Наско от X Factor: Харесвам амбициозни момичета

Финалистът в "X Factor" Наско разкри какви момичета харесва.

Обратно в новината

Коментари - Наско от X Factor: Харесвам амбициозни момичета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мама, ма ... :-)) харесвал амбициозни, пък отгоре на всичко и интелигентни мацки, но то, горкото, все още не знае, че интелигентността и възпитанието твърде често не са съчетание с амбицията ... Сега, милото, разсъждава така, защото все още не е попаднал в ръцете на онези опитни, но пък иначе амбициозни каки, които за дълъг период от време ще му избият тези благородни щения от ума, касаещи интелигентността и възпитанието ...

Много обичам деца да ми казват какво обичат. След година отново ще обича нещо друго. Но какво да се прави, трябва да ги приемаме такива каквито са, но без да са обвзети от манията, че са велики вече!

Искаш да кажеш, че децата нямат право да казват какво обичат?! Нали се сещаш, че именно такива като Наско са идоли на нашите деца, не мои или твои връстници. И точно затова ми става все по- симпатично момчето: за моите деца бих избрал точно такава среда- интелигенти и добре възпитани приятели, работещи упорито и преследващи своята цел.

Съгласен съм с мнението на този/тази, който казва, че РАП-ът е всичко друго, но не и музика. Това, че е определен, незнайно от кого, като музикален стил, не го превръща в музика. Това е някакво "изкуство", може би, но не музика. Наско е симпатяга, но...

Аре помисли малко!Той изпя песен на Орлин Горанов,макар че беше болен!Този стил е много далеч от неговият си!Момчето го направи,даже когато финала наближаваше,не го беше страх да го направи дори с риска да бъде илиминиран!Момчето е влязло в математическата гимназия,тренира баскетбол,амбициозен,не го е страх от пречки!!!!!!!!!

Аре помисли малко!Той изпя песен на Орлин Горанов,макар че беше болен!Този стил е много далеч от неговият си!Момчето го направи,даже когато финала наближаваше,не го беше страх да го направи дори с риска да бъде илиминиран!Момчето е влязло в математическата гимназия,тренира баскетбол,амбициозен,не го е страх от пречки!!!!!!!!!

Момчето е едно разглезено л...о

Супер смешник. Само той беше най-привилегирован да си пее рап от началото до края, без никакъв друг стил. И всичко това заради лакомите продуценти и лакомата Саня, защото видяха, че тийнейджърките си късат бикините по него, надушиха парата от СМС-ите и го оставиха, та развилнелите се тийнове да им пълнят гушите. А Саня усети, че има хляб в него - млад и симпатичен и сега, нищо че е некадърно дърво тоя Наско ще го прилапа да му подпише едно договорче. Такова, каквото навремето оная Невена Цонева подписа и после води дълги съдебни битки

Ега си гадните и завистливи копелета, които плюят по Наско! Не е за вярване, че толкова много некадърници и простаци са се навъдили!

Как няма да е така, те свестните се изнесоха от България!

Той заради това и Наско ще се изнесе, точно заради хора като теб. Дано в Америка да има късмет, да вярва в себе си и да е постоянен. Както вече казах, животът обича смелите хора.

Колко трябва да си див,за да пускаш смс за тези бузи?

Не див, а прост трябва да си. И не само за въпросното предаване, а за всички подобни. И трябва да си прост не само за да пратиш sms, а изобщо за да го гледаш.

Наско,Наскоооо,койо те излъга,че си певец?

Рапът е всичко друго, но не и музика! А Наско беше използван за да има мноооого смс-и, изпратени от тийнейджърки.

Наска получава ЪПЪ-та от младежите беееее !!!!

Подобни изказвания, като твойто мислех, че сме ги заровили 89-та година. Харесваш или не, рапът Е МУЗИКАЛЕН стил и повярвай ми, не толкова лесен при това. Опитай се да изпееш някоя песен на Ъпсурт и ще видиш.

еми той е КОЗИРОГ все пак....те са такива....

за този може да се каже само, че глупав. щото "тъп" е направо комлимент.

Тоя па като реч на миска, "Искам мир по света, да помагам на гладните....дрън-дрън"

само рокля мъ трябва ие готов за ладъбоъ,сладър ха го изям *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Толкова много съмразочарована от този сезон на Х-Фактор!Чета и други форуми и всички са недоволни от протежирането на моя съгражданин!Толкова кадърни момичета и момчета отпаднаха,заради това ЛЕКЕНЦЕ!Можещите да пеят ПЛАМЕН,ИВАН,ТАНЯ!

