Лили Томлин сключи брак с партньорката си на 74

Лили Томлин е сключила брак с дългогодишната си партньорка и сътрудничка Джейн Уагнър, предаде Ройтерс, позовавайки се на говорителка на комедийната актриса.

Обратно в новината

Коментари - Лили Томлин сключи брак с партньорката си на 74 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Семейство зайци при доктора. Докторе, имаме брак от 5 години, ама децата още няма, какво ли не опитвахме, как ли не го правихме и не няма деца. Доктора погледал и рекъл: Момчета, вие това дето го мислите няма да стане!

Е, заради такива ще дойде Божието наказание за земята!

Мда. Тя и баба ми така чакаше да дойде Второто Пришествие и предричаше Апокалипсис 2000-та година, пък накрая си умря в чакане да слезе Христос отново :)))

Единственото, което ми направи впечатление е, че тези жени са заедно - 42 години! И това, хора - е наистина страхотно! Пожелавам го на всеки! Без значение на сексуалната му ориентация. Не виждам, иначе - какво ми влиза в работата - кой с кого ще споделя животът си. Ако това го прави щастлив! Още поне 42 години им пожелавам на дамите! Да са заедно!

никога не е късно да станеш за резил...

Отврат! Дърти извратенячки с аромат на херинга.

нямам нищо против личната сексуална ориентация! Така съм възпитал и дветеси деца. Бил съм на поне 2 големи гей парада извън България-просто да видя за какво става дума, това са хора също. Но не мога да се съглася с агресивното налагане на гей-култура, поведение, привички, отношения и т. н., което под най-различни форми се прави от медии, културни институции, неправителствени организации с доста съмнително финансиране и доминация, дори партии и администрации...

начи нямаш нищо против тях,но не искаш да се появяват по медии и другите изредени от теб?

На кой му пука дали вие приемате гей браковете или не? Що са глупаци трябва да сте за да съдите как други хора живеят техния си живот??? Кой ви дава правото да съдите?

Да му пука на когото ще! Така ще е - НЯМА да разрешим педфалски бракове у нас! А ти се спукай откъм гърба, ако щеш, но ТАКА ще бъде - без хомобракове у нас!!! Ако искаш да знаеш кои сме ние, които съдим - ние сме мнозинството.

а като гледате лесбопорно е яко нали?

абе да ама винаги някак все едно нещо му липсва ... мъж например

то лесбо порно е с хетеро жени и е направено за мъжка публика. с други думи няма нищо общо с реалността.

брей... за пари може,по любов не! така ли?

Понякога и то доста често наистина е въпрос на ИЗБОР! А не на природа.

И това как го роди великия ти мозък? Защото аз не мисля че човек избира в кого да се влюби и кой го привлича? Може би при теб е избор не знам, сигурно си избрал/а да си хетеросексуален/на?

Ами той казва именно това, което казваш ти.

Сбъркана и грозна работа, дори и да е между жени!

Сега като те нападнат да не се чудиш откъде ти и е дошло- то са феминистки,мъжофобки, лесбийки и педалчета с всичките си ПРАВНИ ПРЕТЕНЦИИ и ИНСТИТУЦИИ, Хелзински, Горно-бански и Ялтенски комитети.... а бе остави се...

Синдрома на комплексирания хетеросексуален бял мъж, който усеща как вече го избутват от върха на "хранителната" пирамида.

Точно този пример не е подходящ за охулване. само заради факта, че са заедно от 42 години си струва да се замислим, че едва ли има нещо изкуствено, извратено и т.н. просто един споделен живот.

Извратено- какво говориш ? По-нормално не може и да бъде!

В българя всички сте дъртаци по душа ,, глупаци..думата брак се е отнася само за млади

само че са хомо не го приемам ,брака е за тези, които им е ясен смисъла

А смисъла според теб е?

какъв смисъл бе глупако? Ти знаеш ли въобще какво е брак? Това е договор м/у двама човека и всеки чоевк който плаща данъци и работи в една държава трябва да има право да сключи такъв договор без значение с кого. Защо не си заврете измислените "християнскиЮ ценности отзад и не видите как живеят хората в северна Европа?

Най-много сте ми смешни българи, дето се пишете за християни , а не знаете че , брака и докато смъртта ни раздели , не са празни думи .. а е тайнство...

Руиз

Първо, не можах да схвана. После разбрах. Уважавам западната култура, но тези извратености, които били нещо човешко, но различно, не мога да приема, нито пък трябва да ги приемем. Бях свидетел на прегръдки и целувки на две момичета в тролея. Това ли е нормално, драги западняци? И малките деца да гледат и да се възпитават! !

А смисъла според теб е?

За какво възпитание говорим, изостанали хора?! Това не е избор, кога ще схванете??

Руиз, хомосексуализма съществува от както свят светува. Не е приумица на запада. И Хитлер и комунистите правиха опити за тяхното "лечение" (предимно ги избиваха по лагерите) и пак не успяха. Ние сме прекалено тесногръди и прекалено злобни, за да толерираме подобни двойки. С жена ми попаднахме на гей парада в Рим, очаквах извращения и масови побоища, но всъшност се оказа луд купон. Беше пълно както с гейове така и с хетеро (много бяха с децата си) Един страхотен карнавал пълен с музика и танци. Та, тази двойка живее заедно от цял един живот, дали са много на света. Кое е извратеното?

Няма да си отворят очите, Върбанов, за съжаление това е положението...Вярно е, че има хора, парадиращи с хомосексуалността си, което е отвратително, но е отвратително да парадираш с каквото и да било...Аз живея в Амстердам, и тук както е всеизвестно, хомосексуалните двойки могат да сключват брак. Цялото нещо е толкова нормално, че никой не се впечатлява и хомосексуалистите няма нужда да парадират, за да получат внимание, макар негативно. А в България хомосексуалистите трябва да се правят дори пред себе си, че не са такива, в резултат на което са нещасти цял живот със себе си, или пък се женят и създават деца, за да направят нещастни и други хора...Или стават пропаднали алкохолици, или сами цял живот и живеещи с родителите си въпреки 40-те си години...Е хайде пък да е по-нормално ако си гей да имаш избора да си такъв!

Върбанов ако повече хора в България разсуждваха като теб щяхме да сме много по-напред като нация. Омразата и нетолерантността истоеията е доказала че не водят до нищо хубаво.

Гнус.

...отвсякъде.

И ти сигурно си гнусен, затова анонимно хейтваш други хора които са щастливи.

Ами щом се обичат младите, пък да се вземат...

Луда работа