Роналдо показа сина си на официално събитие

За пръв път футболистът посети официално събитие със сина си.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо показа сина си на официално събитие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото и да си говорим,Роналдо е талант в своята област,красив,атлетичен,цял свят го познава и не на последно място изкарва един ТИР мангизи на сезон.Блазе му,ама и евала.На мен специално оригиналният Роналдо ми допада повече като футболист,ама и португалеца с времето се доказа,че не е просто менте,а голям талант.

Напишете irina shayk before в гугъл, колко е била различна! Определено си е правила устните, Мара отварачката да вземе пример от нея какво значи хубаво направени устни; също веждите й са били много тънки, сега определено изглежда много по-добре

Марето е стегнато маце, лъскаво миньонче, хиляда пъти за предпочитане пред тази едрата и ръбестата.

Много е готин. Кристиано и Ирина са една от най-красивите и симпатични звездни двойки. Прекрасни са, пожелавам им да са много щастливи, да се обичат силно и да се подкрепят във всичко . А що се отнася до Кристиано, то той си е класен пич отвсякъде и това, че си оформя веждите, го прави само още по-готин. За съжаление именно неговото атлетично тяло и красивото му лице предизикват злобата на пишещите тук мъже. Същата тенденция наблюдавахме преди няколко дни тук в дир-а, под статията за Нина Добрев и Сандра Бълок, две невероятно красиви и талантливи млади дами, които също бяха "подобаващо" охулени и оплюти от пишещите тук. Гроздето е кисело...знаете за лисицата...

Прояви малко патриотизъм, де! И ние си имаме класни пичове футболери, например - Божинката, те с Роналдо и визуално си приличат.

russev_plamen@yahoo.com

Е, ти пък... разликата между Роналдо и Валерката е от Земята до Плутон, все едно да сравняваш Вакарел с Виена, или Виктория Бекъм със Златка Димитрова. Класата,класата, тя не се купува... или я имаш, или не...

Играе ли? Играе!!! Останалото е част от личния му живот и е неуместно да се коментира от тълпата...

Няма начин, просто няма начин! Ако искаш личния ти живот да е личен, просто не го правиш публично достояние. А Роналдо беше известен с това, че си сменя жените по-често отколкото бельото.

Тая жена не е за завиждане с тоя "приятел". Искрено съчувствие! Нещастието е изписано на лицата им. Насила и добро не става. В БИБЛИЯТА Е КАЗАНО: ПРЕКАЛЕНИЯТ СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ. Или се прави на "майка" или е с друга жена и й прави НЕЙНО дете!

Ти не си за завиждане с тази злоба.

Ай, ся, все пак му е само приятелка ... Не вярвам насила да я държи.

То се знае, че не е нейно детето, прочети внимателно статията. А освен те уверявам, че в библията такива неща не пише.

Роналдо е най-добрия!

Дир, влезте в час, в мрежата има десетки клипчета на сина на Роналдо като бебе и като по-голям. Той никога не е крил сина си. Има и клипчета със сина си заедно с Ирина. Имам чувството понякога, че вие живеете на някаква друга планета, като вземете, че направите новина-сензация от нещо, което не е вярно!

приятелката на гелосания изглеждаше като евтина проститутка на церемонията.

Измамно е, надали е евтина.

Хубаво момче и много истински се разплака

много истински се разплака и добре, че гримат му е водоустоичив. п.с. ирина да ходи да си прави веждите там кадето роналдо си ги прави. неговите определено изглеждат по-добре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На всички, които се хванаха за веждите на Роналдо, да кажем, че е доста странно, че гледате него, а не мацките. Явно повечето мъже, четящи новините, си падат повече по мъже, иначе не намирам обяснение какво ви дреме за веждите му. Или се злобее нещо ли? Иначе за протокола, женското око вижда, че не само, че ги скубе и оформя, но и очертава с молив.

а ти, защо имаш проблем, че ние забелязваме веждите на роналдо, но в сащото време не е проблем, че тои си ги скубе? ако искаш да намекнеш, че ние сме геиове, то тои какав би бил? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слънчице, в грешка си, муци, не си ги "очертава", както ти твърдиш, а си ги оформя със специален гел-вакса за вежди, продава се със специална четчица и е бзцветна. Иначе се съгласявам на 100% с мнението ти.

Мацки, зарежете го този поплюнковец, вижте Благо Джисъза, неговите вежди са по-добре оформини и е красив, та дрънка, стига сте се литкали по чужденци все!

Тази новина е абсолютна лъжа. Още детето когато беше на 6-7 месеца, по испанската ТВ излъчиха няколко часа предаване от дома на Роналдо, показаха детето, показаха Роналдо как сменя памперси. Не претопляйте пак стари манджи...

На мен ли така ми се струва или наистина Роналдо си скубе веждите? Много е смешен, наистина. Завиждам му ,че получава толкова много пари за да тича без да се налага да мисли. А аз по цял ден мисля и въобще не тичам, и никакви пари не получавам:-(

Скубе ги.

ся и с тоя лигав олигофрен ли ще ни занимават, понеже не ститаг рептилите от Англия :)

ирина е сложила силикон в усните... ми отива й. наша мара е наблъскала силикон и на нищо не прилича. кристияно да спре да си скубе веждите, защото засенчва жена си

Устните й са естествени.Виж детските й снимки. Не винаги всичко, създадено от природата е естетично в крайна сметка.

"Първи" или "пръв" ... да сгреши общ работник, чистач и т.н. е допустимо, но журналист?!

"Първи" и"пръв" са дублетни форми!