Коментари - Невена с най-висок рейтинг в Music Idol, Слави е болен | life.dir.bg
назад

Невена с най-висок рейтинг в Music Idol, Слави е болен

Една от най-красивите участнички - 20-годишната Невена Цонева от Севлиево, се очертава като любимка на повечето фенове на Music Idol, стана ясно след поредния концерт в понеделник, писа Монитор.

Обратно в новината

Коментари - Невена с най-висок рейтинг в Music Idol, Слави е болен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕВЕНА Е СУПЕР! ТЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ. ДРУГИЯ БЕ СТЕФАН ЛАЛЧЕВ. ДВАМАТА СА ВЪРХЪТ. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ ВСИЧКИ НИ.

Jalko,4e Stefan otpadna.Toi be6e moq favorit v sastezanieto,no dori da ne go spe4eli si ostava mom4eto s nai-hubaviq glas,a kogato se usmihne e neotrazim.S teb sam Stef i vqrvam 4e 6te ima6 mnogo drugi muzikalni izqvi! {P}

Невена е много хубава,това никой не го отрича,пее хубаво ,но познанството и с Й.Христова(в частност с баща й) ще окаже важна роля за нейната победа ,такива неща винаги са ме дразнили.Освен това се държи високомерно и неестествено,на моменти преиграва.Нека победи най-добрия .

първо ще коментирам малоумниците seman,shei,Khan krum,SS20 - техните коментари са най-просташките които съм чела.Дори в мечтите си не можете да постигнете това което Слави е постигнал.Не забравяйте че вашите пожелания към него един ден ще се обърнат срещу вас.Сега коментар за айдълите-наи-добър е Стефан -винаги пее с много страст и чувство.Невена е изпяла добре само филмовата песен.теодор винаги преиграва и гледа втренчено камерата,а и не пее толкова добре,а пламен е доста самовлюбенЗа илиана мога да кажа че няма място в МИ,кремена има доста да работи защото не се представя винаги добре,а един истински идол трябва да е добър на всеки концерт какъвто е Стефан Лалчев

Слави Трифонов има сериозно заболяване на очите В безпрецедентно едночасово най-популярният български шоумен интервю поръча на колегите си да продължат играта 21.04.20 Трифонов страда от невробулбарен неврит на лявото око и за неопределен срок от време спира да работи. В безпрецедентно едночасово интервю, заснето днес в болница и излъчено тази вечер във времето на Шоуто на Слави по Би Ти Ви, най-популярният български шоумен поиска от колегите си да се държат като големи професионалисти, каквито те са и играта да продължи. От началото на тази седмица той отсъстваше и от собственото си шоу, и от Мюзик айдълс. Трифоно който беше с тъмни очила и с приспособление за закачане на система за венозно вливане на дясната ръка, разказа, че преди 11 години е имал сериозно засегнати лицеви нерви и зъби, вследствие на сериозен възпалителен процес. Възпалени зъби са били извадени, но те вече бяха дали този проблем, обясни той. От тогава имам много сериозно нарушено зрение на лявото око, каза телевизонният водещ с най-висок рейтинг сред българските зрители. Той обясни, че сега лекарите са констатирали, че е поразена централната част на зрението му, в следствие на което се натоварва периферното зрение и на лявото, и на дясното му око. Слави Трифонов уточни, че изследванията, които са правени през последните дни, отхвърлят диагнози като тумор в мозъка или множествена склероза. Констатиран е бил синузит. Процес може и да е обратим, но може и да остане така, заяви Трифонов. Спред него засега лекарите са оптимисти, но оставят и сериозен процент съмнение. Причини за влошеното зрение и с дясното око може да са различни, включително стрес, и лекарите се опитват да ги установят. Интерв имаше необикновен изповедален характер. Неподвижната камера показваше само Слави Трифонов, чуваше се само гласът на задаващия въпросите главен сценарист на тв шоуто Росен Петров. Трифонов даде редица практичесски съвети на колегата си, поръча му как да се държи с другите в екипа, няколко пъти повтори, че няма никаква гаранция какъв ще бъде резултатът от лечението, което е започнало. Той разказа, че с ръководителя на Ку Ку бенд Евгени Димитров-Маестрото са начертали плана за задачите и концертите до края на шоуто Мюзик айдиълс. Говори за конкуренцията между телевизиите, за уважението, което изпитва към авторите и продуцентите на Биг брадър и ВИП брадър, излъчвани по Нова телевизия. Оправд решението на Би Ти Ви самостоятелно, без неговия екип, да организират второто издание на шоуто Сървайвър.

Деяна ти самата трябва да си музикален инвалид, за да дадеш такова адски необективно мнение. Лалчев, върхът си!!!

