичан и обичащ, да не може да понесе самотата. Да стои сама с мислите си докато се побърка ли?

Много си задръстен живота е кратък за едни свършва за други продължава.

Даже не го е изчакала да се охлади - веднага скача.

Не си ли разбрал, че тук не разбират от ирония?

Всички негативни коментари са от хора с близкоизточни разбирания. Аз харесвах артиста Патрик, жена му го е обичала, но човекът е починал и не виждам причина вдовицата да не живее живота си както намери за добре.

Явно е много интересно , какво е да си с друг мъж :)

Еми за ко да се мъчи жената ?

Тва да го разбираме, че те кефи самотната Деми Мур ли?

Не бе и двамата играха блестящо в този филм.

Понеже Патрик ми беше любим герой, до като бях в Щатите съм гледал много неща за него. Включително и погребението му. Очарователен тип, очарователно нещо. И успя да запази при тоя бурен живот семейството си. Сигурен съм, че от небето той ще одобри постъпката на жена си.

ЕДНИ КРАСИВИ ДУМИ И ЕДНО ЛИЦЕМЕРИЕ. ИСТИНАТА Е - ЖИВИЯ СИ Е ЖИВ, УМРЕЛИЯ-УМРЯЛ. ЧАО.

Нещо оправдавате ли се :) няма нужда . ...но тук говорим за годеж

Точно така. Говорим за годеж. Нечий. На една дама, дето не касае никого от нас. Вие все още нищо не сте казал. Репликите на предишния Ви пост са провокирани от недомлъвката... "но не ме питайте какво мисля, защото няма да ви хареса... " - всеки от репликиращите си я е интерпретирал според собствените си нагласи. Та, кажете какво мислите по въпроса и ще Ви лайкнат/оплюят. Лично аз съм съгласен с "... всеки си знае..." от Вашия пост (според моите нагласи).

Дано да е щастлива! Сигурна съм, че и Патрик би искал да е така.

Ако си обичал истински .. всеки си знае...но не ме питайте какво мисля, защото няма да ви хареса...

37-годишна връзка (от 15 та до 52), като последните години е минала с него през всички кръгове на ада. Дали го е обичала, а? По-скоро изглежда като да е бил целият ѝ живот! Трябва да си изключително задръстен човек, за да мислиш, че след неговата смърт тя няма вече право да живее.

Да обичаш истински не означава да си отидеш заедно с човека, когото си обичал. Има и такива случаи- Ромео и Жулиета. Има три варианта в такъв случай. Ако имаш сили - продължаваш напред, ако нямаш се превръщаш в ходещ мъртвец. Второто няма да върне човека, когото си обичал.

Ще си позволя да цитирам Елин Пелин и разказа му "Задушница" (точно на такава тема е!): "Бог да ги прости умрелите, така викам аз, па на живите здраве и живот да дава". Това, че си е отишла голямата любов на живота й не означава, че и жената трябва да спре да съществува!

Няма лошо, да се вземат! Изкарали са цели 34 години - не е малко. Без друго в клетвата се казва: Докато смъртта ни раздели. Е, смъртта ги е разделила, значи може да дири друг, няма да легне и тя да мре, я! Други пък се развеждат след 1-2 години брак, да не е по-добре? Дано да са щастливи, макар че са малко дърти, но знае ли човек!

Глей ся! Има хора които са "дърти" още на 25 и много им личи (коментарът е и към bo). Това, че си преживял повечко години не те прави "дърт". Искам да кажа - не гледай колко години е преживял някой, а колко живот е имало в годините му.

Мнение, Не е лошо да си малко по- уважителен към хората. Днес си на 17, утре си на 71... Идея си нямаш колко бързо лети времето, и как на всяка една възраст еднакво много ти се живее.

Тъпо, ти си типичен балкански Ганьо, за когото всички над 30 са дърти и не трябва да живеят. В България е пълно със смачканяци като теб, дето на две магарета сено не могат да разделят, но иначе ръсят акъл на поразия.

За приятелство и любов няма ограничение във възрастта. Личният живот е ЛИЧЕН за всеки!

...беше готин и чаровен тип. Истински артист. Гледах го с кеф в "Черното куче" и Крайпътна къща". Светла му памет.

Не само артист. Патрик беше уникален танцьор и певец-,,She`s Like The Wind,,.

Любима ми е.

Цял живот с един мъж и сега на дърти години... :(

Годините минават за всеки, само простотията на такива като теб е вечна.

Ами явно и ти си от дъртите, щом така силно се газираш от истината!

Бо, освободи се от тесногръдието. Ще е добре и за теб, и за всички около теб.

Ами това е реалния живот,Бо. Живият си е жив,а умрелият - умрял,животът продължава. Стара жена няма,както и стара риба няма. Явно още си млад и зелен,та да вярваш във "вечната любов". Вдовицата сега какво - да си зашие някои части от тялото и да отиде в манастир ли ? Ще си живее живота,а ако Патрик наистина е бил такъв голям пич,какъвто го познаваме от екрана - ще остане жив в сповените й.

"Дух" !

не казвам да легне и да мре, говорех да има поне малко уважение към починалия си съпруг (ако не й е останала обич към него)... обикновено не само след първата, но и още няколко години след загубата човек е съкрушен и последното за което би помислил в такъв момент е нова връзка... казвам обикновено, но очевидно по тоя свят има доста "необикновени" хора с неясни възгледи, ценности и морал...