Джей Ло: Синът ми е любовта на живота ми

Дженифър Лопес заяви, че 5-годишният й син Макс е "любовта на живота й", след като той сам й написал, че ще я обича "завинаги".

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло: Синът ми е любовта на живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно е, че Дженифер е царицата на сцената. Но да умее така да пише и да прави такива тънки психологически анализи, това е прекалено. В най-добрият случай може да е прочела книгата, която други са написали от нейно име.

Много се съмнявам американчета да могат да пишат на 5 години ! Някой да се похвали че детето му пише на 5 години-не вярвам освен ако не е някой нов Айнщайн !!!

и двете деца приличат на Марк Антъни и нищо от тая красавица Лопес.

Хубави циганчета.

а щерката?

Наскоро бях в болница и синовете ми бягаха от училище, за да са при мен,плаках като разбрах! искам да кажа на всички да не издребняват типично по бг , уви,става ми гадно ,че съм българка ,като чета някои коментари

Типично, но не по български А Типично за всеки комплексар и неудачник по света Умните хора знаят да ценят важните неща

Страхотна индианка! Обожавам я!

А дъщеря й..Тя има близнци

Ужас! Ама дъщеря й е още малка, не може да има близнаци...

ЛюбоФ срещу пари ми намирисва на проституция?!

На българският народ му е през оная работа какво си мисли някакъв си американец за детето си, тъй като това ПАРИ НЕ МУ ДАВА. Българина мисли как да оцелее в България и от къде да намери пари за другия ден за ХЛЯБ......вие го занимавате с простотии

Жалки хорица сте вие!!! Злобата промива мозъците Ви. Подобно писмо получих от моя син съвсем скоро и чувството е неописуемо. И вместо да обсъждате символите в изречението и любовта й към децата се замислете колко от Вас са получавали подобни искрени бележки.

Коя си пък ти, че да съдиш кой какъв е. Тона с който пишеш, не говори да получаваш обич от, който и да е. Жалко за теб.

Коя съм аз ли? Жена, майка, човек обичащ и обичан. Човек който не дребнее като всички други.

мно'о си простЪ, шЪ знаЙш... и нещастна най-много :(

Уважителното обръщение- Ви- се пише с главна буква само ако се обръщаш към ЕДНО лице. За мн.ч. се пише с малка буква. Чувствата не се изразяват с писане на писма. Дори хиляда пъти написано,, Обичам те,, не означава нищо ако детето или човекът до теб не го изпитва наистина. Хиляди писатели са се опитвали да опишат що за чувство е обичта или любовта... но нито един не е дал пълна дефиниция. Когато погледнеш в очите на човек можеш да прочетеш много повече неща от написаните на някаква бележка.

"Вас" в случая се пише с малка буква - вас, защото е множествено число.

Биляна, не се хаби - целият спор е само в подкрепа на думите ти, че има много жалък народ и като жегнеш някого с това, жилят като оси. Аз също получавам такива бележки от моя син и нищо не ме сгрява повече от това. И Джей Ло е така, защото независимо колко пари имаш това са неща, които не можеш да купиш и с всичките пари на света.

Чак и запетайка сложило детето, а аз на 5 годинки си играех в пясъка с кофичката:-))

Абе той и моя син е на 5 и половина, но освен бележка "за баба" на коледния подарък и отделни думи - "мама", "тате" и такива друго не пише.Но щом на Мара отварачката щерка и на 3 и половина цитираше "Малкия принц", нищо чудно на Джей Ло детето да пише.

Детето е с генетичните заложби на родителите си, затова е толкова умно. Днес "Малкият принц", утре "Престъпление и наказание". А моето "тикве" все още не може да чете гладко,а пък да пише грамотно и то такива словоизлияния- абсурд!

Американче на 5 години да пише... Вярно че бях там преди 7 и кусур години и нещата може да са се променили, но тогава прописваха на 8-9... А пък тази ми падна много в очите. Сигурно, когато имаш повече от едно дете си имаш фаворит, ама мълчи си там... кой те кара да ги разправяш тези глупости... другото как ще се почувства (ако допуснем че може да чете)...

Освен това, от малки говорят Англиски.

Децата ми са любовта на живота!Това би звучало по майчински,когато имаш две деца.

А, че тя сега ли чак е разбрала. Странно...

И моето дете много го обичам, само дето сега не се сещам за името му..ъъъъ, трябва да питам Николери как беше

Е чак сега ли се сети! Ко стаа ма пич!

"Това е уникално" До там го докарахте в деградацията на обещството, че ви се вижда уникауно дете да обича родитеуя си !!!

За мен пък е уникално тази кака да превъзнася момченцето, защото я било обичало, а за момиченцето - нито дума. Все пак това са деца на 5 години и ако едното е тарикатче и гъделичка егото й, моментално печели за сметка на другото