Какво вещае 2014-а по китайските зодии

На 31 януари 2014 г. започва новата китайска година. Тя е под знака на дървения кон. Според поверието, следващите 12 месеца ще бъдат успешни за амбициозните. Който реши да се отдаде на леност, ще бъде повлечен от събитията.

Обратно в новината

Коментари - Какво вещае 2014-а по китайските зодии | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хора,вие китайци ли сте или българи?я се вземете в ръце и влезте в час!!!!!

Ясно-о, всички ще драпат за всичко, но пак няма да получат нищо. Бъдете оптимисти, пращайте колкото се може повече ЕсЕмЕс-и където ви ги искат и ще имаме още 120 нови милионери и тази успешна година. Наздраве и Бог да ви пази, като няма кой друг! Я вижте как ви емнаха пак още от 1-ви януари, масите още нераздигани, светлинките още трепкат по балконите, а те - дай до...иначе ще те...

Аз съм овен, а тук кон. Явно баща ми ще трябва да ме слуша, защото е маймуна, а с майка ми сме си добре, тя е куче :)

Според китайския хороскоп, 2014 ще донесе много комунизъм, а на останалите заточение в лагер.

Аз съм змия! сссссссссс

Какво ни занимават постоянно с разни оракули, врачки, астролози и гадателки. Те толкова внимание на християнската вяра не обръщат. Не можеш да отгатнеш бъдещето, защото то се изменя с хода на настоящето. И състоянието на най-малката градивна частица на вселената оказва влияние на нейното бъдеще. Как тогава ще правиш такива прогнози? Разбирам, ако правиш анализ на някой социални тенденции или техническия прогрес. Това е друга бира. Но така да предсказват бъдещето в личен план по принадлежност към зодиакален знак и движение или конфигурация на небесни тела, е прекалено оракулско.

Аман от простаци. Това е за хора, които ги интересува!

Като ги интересува, да четат в автентични китайски сайтове, а не измишльотините тук :))))