Без чалга-идеолога Слави Учиндолски, Глория ще обърка всичко-акъла и е толкоз, бедната! Хвърлям боб за да разбера, що го нема маркуча или да го питаме оня другия гуру на абдалите, как му беше името ....., дето сега врачува по МСАТ-а! Тия пък направо избиха рибата като го пуснаха, тоя: умирам си от горчив смях, като му слушам тъпотиите: научен откривател, нов Айнщайн и си верва, горкият!!! Жалко за децата, дето се напрягат заради болните амбиции на родителите!? Боже, колко простотия по земята ни българска: зрелища за простия народ, без хляб, докато се накрадат вальотопловците под зоркия поглед на Гоце!!!

Илияна Ковачева? Мили боже.....тя май наистина си повярва! No comment!!!

Споделям напълно мнението ,че Стефан пее прекалено технически и някак си без чувство.Не знам,но нещо не ми допада това момче...Бил 300 пъти по-добър от Теодор!!!Тук ще цитирам Кембъла е ще кажа Айде нема нужда! Теодор е истински музикант и се справя с музикантси парчета,които не всеки би могъл да изпълни.Другата добра е Невена,която блести и с визия,(за разлика от Илияна),а това също е много важно за един музикален идол.

Не мога да разбера как може да се харесва човек и певец като Теодор! Като жаба е в устата и не пее чак толкова добре. Лалчев е 300 пъти по-артистичен и има страхотни гласови данни. Красимира също се представя страхотно. За Невена... също мнението не ми е положително. Типичната кукличка. Може би така трябва да изглежда една изпълнителка, но има нещо, което не ми харесва в това момиче....

Имам две деца - дъщеря на почти 18 г. и син на 15 години и вярвам, че познавам младите и техните вкусове. За истински талантливите сме на едно мнение с децата - Едновременно много талантлив и за нас най-чаровен е Пламен - страхотна комбинация и истинско олицетворение на представата ни за Music Idol! Всичките съученици на децата ми го харесват от самото начало. Най-близо до него са Стефан, който наистина е безупречен от музикална страна и с най-добра техника, както и Теодор ( с най-трудните и музикантски парчета се справя отлично). И момичетата са добри, но този сезон е на момчетата. Още повече, че на предварителните кръгове много бяха пожертвани, за да спази Слави равенството между половете, което точно в този случай не беше нужно и от това донякъде пострада самият конкурс. Като цяло всики са много талантливи, определено повече от и от оценяващите ги, и се гордея, че в България има толкова надарени деца!

Гордост е да се гледат и слушат тези талантливи деца! Но за тях е и урок как да се справят с некадърни,язвителни, завистливи,високомер индивиди/визирам Слави/. Без Славищината слънцето по-ярко грее!

NEVENA E STRAHOTNA!!!!

Нежена пее прекалено технически. Всеки тон е издържан пражилно. Но до тук. Иска се и чувство да се влага. Нещо подобно се отнася и за Стефан Лалчев. Най-добар е Теодор!

МЕНЕ (18.04.2007 г. 17:01ч.) СЛАВЧО НАЙ-НАКРАЯ РАЗБРА,ЧЕ БИГ БРАДЪР ГО БИЕ ПО РЕЙТИНГ,ЗАРАДИ НЕГОВОТО ПРИСЪСТВИЕ И СЕ НАПРАВИ НА БОЛЕН!!АКО И ШОУТО НА СЛАВИСИ СМЕНИ ВОДЕЩИЯ ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕМ МНОГО ДОВОЛНИ И ТОГАВА ВЕЧЕ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ГЛЕДАМЕ И МЮЗИК АЙДЪЛ И СЪРВАЙВЪР.ДОКАТ МУ ДАВАТ ГРОЗНАТА МУТРА ТАМ Я ША ГЛЕДАМ БАЙ БРАДЪР Е те тогава ще цъфнеш и ще вържеш!!!

Адашката 1

Ало опероторите които цензурирате форума защо не пуснахте коментара за Трифонов или ви е страх защото е истина имам познати които са лежали с него в болницата така че не крийте от хората това нещо.

Ники Монолов от Горна Оряховица беше върхът но Слави комплексарят го заби

Слави е болен от множествена склероза и всяка година му слагат много скьпи инжекции които да го подьржат,други болни като него не могат да си позволят такова лечение

ДА СЕ МАХА СЛАВИ

nevena e super!

Невена е супер!Тя трябва да победи! Великолепно пее! Браво Невена!

Естествено, че е тя - Невена!Теодор е също доста добър.Не мога да разбера какво хубаво има в Стефчо Лалчев - суховато и доста скучно момченце,което пее върно ( явно е учил пеене ),но достатъчно ли е това?Въобще не покрива представата за музикален идол на България!Хайде да бъдем честни!