Ти пък чак ЛЕКЕНЦЕ.На мен Наско на-много ми харесваше,особено с песента на Енрике Иглесиас.И защо да не мечтаеш,когато си на 17.Не само ще мечтаеш.а направо ще летиш!Аз на 50 вече за нищо не мечтая.Успех мило момче!

На този не бих му простил! Може да не може да пее но става за други неща...

Много ми харесва чувството за хумор, начина на рапиране и амбицията на Наско. Той много добре знае до колко са му чисто певческите възможности, но в крайна сметка X Factor не е само за хора, които пеят опера. Не, че съм някакъв див привърженик на рапа, но това си е стил в музиката, който се слуша много и много се радвам, че участник именно като него стигна до финал. Животът обича хората с големи мечти и му пожелавам да осъществи желанието си да се реализира в Америка. Успех Наско!

х factor е формат за певци, иначе щеше да има и гайдари а може би и футболисти.Момчето е с приятна визия, може би е добър баскетболист, но като певец е катастрофа.

Ама той никога не е претендирал, че пее добре. Той може да рапира, явил се е на конкурса без очаквания, харесали са го и има почитатели. Гледах преди време във френския музикален идол подобен тип, само че беше beatboxer. Не виждам причина и Наско да не участва в това състезание. Все пак рапът е МУЗИКАЛЕН жанр.

точно за това е х фацтор, драги/а! и саимон кауел го каза: не трябва да си ннаи- добрят певец, нито танциор нито еди какво си, трябва да има нещо в теб, което да те прави различен и точно този, необясним неизвестен фактор да те прави необяснимо харесван. наско го има, без значение, че не беше наи-добрят певец. като искаш да лсушаш приказни гласове, ходи да гледаш тхе воице- гласат на булгаря. или музикална акадамя. там се залагаше на това кои може и кои не може да пее. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАК МАЛОУМНИ И СЛУЧАЙНИ НЕДОРАСЛИ МОЖАХА ИЗОБЩО ДА ПОМИСЛЯТ, ЧЕ ТОЯ МОЖЕ ДА ПЕЕ, ИМА ГЛАС И Е МУЗИКАЛЕН?!?!? българска пародия на красота и мудика

Прав си братле, трябвало е да вземат тебе да им покажеш какво е музика, нали така? :-)

Наске разкрита си !!! Наске разкрита си !!! Наске разкрита си !!! Наске разкрита си !!! Наске разкрита си !!! Наске разкрита си !!! Наске разкрита си !!!

Наско е хубаво момче, направо манекенче и в това няма нищо лошо. Но просто по никакъв начин не става за музикант. Като казвам музикант нямам предвид Павароти, Хазарта също не може да пее, както и 99 процента от рапърите, но тях ги бива да правят музика, а Наско не го бива. Не мога да си обясня как стигна до финала?!

Наско е на 16 години, а Хазарта е на 34. Трудно можеш да ги сравняваш двамата. Ако Наско продължи да бъде толкова амбициозен, колкото сега, съм сигурен, че може да стане по-добър и по-популярен от Хазарта.

Посредствен изпълнител, с високо самочувствие. Пее като на училищно парти. Толкова талантливи хора отпаднаха, а този рецитатор остана. Или е връзкар, или двете бабички в журито го оставиха, за да си плакнат очите.

Ей така, с много изисквания, човек си остава цял живот ерген, цял живот щастливец. Лошото или доброто е, че понякога се намесва сляпата неделя и ...утиди коня в ряката.

Що, бе, такива лесно ги прекарваме на другият бряг......

Много изисквания има това момче.

С този НЕмъжествен глас ако ще и мистър Всеклена са е , пак няма да ми хареса.

Тоя пич така ине разбраче го държаха до края самп за да могат кухите тинейджърки да цъкат смси и продуцентите да правят гуша. А рапа си е негърската чалга няма какво да се лъжем.

Точно...:) Да се живи и здрави мамите и татетата...да пИчелят..:)

Кво ти е виновно детето? От де опит? Дали е вдянал, че го побутват? Къдравата да си носи греха, че му захрани илюзиите.

Евалата! Много точно изказване!

Келеш

Този беше най - голямото НЕДОРАЗУМЕНИЕ във втория сезон на Екс -Фактор , че дори и стигна до финала . Отвратителен , фалшив и нагъл това е за мен въпросния келеш.

трябва да може и да пее, де...:)) На казанлъчанката, това че си амбициозен, но не можеш да пееш, а стигна до финал дали ще и хареса, Насе ??

;D