Мария и Силвестър се събраха

Ексцентричната водеща на БНТ Мария Силвестър и актьорът Силвестър Силвестров отново са заедно.

Обратно в новината

Коментари - Мария и Силвестър се събраха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цигана си е циган .....

А бе я f....k.

Нищо не разбрах - на тези медиите са им били виновни, ама били разделени, обаче не съвсем, а други хора били и страдали... :D

Радвам се за тези хора.Пожелавам им здраве и много дълъг съвместен живот!Хресвам ги ,защото търсят винаги различното и провокиращото!

Вие не сте се събрали, Вие се съдрахте...както и останалите Мис, Мистър, Фолк и т.н.

Циганска работа.....

Ние пък, щото не се сетихме още при раздялата, че е само рекламен трик!

Има нещо гнило тука,,нека се обичат хората,счупеното носи щастие!

събрали са, се за да може този път да го зареже каката ..хахаха

Утре искам новина как са спали, какво са сънували ...

И двамата са талантливи и симпатични...Нямат нищо общо с чалга културата в България...

съм в шах. Кои са тези?

И как точно са виновни медиите не разбрах - тия двамата са по-глупави от чалгарите дори. Да не би медиите да му пишат в неговия фейсбук, или пък да не би Мария да не каза в предаването си че е зарязана

По-тъп PR не можаха ли да си измислят!!!

Много класическа красота има тази кака- като словачка е! А пък това, че се събрали много ме успокои, сега отивам с облекчение на порцелановия трон...

Аз не виждам красота в тази жена, още по-малко ми прилича на словачка, които са по-светли. Пък и от кога да приличаш на словачка е знак, че имаш "класическа красота'?! Ако се съди по името ти, нещо си много далече от Европа. За мене е малко екстравагантна и толкова. Но има много неприятен глас и държание по телевизията. Затова не гледам БНТ

Ама кои са тези хора???

ВЕРНО СТЕ ГОЛЕМИ ДИР-ници...

голяма новина, нали, утре пишете кой с кого ляга и сутрин с кого става,,,,,

Тоя малоумник си хвана любовница, че и се обвърза във фейсбук с нея, та всички да видят, а сега винаги били в прекрасни отношения с Мария!? Баща е, а и "мъж" на 40 години, а се излага като хлапе! Винаги ми е бил много противен!

Малоумни мъже! :))) Никога не ми е бил противен- даже мн. симпатичен ми БЕШЕ, но определено ми стана смешен с това си влюбване! Не познавам лично нито сценаристката, нито Мария, но това, което веднага бие на очи, че тя не е по- хубава или интелигентна от Мария Силвестър, а е единствено по- млада :))) КАКВО КЛИШЕ!!! Мислех тази двойка за нещо извън клишето, за нещо нестандартно! Изглежда съпругът на Мария Силвестър с нищо не е нестандартен, а е като всеки друг мъж- СКУКА и нищо ново под слънцето! Жалко наистина! Сега се върнал при нея.. . Кел файда!

а е като всеки друг мъж- СКУКА и нищо ново под слънцето ------------------------------- тъпа лезбийка

Забравих да кажа, че другото мн.тъпо и смешно нещо е как официално обявил новата си "любов"във ФБ и по медиите... Не е нещо похвално, което предполага фанфари и овации, но, явно, той не го разбира! Пак казвам- малоумни мъже!

много важно,пука му на някой за тях, искат да поддържат интереса към себе си

Айде, почна, то стана една сапунка! Аман от простотия!

ОЛЕКНА МИ !

Колко странно - да обвиниш медиите за забежката си:)

а на мен ми се е.е,че две не виждам!

Абе не е ли време да разберат какво искат? Не са на по 18 години, за да го карат на "иди ми - дойди ми". Ако ще си остават само брат и сестра след раздялата, верно си е циганска работа.

Те мажете над 40 изкукват и после им изтрезвява главата, че у дома си е най-хубаво, ама пусто мъжко малоумие...

Руиз

Всичко е добре, което свършва добре!

Циганска работа!

Защо сваляте коментар без една обидна дума, а само това, че помним какво сте писали преди време.

защото са дир-ници

че се е сетил да отсвири оная смрадлива.............................................................................(оставям многоточия , за да не ме обвинят в расизъм и нарушение на човешките права):)

Силвестре, бре. Дън тий бИщата на дядуту на Силвестър Сталоунский бре чале? Оу мустакъ тъ пузнах, чи си ут наш'ту маала.

Дъ бе он е

тия са доказателството,че няма лоша реклама... и на двамата предаванията им са откровено негледаеми и заради това са измишльотините им за раздели и събирания, белким някой не смени канала.. обаче уви..рейтингите им да нулеви!

но има една приказка:хубавите ябълки свините ги ядат. Такава жена заслужава много повече,но не си знае цената.

Тоя здраво се превъплати в ролята си на циганин - напоследък само цигански работи прави...

Имах ги за по интелигентни хора. Това което правят е смешно и глупаво. Явно голямата, нова, красива любов на Мангасарян е била временно, кратко увлечение, като повечето извънбрачни връзки. Защо обаче веднага се разделяш с жена си заради единия секс. Боже, колко много глупави мъже има на тоя свят! :-))

Тези двамата ми се струват толкова откачени и шантави образи, че не мога да си го представя да не са заедно, а да са с други - просто си пасват двамата според мен!

Много бих искала да вярвам, че този крайно нестабилен мъж ще престане да мъчи жена си и детето си с хормоналните си изблици. Също така знам, че веднъж направи ли го, пак ще го направи. Накрая синът му ще го отсвири, а жена му от обидата ще заприлича на развалина....На мен ми е трудно да повярвам, че неговото поведение може да е забравено. Това, че Мария е великодушна не означава, че може през месец-два да бъде сюрпризирана с поредният му сексуален скок. Доста е гадно, дано си седне на "д-то", пожелавам го заради тях самите...и най-вече за детенцето. Успех Мария, за теб съм!

аман от по.ярски истории. айде стига ?!

Айдеее,поредните мангасари дето не са разбрани правилно заради другите... / "Истината е, че винаги сме били в прекрасни отношения, допълни той. /... Е хубаво де,ама щом като сте в прекрасни взаимоотношения,се събирате отново? Хората като имат прекрасни взаимоотношения не се разделят...Хайде живи и здрави,ама ще Ви пиша пак при следващата раздяла,като реши един от Вас да изживее "някоя нова невероятно красива любов"...

Смешковци...

Зюмбюле, нали па че одим да берем джилязо?