Ашли Симпсън се сгоди за сина на Даяна Рос

Поп звездата и актриса Ашли Симпсън се готви да мине под венчило за втори път, след като се сгоди за сина на Даяна Рос - актьора Еван Рос.

Обратно в новината

Коментари - Ашли Симпсън се сгоди за сина на Даяна Рос | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mного сладка двоика. да са живи и здрави :)

Мама Рос как ли приема това, че гаджето му прилича на матрона? И аз имам син - красив ( не красив, а много красив) и в прибавка доста интелигентен и ги избира едни - ле-ле, мале, едни претенциозни грозобойни, ама от къде ги изравя - просто с баща му и сестра му се чудим ... няма ли това момче очи и уши. Говорим си през смях, че хубавите ябълки прасетата ги ядат и дано по-скоро да отмине този му период. Та горката мама Рос. Кой знае как преглъща в името на детето си, независимо от максимата, че животът си е негов

Като гледам тия на снимката, чувствам, че започвам за ставам все по голям расист.п Не може бог да е създал отделните раси и да е определил за местоживеене на всяка една отделен континет и ние да тръгнем срещу божията уредба на света. Може пишлемето да има мангизи и да чука здраво,но от това истинско семейство не става

Много ограниченост и тесногръдие блика от този коментар, при това по ред причини. Няма да изброявам подробно, само ще спомена, не контитентите не са "дадени" на расите, а расите са се оформили като такива вследствие на местоживеенето. Също така, човечеството първоначално се е зародило именно в Африка, откъдето се е и разселило по останалите части на света.

не по врат , а по шия.

И понеже първият човек се е появил най напред в Африка, вместо да са напред, са изостанали от другите народи с векове. Ако смяташ, че расите са еднакви, аз в отговор ще те попитам, какво общо има между теб и пигмеите, например. Имаш ли смислен отговор.

и аз така мисля. Не съм расистка, но "Всяка жаба да си знае гьола". Само за 5-6 год. и този брак ще се разпадне. Все пак, моя приятелка още като студентка се ожени за такъв и когато е попитах, защо, имаш и българи - приятели.... а тя ми отговори:"Никой българин не ме е карал да се чувствам така".

Ами просто са им големи кожените бухалки, това е искала да ти каже твоята приятелка :)))

Откъде-накъде един брак ще се разпадне само заради расата?! Брачният съюз се гради на обич, доверие и внимание, зависи от индивидуалностите на двамата /които никой от коментиращите не познава/, а не от "боята" им, и не се разпада заради смешните предразсъдъци на този и онзи.

Gal

българите пак доказват че са тесногръди расисти...за радост има и изключения....не се чудете после защо не ни искат в европа

Тоя приятел е голяма карикатура.

А пък прилича на леля до него.