Къде остана Учиндолската мастия - Венетка 2, върна ли се, вече? Много му се събра, горкият: Брадъра го смаза, от Сървайвара го ритнаха в гъза, а Алекс му тури, капака на тапанара - идеалог на чалга масите!!! Да видим, как ще се отърве от забременената Алекс, хитрият му чукундур селендурин!?! Не му е до Айдала, ясно? Сагата сега става по-интересна: даже и от ...... Брадъра! Шансовете му са, залагам на: фифти-фифти! Има ли желаещи да залагат? Е, кой там: кат спичели Айдъла и к`во ша стани: ша цъфни и ша завържи? Справка виж Алекс: обладана и .... шутирана, горката?

Теодор!!!! Супер си!!!! Готин си!!!! А как пееш!!!! Браво!!!!

Батка недей така грубо да обиждаш тийнейджърите!Все пак те са нашите деца и колкото е тъп родителя толкова(и малко повече)са тъпи и те!А че не ми ясно кой изпраща СМС-и в тези предавания е друг въпрос.Иначе не мога да си обясна защо изхвърча ямболийката от Мюзик айдъл,а за спечелването на наградата от тризначките в Бай Брадъра просто немам думи!

А защо не помислите дали все пак всичко не е нагласено ? Какво мислите за този вариант? Защо си въобразявате че сами си избират песните?

Браво НЕВЕНА,Севлиево е зад теб,ти си нашето момиче.Покажи им какво можеш още...

Невена, браво моето момиче!!! Аз може би съм по-възрастен от баща ти, но искренно ти заявявам ти си 1. Желая ти успех и дори да не спечелиш Мusic Idol те очаква бляскаво бъдеще.Успех!!!

Илиана Ковачева. Толкоз.

От кога тъпите тинейджъри, пишещи по форуми са показател за обществено мнение? Пламен и Преслава са най-харесвани. Следва ги Невена.

Vsichki sa mnogo talantlivi,no za sazhelenie trqbva da specheli samo edin i tova e Nevena.Stahotna e ima izluchvane i pee mnogo hubavo.

Слави е болен!!?? Да умре дано!

Всички се справят чудесно, но и аз имам своите фаворите, а те са Невена и Пламен Пътов.Продължавайте все така. Страхотни сте.Успех

Preslav4e,dai pove4e jar v tozi goliam glas drugiat put,ne se pla6i,pei si kato za posledno,nova e na4inut.!!! Kremena triabva da se vihri vuv visokiat registur i da zabravi za hitovete ot poslednite 2-3 godini-o6te ne sa tolkova preceneni ot vremeto i ostava nezapomnena ,a e adski talantliva...mislia 4e tia 6te stane music idol ,no ne to4no tozi put................. si! Ti si! I poneje si go znae6,pei vse taka namahano,otiva ti za razlika ot mnogo drugi hora.Ti si moiat favorit!!!..ot tuk natatuk da ne ti puka dali si idol ili ne,mnogo si dobur i vinagi i navsiakude 6te te zabelejat Nevena e bozava,mnogo glas mnogo vizia mnogo ot vsi4ko...samo 4e niama magnetizum,niama..do da se probva sus Celine Dion na balada.Bozava,tova mai nai i otiva,sorry,fenove,v si ima mnenie. az sum za Teodor i Krassimira......i za dvamata,neka Virginia Records se briknat za edin ob6t album:)))))))))

KRASIVA I TALANTLIVA E NEVENA. NEKA TIA SPECHELI.

Стефан Лалчев е безупречен от самото начало. Няма нито една издънка и пее страхотно. Стилът муе многообразен, облеклото витаги топ и невероятно елегантен. За мен това момче излъчва страхотна мъжественост! Напук на популярния харесван образ на мачо. Браво Стефане, ти си класата в този конкурс.

teodor e absoluten-ima neveroiaten glas i individyalnost ,4aroven e izavladiava6t.....

Браво на Невена.Чудесен глас и визия.

КРАСИМИРА И ТЕОДОР! - няма спор!

Невена е супер.Нека късмета бъде с нея докрая.Успех.

samo Teodor

Teodor i Nevena sa nomer 1

bravo Neven4e ti si nomer 1

nomer 1 e Nevena.Dano tq spe4eli

Всички са много талантливи и симаптични,но според мен трябва да спечели или Стефан,или Теодор!:)

Браво,едно голямо браво ,Илиана!!!!! Желая ти успех !!!!

Невена пее най-хубаво от всички участници и заслужава да спечели конкурса МЮЗИК АЙДЪЛ

Всичките ни деца са много,много талантливи. БРАВО!!!Всеки един от тях заслужава да остане на върха. Но за мене най_хубавото на концерта в понеделник беше отсъствието на Слави.

nevena e prima ,teodor i individualen glas,originalen -spezialen vischki deza sa podobri ot estradniteni pevzi iliana e dobra i chist no beszveten glas- ne fotogenichen inace e dobra i hitra pee lesni pesni sa da bade napred,jurioto e dobre a dezata pejat po dobre ot nego!!!!!!!!!!!!!!!!