Алисия отново в прегръдките на Ники Михайлов

Николай Михайлов взе участие в нов клип на своята половинка Алисия. Певицата работи усилено и по празниците, за да направи подарък на феновете си за Новата година – дългоочакваното от тях видео към новия й сингъл.

Обратно в новината

Коментари - Алисия отново в прегръдките на Ники Михайлов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЙ ТАЯ БАРАКУДА ЗДРАВО Е ЗАХАПАЛА СИНКОВЕЦА

Чудно ми е, двамата какво точно рекламират, за да се шуми толкова около тяхната 'заедност'? Явно някои 'бизнеси' вървят на добре в България, въпреки кризата и мизерията.

Направете рубрика "Bulshit" и там пишете за певачките и ритнитопковците. Ние певци и футболисти си нямаме и без това (с малки изключения), така че не ни натрапвайте някакви порно актьори и после да ги титулувате с прозвището "БГ ЗВЕЗДИ"!

Да приятелю, малоумието е завладяло медиите.

Майко мила и това го гледат децата и после какво да очакваме от тях!

Ало DIR BG на кой му пука за тази новина. И защо изобщо е тази рублика "ЛАЙФ" На бедния Български народ му дреме за тази или онази кифла

На тая няма ли кой да й каже, че номера с "джуките" и е много гнусно-селски!

И да й каже, оправия няма. Устата й е напомпана със силикон до спукване и фиксирана така прекрасно чрез парализа на околната мускулатура посредством ботокс&со.

спорт и чалга! матч меид ин хевън!сарказъм за хората без чуство за хумор

Eli

Тази е особено гнусна.

Прилича на Елза Парини.

На късния майкъл джаксън

не сквернете светлата памет на MJ като го сравнявате дори на външен вид с тази *?:%"+$#. Независимо от всичко той беше звезда, каквато Н.Л., Ася и ритнитопковците няма да бъдат и след 100 000 живота.

Искам да знам защо вчера не можахме да коментираме новината за усилената работа на Ива Екимова за второ дете. Да не би да си е платила обявата БЕЗ коментари, тъй като знае какви ще са и си ги спестява. От всички новини, само нейната не можахме да коментираме.

патрашко по-надолу пита същото,ами аиде ние да си я коментираме всеки ден тая дропла.

Чалгаджии!

Тези двамата много си подхождат. Добре, че беше Николета, за да се срещнат. Всяко зло за добро.

алисия е ясна,но се чудя на ники михаилов,момче от добро ,елитно,възпитано семеиство как и върви по акъла на тази чалгаджиика,явно и неговия е толкова.излага се като кифладжия с тези снимки с баба си.а тази "песен" е от на-гнусните и пошли чалги в стила на 90-тте,на нивото на радка пиратка.гнус

E, кои се намери да ми слага минуси бе,да не би да е лъжа?прост народ,проста работа

Аз ти сложих минус, защото смятам, че не си прав/а. За разлика от Ники, Алисия е образована, сдържана и оправяща се в живота без тате и мама. А "елитният" и "възпитан" баща на Михайлов не е нищо повече от неграмотен и суетен бияч на жени - чалгар, чиито негативи в публичното пространство са мноооого повече от позитивите. И да, песента не е особено оригинална, но звучи много повече като поп песен, отколкото като чалга.

Ето как можеш да се провалиш в живота - Палячото Божинов пропадна тотално в спорта заради идиотското си поведение с разни повлекани, които му пият кръвта. Сега и Малката Перука върви упорито по неговия път. Е, нали трябва да има хляб и за тези СОТ-аджийки?

Не е надобре, навремето и с Божинката се снима в клип и е какво стана!

Този Ники Михайлов бил голям боклукчия! Какво може да се каже - циганска работа!?

Абсолютна, тъпа ЧАЛГА !

сладури са ,дано да са щастливи!

