Коментари - Тошо Тошев и съпругата му Ваня са на сватбено пътешествие | life.dir.bg
назад

Тошо Тошев и съпругата му Ваня са на сватбено пътешествие

Тошо Тошев се посвети на голямата любов, която от няколко дни е негова съпруга. Шефът на "Трудовете" замина с Ваня на сватбено пътешествие.

Обратно в новината

Коментари - Тошо Тошев и съпругата му Ваня са на сватбено пътешествие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Biznesa v Italy e lapapa,kakav drug

Какви сте загубеняци в този форум!!!

на колко години е тошев някои да знае ,заради протокола

ТАА Е БЕЗУМНО ТЪПА

Абе що се занимавате с тези обирджии! Преди 10.11.1989 г. беше просто вестникарче, а сега е милионер! Е.....баси късмета!! Въобще сами си го завираме! Вместо да ги вкарат в панделата, ние им се радваме!

Нищо ново! Поредната дето се омъжва за дъртак. Той праска младо и свежо, а в замяна тя му харчи паричките.

Да му е честит 6-ия брак! Да дочака и 7-и!

Тошо, Мартин и ген.Атанасов и много др. като тях са ченгета с дебели портфейли с първоначален капитал незнайно от къде придобит, могат да си позволят ТОВА, но на тяхните години един обикновен чичко дали ще получи някакво внимание от ВЪПРОСНАТА ДАМА?????

продала се е горкичката....

Изобщо не ни интересува тези как си запълват времето.Много тъпи журналисти - вместо да пишат материали, които да изобличават крадците - те тръгнали да пишат как тези, които ни докараха до просешка тояга харчат нашите пари - интересува ни кога в тази държава ще се търси отговорност от такива като този Тошев.

Да си прави Тошев каквото иска, негова си раббота, не зная защо всички гледат само негативната страна. Кой каквото прави за него си го прави, ама злобата е преди всичко.

Шукар буре кар мангел Тошев стягай се!!!

ТАЯ ВНУЧКАТА НА ДЯДО ТОШО ЛИ Е ?

Малииии, като гледам тази мацка скере ще е щастлива вдовица

Агент Бор. Смукач от класа с нов черен дроб. как в тази Бг само боклуците просперират. Ако четете този слугинаж Труд няма да коментирам повече. Факта че там се дава трибуна на Кеворкян е повече от достатъчен. Да не говорим за останалите. Отврат. От вестника и от собственика му. Жена ми ли? Какво освен боклук дето му прави свирка за роклички.

и к`во от това, защо медиите ни занимават само с глупости????????? Т и плейбойка .... Нещо по-смислено няма ли....

Все едно гледам тати и щерката. Грозно и пошло то в Бг друго не остана. Тук любов няма по-тази чистата и възвишената.

кажете кой е този Тошо та той е стар явно има много пари за да бъде с тая....

Божееее, колко долнопробен вид има тази Ваня. Не знаех, че Тошката е толкова глупав, явно е от годините ...

Май че наистина е изкукал този човек.Дали няма на кой да си дава парите? Не зная има ли деца, но тази ще го оглозга до кости.

Сватбеното пътешествие към Софийския централен затвор ли е или пак ще трябва да чакаме. Този наглец се подиграва с Вашия труд хора. И вместо да е на кучето в гъза той се жени за неква курва. Егати държавата

честито и всичко най-хубаво:))

Е как така пазената в тайна брачна церемония научи цяла България.Та то от две седмици само за това се пише.Голяма работа.Някакъв изкуфял дъртак и поредната му наложница,която знае как се цицат пари.Повдига ми се от такива.

Ей, много кисело пак това грозде, бе! :) Отнася се до всички, изказали се неподготвени по-долу... За тях уточнявам - Ваня е на 36 години! Нито е в първа младост, нито е малоумница някаква, точно обратно! На 34 е станала корица на Playboy - евала! Който може, го може, другите да завиждат! На Тошо освен честито, друго не се сещам какво да му кажа - доказа, че разбира от жени, това е!

ТЕЗИ БЪЛГАРСКИ СТАРЦИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА ДОБРЕ. С ТАКИВА МЪЖЕ- ТАКАВА БЪЛГАРИЯ.

Винаги съм се възмущавала от непочтеността на ЧЕНГЕТО Тошо!!!!!!!!

Защо ли и на мен хич не ми се струва тази от Плейбой и тази до Тошо Тошев да са една и съща. А иначе - да и е честит!

Такъв е живота !!!!!

за кой ли път..............

Toia Tosho Toshev mi se stryva absolutnia pozior skapan!Golqma rabota kato e na svatbeno pate6estvie,xorata ymirat ot glad,a toi postoqnno e po razni meropriqtia i se iztakva za golqmata rabota.....

Каква идилия ченге с мутреса прават преса

Знам коя е Ваня - един познат работеше върху нея. Баш такава си е - от тия с бизнес в Италия.

На булката пожелавам да му го вдигне! Ако това стане да си запали една свещ, защото в близките 20 години такова птиче няма да й кацне на рамото. Амин!

Просто са ми смешни такива като Тошо Тошев и бизнес дамата от Италия.Все пак журналистите като пишат такива работи трябва да знаят,че има и такива които ги познават тези двамата и че съвсем не са това за което ги представят.

Аз пък съм готов да зарежа моят бизнис в Майкрософт / ползвам техен нелицензиран софтуер/, за да прекарам една нощ с Ваня.

I taz gospoja ne e mnogo mlada, ima sin na okolo 10 - 12 g.

ДАЛИ Г. ГЕРГОВ ИМ Е НАПРАВИЛ ПОДАРЪК СВАТБЕНОТО ПЪТЕШЕСТВИЕ. ЗАЩО НЕ ,НАЛИ ВАНЯ Е НЕГОВА СЛУЖИТЕЛКА,НАЗНАЧЕНА С ПРОТЕКЦИИТЕ НА ТОШО ТОШЕВ

Chestito Vanq!!! Ot surtse

ВИЖТЕ МЕ ПЪК СЕ ПОЧУДЕТЕ .

Пожелавам му на Т. Тошев да забрави да се върне в България! Много щастие с младата съпруга , но да освободи медията от присъствието си на ченге! Затова държавата ни е на тоя хал- той е една от причините1

Мъжете като остареят си откачат, а някои жени за пари всичко дават. Тя имала бизнес в Италия. какав? С неговите парички ще направи същото, както направи жената на покойния Кюлев

Защо цензурирате мнението ми?

Явно проспериращ бизнес означава някаква връзка с мебелната индустрия - вероятно креватната, щом го зарязва и се яхва на врата на дедо си Тошко...

Много важно че Тошо Тошев е на свадбено пътешествие. Аз пък си платих водата и сега събирам пари за тока и телефона .

Ха, Ха, Ха, бинес дама от Италия!?! От Белана на Труд!

ТОШО ЗАВЕДЕ ВАНЯ В ЦУМ НА РАБОТА ПРИ ГЕРГОВ, НЕ ЧЕ СА СЕ СРЕЩНАЛИ СЛУЧАЙНО ПОКРАЙ ПР НА ЦУМ

Dartja pergich ne mirjasa. Vrastnica sam mu. Pomnja go ot ZK na DKMS-posledna dupka.

Jelaq na semeistvoto da badat mnogo 6tastlivi i mnogo da se obi4at!NA DOBAR 4AS!!!!