Коментари - Диляна Попова се снима в клип на Лора Караджова | life.dir.bg
назад

Диляна Попова се снима в клип на Лора Караджова

Манекенката Диляна Попова се снима в клип на певицата Лора Караджова, писа "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Диляна Попова се снима в клип на Лора Караджова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Dilqna e moqt idol za manekanka i jena,prosto e perfentna...ima strahotno izlu4vane.Prosto nepovtorima...mnogo yspehi ti jelaq:):)

mnogo e gotina

НЕКА ВИ ОБЯСНЯ>ЧЕ ЛОРА ЗАПОЧНА С БОЛФЕЙС

Диляна е красива и умна, не може да се каже същото за Лора.

na Dilana sa i mnogo malki cicite. Ina4e ne e zle.

Просто завиждате, драги. Ако не сте чували песни на Лора, това си е ваш проблем. Има глас и талант. Какво е виновна, че е дъщерята на Данчо? Не може ли да се изявява щото ще кажат, че е шуробаджанащина. Аз не съм видял татко й да й е помогнал с нещо конкретно. Део си я хвали, ама той явно си я обича. А Диляна е номер 1!!!

Когато попитали Толстой-Защо никое от децата му/,а той имал доста /не е станало писател,той отговорил: -Вероятн природата си почива ...само при нас природата не почива и бълва гений след гений

Много важно кой каде ще се снима .То от снимки акъл не идва .Голям праз че този или онзи ще се снима някаде. И аз селянина се снимах на морето ама нищо.

Диляна Попова е наистина прекрасен човек, не само красива жена. То й личи - рядко се среща, особено в България, модел с толкова естествено поведение и излъчване. Накратко, само в Аркадия имаме такива жени !! :-)) А за Лора Караджова мога да кажа, че е тъкмо обратното на Диляна . Точка.

дилянка е супер,но изглежда в главатя май няма щищо,щом като беше си хвоноло зо гадже Дичо - висок 1.25 см.Грозен като гъз, а тя горката стърчи над него !!!Ужас!

Това Лорче пропя с Болфейс -СЛАВИ ,имаха една песен -Нека да е лято и беше супер,той си пише текст и музика,а тя си пее наготово,ама нямаше шуробаджанащина, та сега той май се казва Годслав ,а тя прави вокали на който му трябва, я Ъпсурт,но журналистите много лесно дават титлата певица,като и на Део, нали са руси...а Дилянчето е супер .аа ..аа да.

Това е вече нещо красиво.

Диляна е перфектната жена! Дичо, Дичо... къде бля, та я пусна да си иде?

Много се дразня като ми натрапват разни секссимволи стил Жасмина от Сделка или не, но това момиче Диляна мога да го гледам постоянно, независимо че съм жена и съм отявлено хетеросексуална. Наистина природата е давала щедро, а на всичко отгоре май и не е глупава. Да е жива и здрава и да е обградена от хора, които наистина я ценят. ПП. Чудя се при такива момичета как може да има гейове?!

Lora kara piana,udari 4ovek i trabva da e v zatvora.

Абе и мене Лора не ме кефи по принцип, ма не мога да си кривя душата - има глас. Преди не мислех така, обаче я чух на живо и доста се изненадах. По темата - Диляна е Жената!

Diliana e edna ot nai-gotinite BG modeli! Napravo e jestoka! Ima strahotno tialo i super gotini sini ochi, super e!

Аз ако съм на мястото на Лора ще ме е срам да се покажа по улиците. Едно на ръка невярното пеене. Но това, че беше карала пияна и беше ударила човек(за който така и не чух дали е оцелял) - лелееее, аз бих се затворила у нас завинаги. Да не говорим как непрекъснато резили баща й, който наистина е страшно добър човек и музикант. А за Диляна - тя е супер - много яка мацка

NAI PROTIVNOTO IZVAN ZEMNO KOETO SAM VIJDAL

Тук става въпрос за Диляна Попова. Тази мацка е много красива. Естествено красива. Браво Диляна!

Dosta e glupava i ogranichena Lora Karadjova,neznam Deo kakvo namira v neq

аман от такива таланти!!!то тати като е известен,давай и аз ама мога ли да пея или не???тона е въпроса и дилемата! напрове се пренаситихме на такива таланти!аман от тях!!!!

но Диляна е супер, страшно красиво момиче. браво

Не бе, вие не разбирате. Тя е много талантлива и не иска да се знае кой е баща и, всичко е постигнала сама в живота си. Няма друг такъв талант в България. Мааааму стара, като се загледам в музикални предавания по националната телевизия, и все синчета и щерки, всички много талантливи, всички са се явявали на конкурси, всички сами си пробиват път в живота. Е няма да станем нормална европейска държава и това е, просто няма.

стига сте писали за тая Лора.......я вижте Диляна.....уникално красива мацка с тия сини очи....за нея става дума в темата не за Лора

ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАТКО СИ-НА КОГОТО СЪМ ГОЛЯМ ФЕН,ЛОРЧЕТО Е ДОСТА ОБИКНОВЕННО, НО С ГОЛЯМО САМОЧУВСТВИЕ!А НА СТАНИ БОГАТ ПОКАЗА ЧЕ Е И ГЛУПАВО.ГОРКИТЕ ДАНЧО И ДЕО..............

Много е зле момичето и очичките и така шарат

Ама че шуро-баджанащина! А пък Део какъв коментар беше изпраскал в един вестник за половинката си във връзка с участието й в новата песен на Ъпсурт- не е истина! Такива хвалби... То вече остана ли човек в България, който да не знае, че те двамата ходят?

Коя е пък Лора Караджова.От къде на къде започна да се изживява,като певица.Това,че татко и е известен певец на ниво,не означава,че тя трябва да се кичи с чужда слава.Досега не си спомням да някъде да е пускана нейна песен.