много бързо изпълзяха тия двамката пак от дупката.а вчера защо не можеше да коментирама лиглата еблива простакимова?

накрая михайлов и божинов ще се опънат и това ще бъде финала на световното

А ние ще гледаме.

при такива идоли не се учудвам защо младото поколение пише хан кубрат като ханко брат

АМАНлисия

Тези"певачки" са си истински пачаври не ги интересува нищо с кой си лягат и с кой стават

Ритана зелка на футболно поле.

как да не ги интересува,пара да пада от балъците

Само в прегръдките на баща му не е попадала.....

Сигурен ли си? Не я подценявай!

< Певицата работи усилено и по празниците, за да направи подарък за Новата година дългоочакваното от тях видео към новия й сингъл.< ти питали ме да ли ти искам подарака?

И нашата крава Венетка пак се порадва на ласките на бика Бончо.Сега чакаме теленце.

Песента ли е важна или изрисуваните ръчици на въпросния цицоман ритнитопковец, който не може и юрган да хване, но да бара кака си по бюста, може.Какъвто футболистът, такава и певицата...

kovraaaaaaaaaaa

искам да попитам тази асия има ли някакъв козметичен дефект? на нито една снимка или кадър не е със затворена уста, нещо повече-долната и джука стърчи доста противно. хора, лекувайте се!

Ами не може за си затвори устата, защото така са я ,,моделирали"- дебилка с течащи лиги или хроничен синузит.

Голяма новина, чак ми се при.ра от умиление...

такава циганска боза,бляк-маанета,зурли,хип-хоп,лъскави анцузи,а бе чалга повърнята е пълна ,.A като добавим и кошмарната визия на Aся,която е кръстоска между вампир и маимуна,и чупенето на стоики и пъченето на обезобразената и уста,трагедията става пълна!

След Мара отварачката, тая врякла е с най- противната муцуна.Кой ги е направил тези джуки, направо си е оставил ръцете.Или може би ние, простосмъртните, не разбираме дълбокия замисъл и не съзираме красотата в тази смесица от свинска зурла, слонски хобот и кокоша трътка.

Това нещо имало и фенове : )))) Не харесвам Ники Михайлов като играч , ама дори и той не заслужава тоя върколак .

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТЕЗИ БЕЗЛИЧНИ ХОРА - АЛИСИЯ КОЯ Е???

Той Никито може и да не хваща добре топки, но цици....

Тази ПЪК .....

значи не се приемат негативни коментари за алисия ,така ли?първия пост е мои и е скрит.колко ви плаща мумифицираната баба да и лъскате имиджа?

Баси чалгаджийската песен-пуснах точно 5 секунди и толкова.Как пък не могат да измислят нещо по-различно от този ритъм като на циганска сватба.Сигурен съм че даже и най-пропадналите пияндета по селските кръчми вече не се кефят на това еднообразно думба лумба и им е омръзнало.Колкото до изпълнителката и сюжетата линия застъпена в клипа-звезди,ама от нашенски мащаб,т.е за местна консумация и си правят музиката и клиповете колкото да се изфукат пред познатите си или да се пише за тях-0 креативност,0 бизнес,0 възвръщаемост.

Тази последната и песен, въобще не е хубава. Много е слаба като качество. Има къде, къде по хубави песни.

КОЙ ЩЕ Я ТРАЕ ТАЗ ОСВЕН ТЪПИЯ СИНКОВЕЦ РИТНИТОПКОВЕЦ

с една дума к..венска история, а на кой му дреме за тая парцелана

Мога да кажа само,че Алисия е по хубава от Николета

черната Златка е по по най

Асе, ти ли си?Това може да го каже само тя или някоя нейна роднина.

Ами мирише си на простотия, даже и през екрана се усеща, само не знам защо ми криете поста!

Какви са тия снимки, като ги отвори човек и екрана се напуква, бутоните на клавиатурата изпадат, а мишката къса кабела и хуква да бяга!

писна ми честно